Salam, senyum-senyum saya buka email hari ni dari Mum’s Pure Love contest by Comfort Zone Malaysia yang mengatakan saya merupakan salah seorang pemenang mingguan mereka, alhamdulillah Rezeki Irfan Menang Contest Di Facebook, coz saya mempertaruhkan gambar Baby Irfan hihihi.

comfort ultra zone

Seronok betul sebab ini merupakan kali pertama menang contest melalui laman Facebook, contest yang suka-suka je kita masuk dan tidak meletakkan harapan langsung, dan masuk pun sebab kawan invite, dan alhamdulillah rezeki orang kata hehee, tahniah Baby Irfan coz hadiahnya untuk Baby bukan untuk mak nye kikikiki.

– Alhamdulillah.

27 Thoughts on “Rezeki Baby Irfan Menang Contest Di Facebook

  1. Moga di masa hadapan dapat hadiah utama pula..semoga terus bertuah anak Kak Yan…harapan masa depan yang cerah, baru je baby tapi ada (ong) kata org cina.
    sensasi2020 recently posted..Jana Duit Dengan Blog Di Jomniaga.comMy Profile

  2. Tahniah buat anak Kak Yan iaitu baby irfan dapat menang contest di Facebook…
    sensasi2020 recently posted..Cara Membuat Kek Angrys Bird Ia Bukan Sekadar Games sahaja.My Profile

  3. Beruntung Irfan dan ibunya boleh Menang Contest, tahnih
    tipsonline recently posted..Adipex Weight Loss Supplements: Is It Really Good At Getting Rid Of Some Extra Pounds?My Profile

  4. selamat mbak, perjuangannya tidak sia2 ya untuk mengikuti kontes di fb nih..
    Rina recently posted..How To Create CSS Social Media Button With Tooltip and Hover EffectMy Profile

  5. alhamdulillah dan tahniah k yan dan baby irfan.
    Denaihati recently posted..Tayangan Perdana “Reef Rescuers” Astro KasihMy Profile

  6. tahniah….. pasni masuk contest johnson baby tu plak kak yan…. letak gambaq budak debab ni… zie pun tgh merajinkan diri join mana2 contest berkaitan baby….
    Zie Fauzi recently posted..Masam-Masam ManisMy Profile

  7. baby irfan memang bawa tuah
    rozuan recently posted..ROADSHOW ACER DI LEMBAH KLANG | P3 ULTRABOOKMy Profile

  8. tahniah baby irfan! hehehe
    topo recently posted..Topi Singa Khas untuk Kucing Comel AndaMy Profile

  9. Wahh tahniah buat baby irfan..
    Bedak Arab recently posted..SNE Kapsul Dan Beutskin EssenceMy Profile

  10. tahniah irfan..meh kongsi hadiah dgn irdhina sikit ye..hihi..
    Puan Bardboo recently posted..Aplikasi iPhone Untuk WAHMMy Profile

  11. lucky baby irfan yang comel
    lisa recently posted..Slot Lestary: Ku Cinta Kau SeorangMy Profile

  12. tahniah. gua tahu, bukan senang tu.
    titan recently posted..Tunda.My Profile

  13. tahniah.. rezeki Irfan chubby.. hehehe.. comel anak kak yanmie..
    Norfanil recently posted..Wordless Wednesday – Please Bring Me BackMy Profile

  14. Tahniah Irfan..rezeki si bam bam :)
    ciklaili.com recently posted..Wordless Wednesday : Sate KambingMy Profile

  15. tahniah
    tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia hanya tuhan yg tahu :)
    Sop recently posted..Video Nuffnang Blogbuster diterimaMy Profile

  16. Tanniah. Tak sia-sia menyusu badan. Ketembaman menjadi peluang untuk menang. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday Comelnya diaMy Profile

  17. Tahniah baby irfan :)
    Myra Jay recently posted..Fridge Magnet MelakaMy Profile

  18. ni sebab irfan comel sangat la ni.. tahniah kak yan.. kak yan, help G+ di link comment luv ye…
    Datin Tyka recently posted..Tips Buat Duit Dengan Blog Dari Seminar DenaihatiMy Profile

  19. Tahniah bby… Dah menang dah dia ye ^_^
    Izzuddin Fauzi recently posted..Awek Aku Neelofa, ex-Aku Yoona SNSDMy Profile

  20. tahniah kak yan n baby irfan

    mmg layak menang, kalau ambe jadi juri pun mesti kasi menang punya…geram tgk baby bam bam bam!
    hafizmd recently posted..Jejak Kembara Blogger Kacak Tanah Arab!My Profile

  21. tahniah..baby irfan mmg sgt comel..mmg patut menang..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Progress Rumah : Sempat Siap Tak Sebelum Aidilfitri?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation