Seronoknya Shopping Online Di Nile.com.my

Sticky Post

Salam, baru ni shopping online di laman web Nile.com.my, seronok betul jadi rambang mata, mana tidaknya harga-harga dalam website tersebut adalah harga mampu milik dan berpatutan. Shopping sekali rasa macam tak cukup, kena repeat shopping lagi ni heheee.

shopping online

Apa yang bestnya, nile.com.my menawarkan jaminan harga yang jauh lebih rendah dari tempat lain, sekiranya korang dah buat pesanan dan mendapati ada barang lain yang sama dan mempunyai perbezaan harga, korang boleh claim balik duit yang lebih tu, bestkan?? mana ada tempat shopping online yang macam ni?? cuba bagitau saya??, tapi kenalah tunjuk bukti pesanan korang tu, bukan boleh main claim je ye hihihi, untuk terma dan syarat claim boleh baca di SINI.

shopping online

Lagi satu, kalau barang ada masalah boleh buat return tau (7days return), tempat lain mana ada, dah beli tak boleh tukar dah, tapi di nile.com.my ni boleh return barang, tapi adalah terma dan syaratnya, detail boleh baca di SINI, bestkannn???

24hours delivery

Jarang kita dengar website shopping online ada membuat perkhidmatan penghantaran 24jam terus ke pintu kan?? di nile.com.my ni siap boleh buat penghantaran 24jam terus ke pintu iaitu 24hours COD, perghh~ best giler, tak perlu nak bersesak-sesak shopping, hanya klik pilih barang dan tunggu je kat rumah barang akan sampai dalam tempoh 24jam dari masa pesanan dibuat, memang jimat masa, kos dan tenaga, boleh cek di SINI untuk mengetahui liptan kawasan yang ada penghantaran 24hour COD ni.

Memandangkan tempat saya tidak termasuk dalam kawasan penghangatran 24hour COD, jadinya barang saya dihantar melalui perkhidmatan kurier, sehari je dah sampai.

baby carrier

Baby Carrier, harga jauh lebih murah, berkualiti pulak tu, hubby cakap selesa guna..Harga Normal RM150.00, tapi di nile.com.my hanyalah RM39.90 je..murahkann??

beg sekolah

Beg Sekolah untuk Aiman dan juga Haziq

beg sekolah

Rm 25.80 je

beg sekolah

Rm 19.90 je

thermometer

Thermometer, percaya tak harga thermometer ni rm4.50 je?? baru ni Haziq demam panas, mujur ada Thermometer ni senang nak pantau panas badannya. Sepatutnya dari dulu kena ada alat ni hehee.

So memandangkan semalam dah rasmi Baby Carrier tu, guna untuk time nak beli barang-barang dapur, leceh nak tolak stroller dengan keadaan tempat yang sesak dan sempit ni, jadi Baby Carrier ni banyak membantu pergerakan ayahnya hehe, coz hubby yang gendong si Bambam ni, layan~

baby carrier

Siap boleh main aummcaakk lagi, memang layan perasaan betul Baby Irfan ni hahaha, seronok kot duduk dalam Baby Carrier ni.

baby carrier

Best dia siap tengok muka ayahnya sampai gelak-gelak hihihi, kat stroller payah nak buat gini, dia pun bukan 24jam nak duduk dalam stroller.

baby carrier

Yang ni pulak alih Baby Irfan menghadap kedepan, perghh luas mata dia tengok itu ini, memang nampak dia selesa sangatlah, abang pun cakap guna Baby Carrier ni syiok, selesa.

Jadiknya kalau berminat nak beli boleh terjah nile.com.my , selain harganya yang jauh lebih murah, ianya juga berkualiti, pelbagai barangan ada dijual di laman tersebut antaranya, pakaian lelaki, wanita, kanak-kanak, bayi, barangan perhiasan, perabot, macam-macam lagilah, rugi tak shopping online disini.

Nak tahu lebih lanjut :-

Website : www.nile.com.my

Facebook : http://www.facebook.com/nile.com.my

Twitter : http://twitter.com/nilestore

Email : enquiry@nile.com.my

Hotline/ Contact Number        : 1700 – 818 – 400  [Isnin-Jumaat, 9pg-5.30ptg] Kecuali cuti umum

21 thoughts on “Seronoknya Shopping Online Di Nile.com.my

  1. Dah order 3 barang..memang cepat dan pantas..Produk pun berkualiti..Jauh lebih bagus dari syarikat satu shopping satu lagi yang iklan berlegar2 tapi tidak seperti dijanjikan….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge