Daftar Ujibakat AF 2013 Online – Lokasi Ujibakat AF2013

Salam, Rancangan Realiti Akademi Fantasia Musim Baru 2013 akan bersiaran tidak lama lagi, yang mana setelah 2 tahun tidak bersiaran, kini rancangan tersebut akan kembali bersiaran dengan format baru, pasti ramai mereka yang diluar sana tak sabar-sabar nak tunggu siaran rancangan realiti ini.

ujibakat af2013

Dan untuk itu, bagi anda yang berminat untuk menyertai ujibakat AF2013 ini bolehlah Download Online Borang Ujibakat AF 2013 di SINI

Syarat-syarat penyertaan Ujibakat AF 2013  :-

  • Pilih lagu yang sesuai untuk anda nyanyikan
  • Rakam video anda menyanyi secara kreatif
  • Kemudian muat naik/upload video tersebut di laman Youtube.com
  • Selepas itu isi borang ujibakat, borang tersebut boleh didapati di SINI, dan sertakan sekali link youtube anda, dan untuk penyertaan secara duet boleh mengisi borang secara individu.
  • Hantar borang yang lengkap tadi berserta link pautan youtube anda ke email akademifantasia@astro.com.my
  • Video-video yang terpilih nanti akan dihubungi oleh pihak produksi untuk mara ke peringkat ke 2 dan tidak perlu melalui peringat pertama
  • Video Setiap penyertaan adalah hak milik Measat Broadcast Network System (MBNS)
  • Tempoh uji bakat secara ONLINE iaitu pada 23 Mei 2013 sehingga 29 Mei 2013

Untuk Sesi Ujibakat di Lokasi pulak, dibawah ini senarai lokasi Ujibakat AF2013

LOKASI UJIBAKAT

  • Johor Bahru – Hotel The Zon 1 & 2 Jun
  • Penang – Hotel Vistana 8 & 9 Jun
  • Sarawak – Hotel Merdeka Palace 15 & 16 Jun
  • Sabah – Hotel Promenade 22 & 23 Jun
  • KL – Shah Alam Convention Centre (SACC) 29 & 30 Jun

- Mesti lagi best ni AF2013 dengan format baru, tak sabar nak tengok!

16 Comments on Daftar Ujibakat AF 2013 Online – Lokasi Ujibakat AF2013

  1. hubtips
    May 26, 2013 at 4:58 pm (1 year ago)

    hehe..af datang lagi..mesti lagi besar hadiah dia tahun ni..

    Reply
  2. krole
    May 26, 2013 at 3:52 pm (1 year ago)

    huhuhu…benda ni selalunya diadakan kerana permintaan daripada masyarakat juga. Kepada yang rasa dirinya mmpunyai bakat dalam bidang nyanyian korang joinla..mana tau le berjaya cam hafiz~~~hihihi
    krole recently posted..Berkat BersabarMy Profile

    Reply
  3. gloria
    May 25, 2013 at 8:56 am (1 year ago)

    nape la rancangan tv msia ni penuh dgn rancangan hiburan yg melalaikan…drp pertandingan menyanyi kanak2 sampai kpd org tua…nape nak ikut acuan barat.
    di algeria kanak2 dididik utk myintai al quran sejak pandai bercakap…cita2 mrk utk mjadi tahfiz quran, bertemu dgn imam besar masjid nabawi…di samping berjaya dlm akademik dan berakhlak mulia.
    msia oh msia :(
    gloria recently posted..Seminar Buat Duit Dengan Blog (SBDdB)My Profile

    Reply
  4. tipsonlines
    May 24, 2013 at 10:55 pm (1 year ago)

    agak-agak masih meriha macam dulu lagi tak? pasal dah lama senyap
    tipsonlines recently posted..Betboo513My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge