Nasi Hujan Panas

Salam, cuaca tak menentu sekarang ni kejap hujan kejap panas, hah…so amik mood pagi tadi untuk buat breakfast hihihi, sesuai kot dengan cuaca hujan panas ni, saya buat menu nasi hujan panas hihihi, nama menu bukan dibuat-buat ye, memang wujud nama nasi hujan panas ni.

nasi hujan panas

Masak Nasi Hujan Panas ni senang je, tapi tengah duk khusyuk masak tadi subuh boleh pulak Baby Irfan bangun nangis wuuu~ sudahnya nasi hujan panas ni macam terlebih letak warna je heheee~ layan jeler…

nasi hujan panas

Lauk ingat kot nak buat Ayam Masa Merah, abis tu dah si kecik tu bangun nangis-nagis so haruslah batalkan niat, buat sambal telur je hheee cepat sikit siap.

nasi hujan panas

Makan sekali dengan keropok bawang..sedapnye lah hoiii!!, masak nasi 2 pot aje, tak cukup pulak hahaa, abis licin periuk, kalau tau buat lebih sikit kekekeke.

Lepas ni nak buat guna berasmathi, tungguuu…pasti ada entry tu nanti…bulan julai nanti kekeke

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge