Blog SuperMak


20130501-183917.jpg

Buat-buat mata sepet, sama tak? hahahaa

Sent From My iPad2

21 Thoughts on “#WW – Sama Tak?

  1. Emm sama mata, sama hidung dan mungkin juga sama bibirnya..hahaha
    Hafizul recently posted..Aku Bukan PromoterMy Profile

  2. Lucu sekali anak itu mbak, siapa nie ? apakah putra anda ???
    Rina recently posted..How To Create Emails Activation Form With PHP ScriptMy Profile

  3. Ya Allah montelnya…so cute
    raudzah recently posted..PRU13: HARI PENENTUANMy Profile

  4. lebih kurang aje dengan maknya. haha
    ohcikgu recently posted..Meatball Abang BurnMy Profile

  5. Anak mana tumpahnya kalau bukan ke ibunya :)
    MindaKini recently posted..Tips Mengelakkan Keracunan UbatMy Profile

  6. gua lagi comel. haha..
    titan recently posted..Jobdirumah Payment – Kali ke 32My Profile

  7. anaknya tembam ag..hehe
    blackrosehunter recently posted..Kegunaan dan Kesan Sampingan Pil Pelangsing (Ubat Kurus)My Profile

  8. tembam dan cute mak dan anak.
    hatiputera recently posted..Iron Man 3 Games Di AndroidMy Profile

  9. tembamnya pipi anak akak..geram pulak tgk..hehe :)
    anip recently posted..Have Clothes Will TravelMy Profile

  10. Dua-dua tue nampak manja la sangat….hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD – Double Sensation PIZZA HUTMy Profile

  11. kalau irfan senyum sama kut…
    staibaqhang recently posted..Apa itu Photojurnalism?My Profile

  12. lebih kurang je..

  13. geram betul tgk pipi Irfan nih.. rasa cam nak gigit2 je…. nak pinjam Irfan jap Yan… nak gigit2 pipi bambam dia tuh… huhu
    RinnAzrinah recently posted..Terjah-menerjah!My Profile

  14. Mata dengan pipi tu yang lebih kurang sama kak. hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Selamat Hari Pekerja 2013My Profile

  15. Dua-dua comel
    Mus recently posted..Hannah Di Tanjung AruMy Profile

  16. Sama-sama bolat. :-)
    akubiomed recently posted..Filem Iron Man 3 sekuel terakhirMy Profile

  17. mata sepet memang sama, pipi tetap tak sama…heee
    Denaihati recently posted..Tarikh baru Seminar Buat Duit dengan BlogMy Profile

  18. erkkk.. irfan lg comel.. he he
    Datin Tyka recently posted..Bermadu Ke?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation