Kena Buli

Salam, hihihi ini bukan kes besar, kes kecil dan terpencil kot hahahaa, bosannya siang hari duk berdua dengan Baby Irfan je, Abang-abangnya ada kat kampung, jadi melayan si Baby ni jelah, mujurlah dia dah besar sikit, dah banyak akal hahaha *penat gendong*. Hahhh…dah tu asyik dia je buli mak pak kan? kita buli dia pulak kikikiki.

irfan

Ayah punya keje!

Tengah2 masak jenguk Baby Irfan, terkejut nengok rambutnya hahahhaa, ayahnya baru balik dari kedai, sesambil belikan dia gel rambut (khas untuk Baby Irfan). Amboiii kemain bergaya harimau malaya ni hehee.

irfan

Yang ni Ibu snap pagi tadi, terer juga pacakkan rambut dia heheee

Sampai juling-juling matanya nengok handphone cap ayam hahahhaaa, charger iphone problem, charger ipad kat anak, nak guna kamera malas ya amat…layankan jeler~

- Tak sabar nak guna Baby Bullet untuknya~

18 Comments on Kena Buli

  1. puanbee
    June 7, 2013 at 3:08 pm (1 year ago)

    ni kalau dapat baby boy , memang gini lah gayanya hee .. omel2 … tk sabar tunggu baby sendiri lahir
    puanbee recently posted..MIVVA Beauty Box … Lagiiii !My Profile

    Reply
  2. MindaKini
    June 6, 2013 at 11:57 am (1 year ago)

    Kena buli pon masih comel, sian irfan.. yang tak tahan rambuat siap pacak lagi tu..hehe
    MindaKini recently posted..Hutan Di Padang PasirMy Profile

    Reply
    • yanmie
      June 5, 2013 at 2:01 pm (1 year ago)

      Mujur tak ikut kulit mak nye heheheee :D
      yanmie recently posted..Kena BuliMy Profile

      Reply
    • yanmie
      June 5, 2013 at 2:02 pm (1 year ago)

      Sebenarnya rambut Baby Irfan kelakar, tumbuh lebat di tengah, belakang tu ada gak bahagian yang tak tumbuh rambut lagi hahaaa, so cara nak cover bagi comel buat gitu kot kekekeke
      yanmie recently posted..Kena BuliMy Profile

      Reply
    • yanmie
      June 5, 2013 at 2:03 pm (1 year ago)

      Ada anak lelaki je hehee, kalau ada anak pompuan nak gak ler gayakan rambut diorang dengan headband hahahaa
      yanmie recently posted..Kena BuliMy Profile

      Reply
    • yanmie
      June 5, 2013 at 10:54 am (1 year ago)

      Comel yee? hihihi buli manja2 jek :D
      yanmie recently posted..Kena BuliMy Profile

      Reply
    • yanmie
      June 5, 2013 at 10:53 am (1 year ago)

      Bukan selalu hihihi, asyik dia jek buli mak pak kan??, kita buli dia plak :D
      yanmie recently posted..Kena BuliMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge