Salam, nak share dengan pembaca blog ini, saya pun baru tahu juga ni harga terkini Harga Murah Scan Baby 4D Di Klang, dulu-dulu masa ngandung Baby Irfan, rate nya dalam lebih kurang RM150+, sekarang ni dah murah sikit. Klinik lain di Klang ni saya tak tahu, biasapun kami pergi klinik Popular di Bukit Tinggi Klang ni untuk checkup mengandung baby irfan dulu dan untuk rawatan imunisasi Baby Irfan.

harga scan 3d4d

Sekarang dengan cuma kos RM115.00 dah boleh intai sikecil korang dalam perut, rindunya moment ni, suka sangat dapat tengok dengan clear, macam-macam mimik muka dan gaya yang baby buat dalam perut ibu, betapa besarnya kuasa ALLAH SWT dalam menciptakan kita umat manusia.

Lokasi Klinik ini berdepan dengan Giant Bukit Tinggi, kat bahagian shop lot tu, cari aje Klinik Popular, Doktor Chew sangat baik ^__^

scan 3d4d 4 Scan Baby 3D4D

Baby Irfan masa dalam perut mak nye ^__^

- Saya dulu buat dengan jezzlyn, baik dan peramah orangnya, best!

12 Thoughts on “Harga Murah Scan Baby 4D Di Klang

  1. assalam..ade number klinik tu x? :)

  2. Ziela Azian on May 20, 2014 at 12:23 pm said:

    Assalam.. Nk tnye ni stakat scan je ke? Or die bg cd skali.. Bleh amik gmbr x?

  3. Boleh tahan juga murah dia, siap 4D lagi tu… huhu
    Hafiz recently posted..Cara Memujuk Hati SendiriMy Profile

  4. nis cukup je dgn scan biasa… hehe… ;)
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Kronologi Tanda DuaMy Profile

  5. Kat tempat klinik kawan Aya lagi murah kak yan, RM100 je untuk 4D.. hari tu,Aya scan sendiri baby aya tapi bukan 4D la, but still nampak si baby tengah macam mengisap susu..cute sangat.. hehe
    Aya recently posted..Statistik BloggerWanita.com 47 Ribu Pelawat SebulanMy Profile

  6. bard dulu ada gak nak buat scan 4d masa mengandungkan ammar, tp tak boleh buat sebab kedudukan dia tak cantik..masa tu nak buat kat poliklinik barakah..dekat kan dgn umah akak?
    Mama I.A recently posted..[PERKONGSIAN] Rahsia Kulit CantikMy Profile

  7. saya biasa buat kat demc tapi hampa sebab baby tak bg kerjasama. 2 kali buat 2 kali kecewa. dulu ms my nuha pun sama. spesis anak saya ni agaknya pemalu dlm perut kot :p hehehe
    eliss recently posted..Macam mana nak letak watermak pada gambar sekaligus ?My Profile

  8. Kejuruteraan elektronik perubatan telah berkembang pesat. Kesannya tahap rawatan kesihatan semakin baik.
    akubiomed recently posted..Pelancaran Little Red Cube dan KarnivalMy Profile

  9. dah makin murah sikit, akan datang makin murah kot, tapi macam dah takde peluanglah…heeee
    Denaihati recently posted..84″ Ultra HD 3D TV di Event Blogger LIVE LIFE LARGE LGMy Profile

  10. waduh, siap jual lagi rupanya.
    titan recently posted..Banyaknya angka lapan dan sembilan..My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation