Blog SuperMak


Salam, berita gembira buat Pelakon Fasha Sandha dan suami Rizal Ashram yang mana pada pukul 9.21 pagi tadi Fasha telah selamat melahirkan anak lelaki pertama mereka. Tengok sahaja Gambar Anak Lelaki Fasha Sandha ni, comelkan??

anak lelaki fasha sandha

Aloooo serius tak sabar nak tengok gambar-gambar baby yang bakal di instagramkan oleh Fasha ni, tak puas pulak tengok hihihi, bukan apa, punyalah ramai artis yang bersalin, fasha sandha ni lah artis yang paling saya tunggu-tunggu nak tengok rupa babynya, mesti comel, fasha masa mengandung pun muka berseri-seri gitu.

Ok kang ada lagi gambar baby Fasha Sandha ni nanti saya update.

15 Thoughts on “Gambar Anak Lelaki Fasha Sandha – Fasha Sanda Bersalin

  1. Tahniah kepada mereka berdua, comel3
    HafizAmri recently posted..Hukum Mengambil Pil Penahan HaidMy Profile

  2. Tahniah buat Fasha .. bunting pelamin tu!

  3. comel anak fasha
    tahniah buat fasha dan jejai
    lisa recently posted..Saya sebenarnya Isteri dia episode 3My Profile

  4. tahniah….:)
    muslimah recently posted..ASUS Pilihanku….tapi???My Profile

  5. tahniah buat fasha sanda
    Juan recently posted..LoanStreet – Malaysia Home Loan Comparison ToolMy Profile

  6. sebijik muka rizal….. =) bumblebee mini
    drsamsung recently posted..Spesifikasi Samsung Galaxy Tab 3 BocorMy Profile

  7. 2 sudah waris lelaki.
    akubiomed recently posted..Lenspen memudah kerja cuci lensaMy Profile

  8. tahniah buat fasha sandha
    rozuan recently posted..GAMBAR ANAK SULUNG FASHA SANDHA DAN JEJAIMy Profile

  9. ni dah gian nak tengok bayi la nih. haha..
    titan recently posted..Perang bendera tanpa batasan.My Profile

  10. tahniah buat Fasha Sandha dan suami dikurniakan anak sulung.
    Denaihati recently posted..Pondokkecil.com di sini Impian BermulaMy Profile

  11. bersalin gak akhirnya…comel anak fasha sandha ni.. =)
    Mama I.A recently posted..[SHAKLEE] Set Bersalin Cara ModenMy Profile

  12. pasti hensem macam mama dia.. nak bam bam macam irfan.. wuuuuuu comel
    Datin Tyka recently posted..Penyakit KeturunanMy Profile

  13. Oi comel…,h h jadi ingat anak sewaktu baru lahir.
    Oneblogsocial recently posted..Terimakasih Untuk Wanzawawi.comMy Profile

  14. dah bergelar ibu.. jangan nakal pulak..
    Mus recently posted..Ditembak Isteri Dan Meniru Effect Infrared Yang Tidak MenjadiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation