(Gambar) Fouziah Gous Bertunang, Kahwin September

Salam, wahh dah bertunang ye Fouziah Gous, saya baru je tengok Gambar Bertunang Fouziah Gous dengan Jejaka pilihannya iaitu Md Zhafran Yusof 30. Grand betul majlis pertunangan mereka, happy je tengok gambar-gambar mereka.

Majlis pertunangan mereka telahpun berlangsung di Restoran Asmara penchala, Kuala Lumpur. ketinggalan betul saya, baru je tau hihihi, but happy sangat dapat tau Fouziah Gous bertunang, yelahkan fouziah merupakan artis wanita yang boleh dikatakan pandai bawa diri, jarang/takde dengar gosip-gosip panas tentang dia.

Khabarnya Fauziah gous dilamar semasa mereka menaiki helikopter?, wahhhh best betul, hihihi special tu.

Mereka bercinta pada bulan Mac, dan baru bertunang, khabarnya bakal berkahwin pada bulan September nanti. Apa pun semoga perancangan berjalan dengan lancar, aminn…

*Saya memang minat dengan Fouziah Gous, lakonan beliau Mantap!, oh ye gambar sumber Instagram Fouziah Gous, nak tengok lebih banyak tengok aje di IG beliau, gambar cun2 semua, suka tengok!

– Sent From My iPhone4S

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

21 comments / Add your comment below

Leave a Reply

CommentLuv badge