Blog SuperMak


Salam, hihihi ini bukan kes besar, kes kecil dan terpencil kot hahahaa, bosannya siang hari duk berdua dengan Baby Irfan je, Abang-abangnya ada kat kampung, jadi melayan si Baby ni jelah, mujurlah dia dah besar sikit, dah banyak akal hahaha *penat gendong*. Hahhh…dah tu asyik dia je buli mak pak kan? kita buli dia pulak kikikiki.

irfan

Ayah punya keje!

Tengah2 masak jenguk Baby Irfan, terkejut nengok rambutnya hahahhaa, ayahnya baru balik dari kedai, sesambil belikan dia gel rambut (khas untuk Baby Irfan). Amboiii kemain bergaya harimau malaya ni hehee.

irfan

Yang ni Ibu snap pagi tadi, terer juga pacakkan rambut dia heheee

Sampai juling-juling matanya nengok handphone cap ayam hahahhaaa, charger iphone problem, charger ipad kat anak, nak guna kamera malas ya amat…layankan jeler~

- Tak sabar nak guna Baby Bullet untuknya~

18 Thoughts on “Kena Buli

  1. harimau malaya jr. :)
    Amir recently posted..Kerja Sambilan Di Rumah Untuk Kaki FacebookMy Profile

  2. alala.. comelnya dia… :)
    Aya recently posted..10 Cara Mengelakkan Jangkitan Kulat Di KemaluanMy Profile

  3. ni kalau dapat baby boy , memang gini lah gayanya hee .. omel2 … tk sabar tunggu baby sendiri lahir
    puanbee recently posted..MIVVA Beauty Box … Lagiiii !My Profile

  4. Mentang-mentang menyerah diri bulat-bulat teruk kena buli. :-)
    akubiomed recently posted..Pelancaran Little Red Cube dan KarnivalMy Profile

  5. Kena buli pon masih comel, sian irfan.. yang tak tahan rambuat siap pacak lagi tu..hehe
    MindaKini recently posted..Hutan Di Padang PasirMy Profile

  6. huhuhu cumilnye adik irfan dgn stail rambut tu~
    krole recently posted..Gara-Gara Lampu SignalMy Profile

  7. comel hensem.. nak kahwin bole?
    Datin Tyka recently posted..Barang Baik PunyaMy Profile

  8. putih betul si irfan ni ye kak…
    Mama I.A recently posted..[SHAKLEE] Meal Shakes Yang SedapMy Profile

  9. baby irfan ikut trend semasa, macam rambut safee sali.
    Denaihati recently posted..84″ Ultra HD 3D TV di Event Blogger LIVE LIFE LARGE LGMy Profile

    • Sebenarnya rambut Baby Irfan kelakar, tumbuh lebat di tengah, belakang tu ada gak bahagian yang tak tumbuh rambut lagi hahaaa, so cara nak cover bagi comel buat gitu kot kekekeke
      yanmie recently posted..Kena BuliMy Profile

  10. fuyoo
    rambut pacak..
    anak2 Sop pun sama buat juga dulu..
    skrg bby girl x leh rambut pacak.. hehehe
    Sop recently posted..Sila undi penyertaan Sop untuk DiGi WWWOW AwardMy Profile

  11. tula..comel sanagat..kan dah kene buli..hehe
    afif recently posted..Perangkap Magis WTF PelaBuran HartanahMy Profile

  12. Kesian Baby Irfan kena buli .. hehehee ..
    anastasyea recently posted..Rahsia Senang Dapat PinjamanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation