Lasagna Sedap

Salam, semalam Aiman kata nak Lasagna tapi nak nyebut tak reti, tapi saya faham dia nak Lasagna hehehe, ni kali ke 2 saya buat, yang time buat ni siang tadi kemain lagi dia keluar masuk dapur, tak sabar nak makan Lasagna kehkehkeh. Layan Lasagna kat bawah ni, serius sedap kat tekak anak-anak sebabnya licin diorang makan hihihi yelah kalau tak licin dah tentu tak sedapkan?

Lasagna

Resepi Lasagna ni ambil dari blog Amir OhMalaysia, thanks mir untuk resepi Lasagna ni, sedap aiman  dan haziq kata, siap thumbs up lagi sambil makan siang tadi hehehee, cuma kat Lasagna atas tu akak tambahkan sosej, since Aiman terjumpa sosej dalam peti hehehe.

Lasagna

Lasagna untuk Aiman dan Haziq, alhamdulillah diorang puji, minta suruh buat lagi lain kali, suami makan sikit je sebab dia kurang gemar makanan yang ada keju, sebab tu kalau order Pizza memang tak pernahnya nak habis, kalau buat Pizza pun anak-anak je yang makan, tu pun diorang yang request, kalau tak memang saya tak buat hehee, takpe anak punya pasal layankannnn, asal diorang nak makan sudah, jangan dah penat-penat buat diorang tak nak makan pulak, itu sangat ‘menyadiskan’.

- omnomnommm~

53 thoughts on “Lasagna Sedap

        1. hehehee kena belajarlah, akak pun bukannya reti sangat tp bila dah kawin ada anak automatik nak belajar, takyah paksa, dengan relanya nak belajar memasak heheee :D

  1. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge