Blog SuperMak


Salam, seronok betul layan Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia TV3, mana tidaknya kali ni boleh pulak en.suami sama-sama layan drama hihihi, kalau tak jangan harap ler boleh tengok drama-drama ni kalau dia dah pegang remote tv hehee, nak pulak layan OST Sebenarnya Saya Isteri Dia – Kita (Fourteen) ni betul-betul syiok, happy je rentak lagunya…eee sukalah…hahaha *punyalah suka*

OST Sebenarnya Saya Isteri Dia – Kita (Fourteen)

So setakat ni belum miss lagi Episode Sebenarnya Saya Isteri Dia, memang kami laki bini layan drama ni, episode 2 semalam best sangat, lagi adegan jatuh tu, anak-anak boleh gelak nengok kaki sama-sama jatuh..haaaa lawak betul.

Ok tak sabar tunggu episode ke 3 pulak, kalau ikutkan hati nak je beli Novel Sebenarnya Saya Isteri Dia ni, tapi hemmm..nanti tak best pulak coz dah tau ending drama ni, so biar suspen sikit kikiki.

- Suka tengok Tizz pakai tudung, cantik :D

 

5 Thoughts on “OST Sebenarnya Saya Isteri Dia – Kita (Fourteen)

  1. Fourteen anak-anak muda yang hansem.. ada ost erk
    HafizAmri recently posted..Hukum Mengambil Pil Penahan HaidMy Profile

  2. saya suka tengok cerita nih. comel je tengok part kaki kat tangga tuh, mcm kartun pun ada.
    eiela recently posted..Bila Orang Muda Mula BertukangMy Profile

  3. memang cantik kan tiz bertudung, manis jer muka.
    ejam recently posted..Singgah SOGO Release Tension.My Profile

  4. hoho..ada plak ostnya rupanya..
    titan recently posted..Seluruh Bumi akan lupakan anda jika anda tidak ada duit.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation