Blog SuperMak


20130428-104702.jpg

Salam, hensem tak saya? hihi berdebar ni, ramai makcik-makcik, nenek-nenek ngorat saye heheee. Nanti update lain, saya nak cukur jambul ni ^__^

- Sent From My iPhone4S

19 Thoughts on “Handsome Like Dad?

  1. Emm hensem habis….haha
    Hafizul recently posted..Aku Bukan PromoterMy Profile

  2. geram betul laaa… rasa nak gomol2 je baby Irfan nih….
    RinnAzrinah recently posted..Terjah-menerjah!My Profile

  3. aww..bulatnya..geram pula..hehe
    BeritaKaki recently posted..N’Anggun Collections Maxi Dress PromotionsMy Profile

  4. Sudah pasti ramai yang ingin cubit-cubit tetapi jangan sampai kena picit-picit sudahlah. :-)

  5. kak yanmie bagi makan apa ni…???hehehehe
    melastik bintang recently posted..Tips Komunikasi Bagi KeluargaMy Profile

  6. Comeyyynye …

    Rasa nak dukung, cium-cium … hihi ..
    Asyrof Asri recently posted..Menangi Hadiah Tanah Arab Dengan Promosi KontesMy Profile

  7. semangatnya dia..hehe
    blackrosehunter recently posted..OLED TV Melengkung LGMy Profile

  8. hehe..gebunya pipi…nak cubit sikit boleh ? :)
    anip recently posted..Home Security While You Are Away On VacationMy Profile

  9. sapa yg mention hensem mcm bapak tu? kikiki ~ :p
    Ummi Hanie recently posted..Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudahMy Profile

  10. maka ai.. jeles betul tgk bb irfan ni badan dia ketul2 kemain..
    Si Cantik Matahari recently posted..Bila Baby Amanda Kena Kuning, Ibu Dalam Berpantang Pun Entah Kemana..My Profile

  11. tangan mcm tu dah boleh pakai jam tangan abah dia…
    eeee… geram tgk pipi
    staibaqhang recently posted..Telur ikan dan Ketam BungaMy Profile

  12. confirm comel ni..cute sangat..pipi dia tu, perhh..
    Mama Hanim recently posted..Zain Saidin Bertengkar Dgn Chef Jo Dlm Masterchef Selebriti Malaysia 2My Profile

  13. comel..mesti handsome bila dh besar kn.. ehhee
    HafizAmri recently posted..10 Perkara Yang Selalu DibazirkanMy Profile

  14. bakal menjadi lelaki kacak masa depan..insya Allah
    hanafi abdullah recently posted..Kehebatan Pemikiran Sistemik Dalam KehidupanMy Profile

  15. kalau dapat gigit tangan baby irfan ni meamang sodap…heeee
    ini lelaki kacak sebenar…
    Denaihati recently posted..Melastik Bintang Usaha Untuk Capai MatlamatMy Profile

  16. alolo tangan dia tu…ketul2…hihi…
    Puan Bardboo recently posted..Kejutan Istimewa Dari Seorang SuamiMy Profile

  17. Eh mana gambar bapaknya?nak tengok jugak.
    Oneblogsocial recently posted..Jom Rekodkan Rangking AlexaMy Profile

  18. Comel macam mamanya..Hik3..
    eyriqazz recently posted..Blogger Komited Disayangi PengiklanMy Profile

  19. hensem lagi gua. haha..
    titan recently posted..Bakar lemak dengan latihan berintensiti tinggi.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation