Dah 4 Bulan

Salam, alhamdulillah dah 4 bulan umur baby Irfan, dah macam-macam akal dia tau lah ni, dah pandai buat nangis-nangis mengada hahahaaa, anak….anak…

baby irfan

Sekarang ni dah pandai nak melawak, serius hihihi, gambar atas tu dia tengah duk perhati abang-abangnya bermain dan bersembang, lepas tu dia gelak sendiri..geli hati tengok dia hihihi.

baby irfan

Dah pandai bunyi-bunyi macam memanggil-manggil hehee, ibu tengah gosok baju dia duk intai-intai dan gelak-gelak kikiki.

baby irfan

aummm cakk!!!

Berat terkini baby Irfan tak dapat update coz bulan ni tak pergi klinik, insyaALLAH bulan depan gi klinik, nanti saya update berat terkininya, lastΒ 3 Bulan 8kg, so 4 bulan ni memang takde timbanglah ye huuu~

Yang pasti badan baby Irfan semakin sihat, baju dah banyak yang tak muat, malah kemarin belikan dia baju pun tak muat, rasa nak menangis je beli mahal-mahal tapi tak muat uwaaaaa….faham jeler kan baju baby mana ada murah-murah, mahal dari baju orang dewasa wuuu..

Baby Irfan

Inilah baju yang dimaksudkan, yang buat ibunya nak menangis ngenangkan baju ni takleh nak butang hahhaa, padahal baju yang dibeli ni saiz baby umur 6 bulan…aiyoo…lepas ni kena beli baju saiz budak umur setahun. Baby Irfan ni badan besar dan panjang nnggee~

Oh ye, setakat hari ini, alhamdulillah baby Irfan masih fully bf ^__^

– Tolong LIKE saya Yan Mie di SINI, TQ!

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 comments / Add your comment below

  1. waaa comel sehat gebunyaaaa irfan.. ank buah saya masuk 5 bulan esok…berat br nak 6 kg kak.. kecik halus… heee

Leave a Reply

CommentLuv badge