Salam, Hujung Minggu Di Litar Antarabangsa Sepang SuperGT Series 2013, boleh kata tiap tahun kot kami ke Sepang nengok SuperGT ni, saya layankan jek minat suami dengan anak-anak, hihihi.

litar antarabangsa sepang1

Parking kat bawah ni, bercinta nak naik keatas sambil gendong Baby Irfan, gigil-gigil lutut saya panjat tangga, panjat bukit hahaha, senaman sehhhh…gila lama tak buat senaman hiks!.

litar antarabangsa sepang2

Macam biasalah kalau event yang dibuat di Litar Sepang ni mesti ramai yang datang, tapi tak sesesak F1 dan MotoGP.

litar antarabangsa sepang

Budak 2 orang nilah yang paling happy!!, diorang tak tau pun nak gi sini, tau-tau time nak parking tu terkejut nengok ada kat sepang kikiki, apa lagi cergas terus!.

myirfan

1st time bawa Baby Irfan gi tempat ramai-ramai macam ni, tahun lepas Baby Irfan masih dalam perut hihihi.

supergt

Sebelum masuk ke Grandstand, cuci mata dulu~

supergt

Jom masuk!

Ok sekian, tu jek gambar yang dapat disnap uwaaaa~, Baby Irfan takut seh dengar bunyik bising, sudahnya suruh hero-hero jek pi duduk tengok, saya dan baby irfan lepak di Surau, cuba bayangkan berapa jam saya disurau -..-“

myirfan

Lepak di surau, mujurlah “Penyelamat” ada kat mulut dia tu, hahaha, 3x jugaklah dia tido sementara nunggu race habis. Oh Anakkkkk!! please….biasakan diri yek! inilah hobi mak pak engko, suka dengar bunyi-bunyi bising macam ni hahahaa, tak lama lagi MotoGP, so…please…kekeke.

Oh ye Surau Di Litar Antarabangsa Sepang ni best, bersih, sejuk, ada cermin besar…syiok!

- Ear Plug tak berkesan untuk Baby Irfan ni, dia ketakutan, bunyi kuat sangat -..-“

21 Thoughts on “Hujung Minggu Di Litar Antarabangsa Sepang SuperGT Series 2013

  1. A person essentially help to make significantly articles I’d state.

    That is the first time I frequented your web page and to this point?

    I surprised with the research you made to create this actual put up
    amazing. Wonderful process!
    successful couponing recently posted..successful couponingMy Profile

  2. Bestnye dapat tengok SuperGT.

  3. nampaknye baby irfan masih tak selesa lagi…
    Wan Fauzi™ recently posted..Demontrasi Mesir “Hamlah Tamarud”My Profile

  4. bawa bayi juga mbak ?? semoga tidak rewel dedek bayinya :)
    Rina recently posted..How To Create jQuery Featured Content Slider For WebsiteMy Profile

  5. kak yanmoie layan juga race-race ni ya, irfan tak nangis ke?
    MindaKini recently posted..Pengajaran Peristiwa Isra’ dan MikrajMy Profile

  6. hobi mak pak irfan ni dah match dgn along dan angah, tunggu sikit hari lagi irfan akan serasi juga, waktu tu dialah hero…hehe
    ejam recently posted..Bubble Wrap Pada Harga Murah.My Profile

  7. waaaa. best nyeeee . baby irfan comel. haha
    Ikhwan Pauzi recently posted..FRIDAY LIKE A SIRMy Profile

  8. lamanya tunggu kat surau
    rozuan recently posted..EPISOD 35 & 36 | MASTERCHEF SELEBRITI MALAYSIA 2My Profile

  9. kejap je , tunggu dia dpt kaki .. haha ..
    puanbee recently posted..WW : Comey tak kak ton ?My Profile

  10. Mana gambar lagi tak puaslah. :-)
    akubiomed recently posted..DiGi WWWOW Awards 2013 misi mengundiMy Profile

  11. satu cabaran besar bawa baby ke tempat sebegini
    Mus recently posted..Gambar Sekitar Perlumbaan Perahu Naga Di Teluk Likas, SabahMy Profile

  12. Gambar di bawah sekali bakal menggegalkan litar antarabangsa sepang pada satu hari nanti… ;)
    Anuar recently posted..WW : DiGi WWWOW Awards 2013 dan dapat masuk surat Khabar.. Syukur Alhamdulillah..My Profile

  13. cian baby irfan… ;-)
    syamila recently posted..Kau ni kedekut laMy Profile

  14. ye la…bunyi kuat… mana tak takut… hihi… telinga baby atau budak2 ni kan sensitif.. ingat lg masa kecik2 dulu..bunyi kapal terbang pun takut terus nyorok bawah bantal… hihihi…
    zie fauzi recently posted..Salak Denai Chalet Destinasi Rehatkan MindaMy Profile

  15. suke ye akk n family ke tgk race… mahai tix tuu… ;)

    gigih tu bawak bby
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Makanan-makanan yang patut diambil dan dielak oleh ibu hamil yang anemiaMy Profile

  16. haha..dah nama pun budak..
    titan recently posted..KJ – Menteri Budak Hingusan..My Profile

  17. mesti ramai orang geram tengok baby irfan yg tembam tu kat situ..hehe
    Aya recently posted..Wordless Wednesday #5 – Gambar Telur Ayam Kembar, Comel Tak?My Profile

  18. ala kesiannya baby irfan. ear plug macam kapal terbang boleh kot.
    Denaihati recently posted..LG Fiesta – Gabungan Smart TV dan Sistem Home TheaterMy Profile

    • Ada carikan dia Ear Muff tapi takde pulak jual time event tu, kalau tak berlambak jek orang jual, mujurlah bawa ear plug dari rumah, tapi tak boleh juga sbb still dengar bising gak kot tu yang dia takut tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation