Cara Claim Duit Balik Mengundi

Salam, ehhhh tajuk? hahahaa, bukan apa banyak pulak keywords yang masuk cari “Cara Claim Duit Balik Mengundi“, tu yang tergerak nak up entry. Boleh ke claim duit balik mengundi? Dulu-dulu masa kat kampung, siap boleh claim lagi duit tambang pergi balik mengundi, takpun diorang sediakan bas untuk ke pusat mengundi, memang senang sangatlah.

cara claim balik mengundi

Sekarang ada lagi ke tak ye macam tu?, boleh ke Klaim duit balik mengundi tu?, yelah nak balik bukannya dekat kan, beratus-ratus kilometer tu, minyak tol mahal hoiiii, tu belum yang naik flight lagi, kalau saya dekat jeler tempat mengundi tu, 30 minit je, so tak claim pun takpe kot, but hubby kat Pahang, kot boleh claim kan nak juga ler claim untuk perjalanan yang jauh tu heheee, tapi kalau dah takde tu kena balik jugalah, tolak tepi soal boleh claim ke tak coz tanggungjawab pada negara lagi besar, betul tak?

Kot-kot boleh claim, macam mana caranya?, share please untuk rakan-rakan pembaca yang mencari info tentang ini, TQ all~

34 thoughts on “Cara Claim Duit Balik Mengundi

  1. kalo kenal org kuat dapat lah lau dak jgn harap….mac2 kena isis online la bagaji…tah x pahamx yau pn pertama kali mengundi….jeles gak da yg dapat ada yg x….duit sapa yg x mau kan

  2. dapatkan surat pengesahan majikan yg kite bekerja di KL contohnya, then mase nak mengundi nanti singgah la kt markas BN or pembangkang, cakap nak claim balik ngundi, then tunjuk je surat pengesahan tu… hehehe.. cam saya, dua2 parti sy sebat… ahaha…. dapat la dlm rm400… hehehe…. ok ler kan…

  3. assalam,
    betul apa yg hazmin hamudin kata tu. tkde istilah kelim tambang. saguhati tu pun tak disediakan oleh kerajaan @ spr. yang ada memberi adalah parti2 yg bertanding. kalau nak kan saguhati tu cuba cari org2 kuat parti berkaitan di pondok2 panas berkaitan. dan pastikan cuba cari org2 kuat tu sebelum mengundi. kalau dah mengundi baru nk cari diorg mgkn kurang diberi perhatian @ tak dilayan langsung

    1. pergi ke masrkas parti yang bertanding ikut kawasan kita mengundi ke? kalau kat pahang tu macam jauh je nak pergi minta heheee, ke kat mana2 markas yang bertanding?, heeee segan lah pulak, but takpe boleh jadi bahan rujukan untuk pembaca blog ni, tq.
      yanmie recently posted..Cara Claim Duit Balik MengundiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge