Seronoknya Shopping Online Di Nile.com.my

Sticky Post

Salam, baru ni shopping online di laman web Nile.com.my, seronok betul jadi rambang mata, mana tidaknya harga-harga dalam website tersebut adalah harga mampu milik dan berpatutan. Shopping sekali rasa macam tak cukup, kena repeat shopping lagi ni heheee.

shopping online

Apa yang bestnya, nile.com.my menawarkan jaminan harga yang jauh lebih rendah dari tempat lain, sekiranya korang dah buat pesanan dan mendapati ada barang lain yang sama dan mempunyai perbezaan harga, korang boleh claim balik duit yang lebih tu, bestkan?? mana ada tempat shopping online yang macam ni?? cuba bagitau saya??, tapi kenalah tunjuk bukti pesanan korang tu, bukan boleh main claim je ye hihihi, untuk terma dan syarat claim boleh baca di SINI.

shopping online

Lagi satu, kalau barang ada masalah boleh buat return tau (7days return), tempat lain mana ada, dah beli tak boleh tukar dah, tapi di nile.com.my ni boleh return barang, tapi adalah terma dan syaratnya, detail boleh baca di SINI, bestkannn???

24hours delivery

Jarang kita dengar website shopping online ada membuat perkhidmatan penghantaran 24jam terus ke pintu kan?? di nile.com.my ni siap boleh buat penghantaran 24jam terus ke pintu iaitu 24hours COD, perghh~ best giler, tak perlu nak bersesak-sesak shopping, hanya klik pilih barang dan tunggu je kat rumah barang akan sampai dalam tempoh 24jam dari masa pesanan dibuat, memang jimat masa, kos dan tenaga, boleh cek di SINI untuk mengetahui liptan kawasan yang ada penghantaran 24hour COD ni.

Memandangkan tempat saya tidak termasuk dalam kawasan penghangatran 24hour COD, jadinya barang saya dihantar melalui perkhidmatan kurier, sehari je dah sampai.

baby carrier

Baby Carrier, harga jauh lebih murah, berkualiti pulak tu, hubby cakap selesa guna..Harga Normal RM150.00, tapi di nile.com.my hanyalah RM39.90 je..murahkann??

beg sekolah

Beg Sekolah untuk Aiman dan juga Haziq

beg sekolah

Rm 25.80 je

beg sekolah

Rm 19.90 je

thermometer

Thermometer, percaya tak harga thermometer ni rm4.50 je?? baru ni Haziq demam panas, mujur ada Thermometer ni senang nak pantau panas badannya. Sepatutnya dari dulu kena ada alat ni hehee.

So memandangkan semalam dah rasmi Baby Carrier tu, guna untuk time nak beli barang-barang dapur, leceh nak tolak stroller dengan keadaan tempat yang sesak dan sempit ni, jadi Baby Carrier ni banyak membantu pergerakan ayahnya hehe, coz hubby yang gendong si Bambam ni, layan~

baby carrier

Siap boleh main aummcaakk lagi, memang layan perasaan betul Baby Irfan ni hahaha, seronok kot duduk dalam Baby Carrier ni.

baby carrier

Best dia siap tengok muka ayahnya sampai gelak-gelak hihihi, kat stroller payah nak buat gini, dia pun bukan 24jam nak duduk dalam stroller.

baby carrier

Yang ni pulak alih Baby Irfan menghadap kedepan, perghh luas mata dia tengok itu ini, memang nampak dia selesa sangatlah, abang pun cakap guna Baby Carrier ni syiok, selesa.

Jadiknya kalau berminat nak beli boleh terjah nile.com.my , selain harganya yang jauh lebih murah, ianya juga berkualiti, pelbagai barangan ada dijual di laman tersebut antaranya, pakaian lelaki, wanita, kanak-kanak, bayi, barangan perhiasan, perabot, macam-macam lagilah, rugi tak shopping online disini.

Nak tahu lebih lanjut :-

Website : http://www.nile.com.my

Facebook : http://www.facebook.com/nile.com.my

Twitter : http://twitter.com/nilestore

Email : enquiry@nile.com.my

Hotline/ Contact Number        : 1700 – 818 – 400  [Isnin-Jumaat, 9pg-5.30ptg] Kecuali cuti umum

21 Comments on Seronoknya Shopping Online Di Nile.com.my

  1. Rina
    June 15, 2013 at 6:54 am (1 year ago)

    sekarang internet begitu mempermudah kita untuk berbelanja, tidak perlu lagi keluar rumah tuk belanja, kita bisa tinggal pesan secara online. benar2 bisa membantu kita2 semua ya ..
    Rina recently posted..How To Get and Create a Free Blog From .Edu DomainMy Profile

    Reply
  2. eyriqazz
    June 3, 2013 at 11:21 am (1 year ago)

    Dah order 3 barang..memang cepat dan pantas..Produk pun berkualiti..Jauh lebih bagus dari syarikat satu shopping satu lagi yang iklan berlegar2 tapi tidak seperti dijanjikan….

    Reply
  3. MindaKini
    May 23, 2013 at 6:43 pm (1 year ago)

    Sakan juga shoping,

    kak link “Jana RM1,000 Sebulan Dari Rumah Melalui Internet” tak boleh buka, kenapa ya?
    MindaKini recently posted..Kisah Ulama Dan JinMy Profile

    Reply
  4. jutawan muda
    May 22, 2013 at 6:50 am (1 year ago)

    mmg bagus nile nie…

    servis terbaik…

    Reply
  5. Datin Tyka
    May 20, 2013 at 12:27 pm (1 year ago)

    kuda ada jual tak ? heeheh

    murah dan senang ni.. nanti nak tengok barang yang bole dibeli dan sesuai… geram tengok irfan tu.. emmmm
    Datin Tyka recently posted..Happy DayMy Profile

    Reply
  6. Anarm
    May 20, 2013 at 9:23 am (1 year ago)

    Saya pun rasa nak shopping lagi kat Nile.. Cepat btol diorang pos barang2 yg kita beli.. Tak macam kedai2 online yg lain..
    Anarm recently posted..Komisyen Affiliate eQurban.comMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 20, 2013 at 9:31 am (1 year ago)

      Aikkk bukan ker baru kemarin barang sampai dari nile.com.my ni? hehee..dah berjangkit lah tu ye..

      memang cepat servis diorang, kalau kawasan kita dalam couverage 24hours diorang lagi cepat, hantar sampai ke pintu tau, bestkan??
      yanmie recently posted..Seronoknya Shopping Online Di Nile.com.myMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge