Hujung Minggu Di Litar Antarabangsa Sepang SuperGT Series 2013

Salam, Hujung Minggu Di Litar Antarabangsa Sepang SuperGT Series 2013, boleh kata tiap tahun kot kami ke Sepang nengok SuperGT ni, saya layankan jek minat suami dengan anak-anak, hihihi.

litar antarabangsa sepang1

Parking kat bawah ni, bercinta nak naik keatas sambil gendong Baby Irfan, gigil-gigil lutut saya panjat tangga, panjat bukit hahaha, senaman sehhhh…gila lama tak buat senaman hiks!.

litar antarabangsa sepang2

Macam biasalah kalau event yang dibuat di Litar Sepang ni mesti ramai yang datang, tapi tak sesesak F1 dan MotoGP.

litar antarabangsa sepang

Budak 2 orang nilah yang paling happy!!, diorang tak tau pun nak gi sini, tau-tau time nak parking tu terkejut nengok ada kat sepang kikiki, apa lagi cergas terus!.

myirfan

1st time bawa Baby Irfan gi tempat ramai-ramai macam ni, tahun lepas Baby Irfan masih dalam perut hihihi.

supergt

Sebelum masuk ke Grandstand, cuci mata dulu~

supergt

Jom masuk!

Ok sekian, tu jek gambar yang dapat disnap uwaaaa~, Baby Irfan takut seh dengar bunyik bising, sudahnya suruh hero-hero jek pi duduk tengok, saya dan baby irfan lepak di Surau, cuba bayangkan berapa jam saya disurau -..-“

myirfan

Lepak di surau, mujurlah “Penyelamat” ada kat mulut dia tu, hahaha, 3x jugaklah dia tido sementara nunggu race habis. Oh Anakkkkk!! please….biasakan diri yek! inilah hobi mak pak engko, suka dengar bunyi-bunyi bising macam ni hahahaa, tak lama lagi MotoGP, so…please…kekeke.

Oh ye Surau Di Litar Antarabangsa Sepang ni best, bersih, sejuk, ada cermin besar…syiok!

- Ear Plug tak berkesan untuk Baby Irfan ni, dia ketakutan, bunyi kuat sangat -..-“

21 thoughts on “Hujung Minggu Di Litar Antarabangsa Sepang SuperGT Series 2013

  1. A person essentially help to make significantly articles I’d state.

    That is the first time I frequented your web page and to this point?

    I surprised with the research you made to create this actual put up
    amazing. Wonderful process!
    successful couponing recently posted..successful couponingMy Profile

    1. Ada carikan dia Ear Muff tapi takde pulak jual time event tu, kalau tak berlambak jek orang jual, mujurlah bawa ear plug dari rumah, tapi tak boleh juga sbb still dengar bising gak kot tu yang dia takut tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge