Blog SuperMak


Salam, dalam kesibukan balik kampung semalam, dapat berita gembira hehee, gembiralah sangatkan hahahhaaa, gembira sebab Negeri Selangor Cuti Umum Isnin 6 Mei 2013, perkara tersebut telah diumumkan oleh Menteri Besar Selangor sendiri bagi memudahkan semua rakyat di Negeri Selangor Mengundi di PRU 13 nanti.

20130504-060401.jpg

Jadi adalah masa nak berehat hari Isnin tu, yeayyy!!!..jangan tak tau, makcik-makcik yang tak berkerja ni pun seronok dan excited giler kalau ada cuti, ngalahkan orang yang bekerja seronoknya hahahaa sebabnya, sebagai contoh, saya tak perlu kalut pagi2 siapkan anak gi sekolah dengan penat yang tak hilang lagi, dan tak perlu kejut anak pukul 5am kikiki, dapatlah rehat sekejap dari rutin harian tu nnggee~

Sent From My iPhone4S

23 Thoughts on “Selangor Cuti Umum Isnin 6 Mei 2013

  1. Sabah tak cuti…nasib baik cuti bersalin..tapi bercuti di hospital..huhu
    Aya recently posted..Anak Sulung Dan Anak PengundiMy Profile

  2. Masa ni saya hanya cemburu jer lah..terengganu tak cuti pun..uhhh
    Hafizul recently posted..Aku Bukan PromoterMy Profile

  3. setelah pemilihan, dapat cuti 1 hari..
    Bagus sekali, bisa untuk refreshing nie.. :)
    Rina recently posted..Create Simple CSS Tooltips Using Title AttributeMy Profile

  4. Orang yang kerja syif macam saya nie pun sonok jugak sebab dapat extra satu public holiday pay…. hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted..Keputusan UNDI KERUSI PANAS PILIHANRAYA 2013 ( PRU 13 )My Profile

  5. Golongan mak-mak atau surirumah pun suka jugak rupanya ye. hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Google Doodle | Pilihan Raya Umum Ke 13My Profile

  6. anak-anak cuti sekolah, kita pun cuti juga lah….heee
    Denaihati recently posted..Keeks Blogger Paling Best pilihan andaMy Profile

  7. wah..best la kan orang selangor.
    ohcikgu recently posted..Simpan pemadam tu!My Profile

  8. Selamat Bercuti buat rakyat selangor…
    MindaKini recently posted..Tips Berhenti MerokokMy Profile

  9. best nyer cuti.. boleh mengundi.. :)
    tipsonlines recently posted..shaun b training insanity workout programMy Profile

  10. yeayy..bolehla rehat sehari setelah penat2 beratur mengundi…:)
    anip recently posted..Air Traveling Safety TipsMy Profile

  11. perak tak cuti ke huhu
    lisa recently posted..Episode akhir Sedetik CintaMy Profile

  12. bos2 yang pening kene bagi cuti kt staf..hehe
    wanmus recently posted..Pilihanraya Umum Ke-13 Malaysia (PRU13)My Profile

  13. yeah, best cuti isnin nanti
    Wan Gerrard recently posted..Peringatan kepada Pengundi & 7 Langkah MengundiMy Profile

  14. selamat mengundi dan selamat bercuti :)
    HafizAmri recently posted..Khasiat Buah KurmaMy Profile

  15. aisehh..cuti plak..sedih dalam gembira nih..
    titan recently posted..Isu video panas Nurul Izzah AnwarMy Profile

  16. <–bru je tgglkn selangor..
    ini tidak adil..
    huhu
    Katak Comel recently posted..Luahan Hati Seorang Pelajar SPM : Bumiputera vs Bukan BumiputeraMy Profile

  17. Yeah dapat bercuti. Saya bekerja di Selangor.:-)
    akubiomed recently posted..Membeli bag kamera DSLR Caseman dari SuperbuyMy Profile

  18. baguzzz la untuk wsnita saja..lelaki tk leh tenung iklan seksi dan dowlod pic seksa,,boleh di ikut oleh blogger wanita yg nak iklan baju dlm dll

  19. Seronoknya dapat cuti,
    Oneblogsocial recently posted..Cara Menukar Theme WordPressMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation