Blog SuperMak


Salam, teringat kalau dikampung bila hari ibu ataupun hari ayah, adik beradik akan berpakat buat surprise untuk Mak Ayah, tapi kali ini hanya ada adik 2 orang sahaja di kampung, alangkah bestnya kalau dapat berkumpul ramai-ramai dan raikannya bersama ibu. Selamat Hari Ibu buat Mak dan Mak Mertua tercinta, sayang mak-mak berdua till jannah.., moga panjang umur murah rezeki dan diberikan kesihatan tubuh badan, aminnn…

kad hari ibu

Saya macam biasalah anak-anak masih kecil, belum faham sepenuhnya, tapi seronok bila diorang ucapkan “Selamat Hari Ibu” dan bagi kad yang dibuat disekolah.

kad hari ibu

Dan untuk wanita-wanita yang bergelar ibu dan bakal ibu, selamat hari ibu juga, moga kita menjadi ibu yang terbaik didunia dan akhirat, aminnnn

yanmie family

Aiman cakap “Ibu…nanti Abang besar, dah kerja, nanti abang belikan ibu hadiah ye”, alahai anakk…ibu tak minta semua tu, cukup abang jadi anak yang berguna, berjaya dalam hidup dan patuh kepada ajaran-NYA, itu dah buat ibu senang hati dan gembira.

- Lama tak membaking, moodd…kemana kauu??

 

11 Thoughts on “Selamat Hari Ibu

  1. Selamat hari ibu.. Aya baru je beberapa jadi ibu.. Seronoknya jadi ibu walaupun tidur dah tak nyenyak..hehe
    Aya recently posted..Cara Tidur Yang Betul dan Salah Ketika HamilMy Profile

  2. selamat hari ibu kepada semua ibu-ibu di Malaysia especially ibu saya.. :)
    BeritaKaki recently posted..Contest Review Tak Terkalah – Sisi TitanMy Profile

  3. Selamat Hari Ibu buat Ibu yang mengandungkan saya..
    HafizAmri recently posted..Merawat Sakit Kepala Atau MigraineMy Profile

  4. hari ibu dah lepas… kita tgk bulan depan… hari bapa pula menjelma
    staibaqhang recently posted..Slow Shutter Photography Atau Long ExposureMy Profile

  5. Selamat hari ibu buat kak yan beranak 3..hehe..semoga bahagia selalu..aminnn
    Hafizul recently posted..Aku Bukan PromoterMy Profile

  6. selamat hari ibu k yan. baby irfan nampak macam tengah hayal….
    Denaihati recently posted..Kisahnya Secebis Hati part 19My Profile

  7. wah besarnye baby tu, suke tengok :)
    Khairul Zamri recently posted..Last final examMy Profile

  8. Selmat hari ibu di ucapkan kepada semua yang begelar ibu.. Jasa Mu amat Dikenang..
    MindaKini recently posted..Hukuman Islam VS Hukuman CivilMy Profile

  9. Selamat Hari Ibu juga… Rindu kat ibu..
    MindaKini recently posted..Allah Maha Pengampun,Pengasih Lagi Maha PenyayangMy Profile

  10. Selamat menyambut Hari Ibu..:-)
    akubiomed recently posted..Makan makan pizza di Papa John’sMy Profile

  11. sweet. kecik2 dah bg kad dekat ibu.

    selamat hari ibu kak yanmie.
    rozuan recently posted..MASTERCHEF SELEBRITI MALAYSIA 2 EPISOD 13My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation