Blog SuperMak


Salam, cuaca tak menentu sekarang ni kejap hujan kejap panas, hah…so amik mood pagi tadi untuk buat breakfast hihihi, sesuai kot dengan cuaca hujan panas ni, saya buat menu nasi hujan panas hihihi, nama menu bukan dibuat-buat ye, memang wujud nama nasi hujan panas ni.

nasi hujan panas

Masak Nasi Hujan Panas ni senang je, tapi tengah duk khusyuk masak tadi subuh boleh pulak Baby Irfan bangun nangis wuuu~ sudahnya nasi hujan panas ni macam terlebih letak warna je heheee~ layan jeler…

nasi hujan panas

Lauk ingat kot nak buat Ayam Masa Merah, abis tu dah si kecik tu bangun nangis-nagis so haruslah batalkan niat, buat sambal telur je hheee cepat sikit siap.

nasi hujan panas

Makan sekali dengan keropok bawang..sedapnye lah hoiii!!, masak nasi 2 pot aje, tak cukup pulak hahaa, abis licin periuk, kalau tau buat lebih sikit kekekeke.

Lepas ni nak buat guna berasmathi, tungguuu…pasti ada entry tu nanti…bulan julai nanti kekeke

17 Thoughts on “Nasi Hujan Panas

  1. Nasinya saja kalau di makan sendirian tanpa lauk sudah enak tu
    Rina recently posted..Best List of Free Download Responsive Premium Blogger TemplatesMy Profile

  2. Walaupun lauk telur rebus je telah buatkan saya berselera betul laaa….adessss
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD – Sate Tulang JELEBU di Dataran SenawangMy Profile

  3. wah bestnya….dah lama aku xmkn…teringin nak mkn lepas baca blog yanmie….huhu
    mohdazahar recently posted..Tip mudah untuk langsingkan badanMy Profile

  4. lama x makan nasi hujan panassss…
    Ummi Hanie recently posted..Cabaran menyahlampinkan anakMy Profile

  5. kitorang kat sini buat nasi salji je la..hee.
    Puan Bardboo recently posted..Kejutan Istimewa Dari Seorang SuamiMy Profile

  6. sedap nie..dah lama x makan nasi hujan panas..huhu

  7. alamak ..sedapnya lahai tengok ..kecorrr ayo liur .. heehehhe
    BeritaKaki recently posted..Cara Dapat RM1K Sebulan Dari RumahMy Profile

  8. lama tak makan nasi ni..leh panas badan dibuatnya.
    titan recently posted..Gail Sophicah Aungkavimongkol dan Ukelenya yang tak terkalah.My Profile

  9. best nasi hujan panas ni..cemas bukan nasi hujan lebat..huhu
    takai recently posted..Lelaki cina melakukan kasih sayang pada patungMy Profile

  10. kenapa julai ? bukan jun ke ? hehee ..
    puanbee recently posted..Hasil Tebus Bonus LinkMy Profile

  11. sedapnya
    lisa recently posted..Cornetto Uda dan DaraMy Profile

  12. menggiurkan ni. kenapa kena tunggu sampai bulan julai….heeee
    Denaihati recently posted..Gerhana Bulan Separa dan Planet ZuhalMy Profile

  13. saya rasa nasi hujan panas ibu saya paling hebat sebab dia selalu buat, hehehe
    Juan recently posted..Habis Madu Sepah di Buang – Kipas Lama Kipas BaruMy Profile

  14. dah lama tak makan nasi kalerful ni.kat kelantan selalu makan
    rozuan recently posted..GAMBAR – GAMBAR MENARIK PILIHAN RAYA UMUM 13My Profile

  15. Ini kalau makan tak pandang kiri kanan. :-)

  16. peh kalau dapat ayam masak merah tu lagi heaven…
    ejam recently posted..Pertama Kali ke Klinik 1Malaysia.My Profile

  17. Nasinya unik,banyak warna.
    Oneblogsocial recently posted..Review Untuk OnlajerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation