Kena Buli

Salam, hihihi ini bukan kes besar, kes kecil dan terpencil kot hahahaa, bosannya siang hari duk berdua dengan Baby Irfan je, Abang-abangnya ada kat kampung, jadi melayan si Baby ni jelah, mujurlah dia dah besar sikit, dah banyak akal hahaha *penat gendong*. Hahhh…dah tu asyik dia je buli mak pak kan? kita buli dia pulak kikikiki.

irfan

Ayah punya keje!

Tengah2 masak jenguk Baby Irfan, terkejut nengok rambutnya hahahhaa, ayahnya baru balik dari kedai, sesambil belikan dia gel rambut (khas untuk Baby Irfan). Amboiii kemain bergaya harimau malaya ni hehee.

irfan

Yang ni Ibu snap pagi tadi, terer juga pacakkan rambut dia heheee

Sampai juling-juling matanya nengok handphone cap ayam hahahhaaa, charger iphone problem, charger ipad kat anak, nak guna kamera malas ya amat…layankan jeler~

- Tak sabar nak guna Baby Bullet untuknya~

18 thoughts on “Kena Buli

    1. Sebenarnya rambut Baby Irfan kelakar, tumbuh lebat di tengah, belakang tu ada gak bahagian yang tak tumbuh rambut lagi hahaaa, so cara nak cover bagi comel buat gitu kot kekekeke
      yanmie recently posted..Kena BuliMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge