Harga Murah Scan Baby 4D Di Klang

Salam, nak share dengan pembaca blog ini, saya pun baru tahu juga ni harga terkini Harga Murah Scan Baby 4D Di Klang, dulu-dulu masa ngandung Baby Irfan, rate nya dalam lebih kurang RM150+, sekarang ni dah murah sikit. Klinik lain di Klang ni saya tak tahu, biasapun kami pergi klinik Popular di Bukit Tinggi Klang ni untuk checkup mengandung baby irfan dulu dan untuk rawatan imunisasi Baby Irfan.

harga scan 3d4d

Sekarang dengan cuma kos RM115.00 dah boleh intai sikecil korang dalam perut, rindunya moment ni, suka sangat dapat tengok dengan clear, macam-macam mimik muka dan gaya yang baby buat dalam perut ibu, betapa besarnya kuasa ALLAH SWT dalam menciptakan kita umat manusia.

Lokasi Klinik ini berdepan dengan Giant Bukit Tinggi, kat bahagian shop lot tu, cari aje Klinik Popular, Doktor Chew sangat baik ^__^

scan 3d4d 4 Scan Baby 3D4D

Baby Irfan masa dalam perut mak nye ^__^

- Saya dulu buat dengan jezzlyn, baik dan peramah orangnya, best!

12 thoughts on “Harga Murah Scan Baby 4D Di Klang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge