Blog SuperMak


Salam, Rancangan Realiti Akademi Fantasia Musim Baru 2013 akan bersiaran tidak lama lagi, yang mana setelah 2 tahun tidak bersiaran, kini rancangan tersebut akan kembali bersiaran dengan format baru, pasti ramai mereka yang diluar sana tak sabar-sabar nak tunggu siaran rancangan realiti ini.

ujibakat af2013

Dan untuk itu, bagi anda yang berminat untuk menyertai ujibakat AF2013 ini bolehlah Download Online Borang Ujibakat AF 2013 di SINI

Syarat-syarat penyertaan Ujibakat AF 2013  :-

  • Pilih lagu yang sesuai untuk anda nyanyikan
  • Rakam video anda menyanyi secara kreatif
  • Kemudian muat naik/upload video tersebut di laman Youtube.com
  • Selepas itu isi borang ujibakat, borang tersebut boleh didapati di SINI, dan sertakan sekali link youtube anda, dan untuk penyertaan secara duet boleh mengisi borang secara individu.
  • Hantar borang yang lengkap tadi berserta link pautan youtube anda ke email akademifantasia@astro.com.my
  • Video-video yang terpilih nanti akan dihubungi oleh pihak produksi untuk mara ke peringkat ke 2 dan tidak perlu melalui peringat pertama
  • Video Setiap penyertaan adalah hak milik Measat Broadcast Network System (MBNS)
  • Tempoh uji bakat secara ONLINE iaitu pada 23 Mei 2013 sehingga 29 Mei 2013

Untuk Sesi Ujibakat di Lokasi pulak, dibawah ini senarai lokasi Ujibakat AF2013

LOKASI UJIBAKAT

  • Johor Bahru – Hotel The Zon 1 & 2 Jun
  • Penang – Hotel Vistana 8 & 9 Jun
  • Sarawak – Hotel Merdeka Palace 15 & 16 Jun
  • Sabah – Hotel Promenade 22 & 23 Jun
  • KL – Shah Alam Convention Centre (SACC) 29 & 30 Jun

- Mesti lagi best ni AF2013 dengan format baru, tak sabar nak tengok!

16 Thoughts on “Daftar Ujibakat AF 2013 Online – Lokasi Ujibakat AF2013

  1. hehe..af datang lagi..mesti lagi besar hadiah dia tahun ni..

  2. la sambung lagi ke..konsepnya lain kot..
    Raudzah recently posted..Kreatif: Padang Permainan KuMy Profile

  3. huhuhu…benda ni selalunya diadakan kerana permintaan daripada masyarakat juga. Kepada yang rasa dirinya mmpunyai bakat dalam bidang nyanyian korang joinla..mana tau le berjaya cam hafiz~~~hihihi
    krole recently posted..Berkat BersabarMy Profile

  4. mengarut jer la AF nih, poyo
    Juan recently posted..Pengalaman Berada di Zaman Peralihan TeknologiMy Profile

  5. Bukan dah stop ke aritue?
    ProfHariz recently posted..Aku Usaha Aku Yakin Aku Berjaya !My Profile

  6. nape la rancangan tv msia ni penuh dgn rancangan hiburan yg melalaikan…drp pertandingan menyanyi kanak2 sampai kpd org tua…nape nak ikut acuan barat.
    di algeria kanak2 dididik utk myintai al quran sejak pandai bercakap…cita2 mrk utk mjadi tahfiz quran, bertemu dgn imam besar masjid nabawi…di samping berjaya dlm akademik dan berakhlak mulia.
    msia oh msia :(
    gloria recently posted..Seminar Buat Duit Dengan Blog (SBDdB)My Profile

  7. agak-agak masih meriha macam dulu lagi tak? pasal dah lama senyap
    tipsonlines recently posted..Betboo513My Profile

  8. tak sangka di buka semuala.. ingatkan dah xde dah
    tipsonlines recently posted..Fantastic Ideas To Help You Lose Weight FastMy Profile

  9. Uish… Ujibakat pun dah Online…
    Izzuddin Fauzi recently posted..Abaikan DiGi WWWOW AwardMy Profile

  10. Tak sangka selepas sekian lama tak ada sekarang ini kembali semula.
    akubiomed recently posted..Drama king di Acer & Intel “PLAYsure Redefined” PartyMy Profile

  11. ingatkan dah ditamatkan. boleh lawan kilauan emas ke agaknya…heeee
    Denaihati recently posted..Kuiz Facebook Astro Kasih – Reef Rescuers ‘7 Days of Sharing’My Profile

  12. ingatkan AF ni terus berkubur.. ada lagi rupanya..
    Mus recently posted..Gambar Ops Daulat Lahad Datu Untuk DiGi WWWOW Awards 2013My Profile

  13. sesapa yg minat.. boleh lah try join.. hehe
    HafizAmri recently posted..Cara Memujuk Hati SendiriMy Profile

  14. Bolehlah sesiapa yang ada bakat secara semulajadi untuk ujibakat di AF2013 musim baru…bertambah lagi penyanyi di Malaysia….dengan bakat2 baru.
    sensasi2020 recently posted..Segmen HASRULHASSAN.COM Promosi Blog BaruMy Profile

  15. boleh lah mencuba nasib tahun nih.. hehehehe.
    fyna recently posted..Fotografi Hobi Yang Memuaskan Hati Dan Berbaloi?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation