Happy 3 Months Baby Irfan

Salam, macam tak percaya pulak hari ni dah 21.3.2013 genap usia  Baby Irfan 3 bulan, rasa macam baru semalam perut Ibu ni kena belah kikiki, cepatnya masa berlalu, semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh, amin…

irfan

Lebih kurang 2 minggu lagi nak bawa Baby Irfan pergi Klinik, berapalah agaknya berat dia naik ye?  last berat Baby Irfan bulan lepas 6.8kg (2 bulan), sebenarnya time timbang baby nilah time paling ditunggu-tunggu oleh semua ibu, nak tengok penambahan berat bayi. Kat rumah ni ada 2 penimbang tapi dua-dua tak boleh guna, coz timbang tu tak sesuai dengan dia, kena guna penimbang baby tu. Tak sabarnya nak tahu berat Baby Irfan 3 bulan ni.

Dan alhamdulillah sehingga kini Baby Irfan masih fully bf, syukur Ya Allah…rezeki untuk Baby Irfan, moga ianya berterusan sehingga umurnya 2 tahun, amin….

- Hahhhh..dah pandai nak merengek-rengek :D

17 Comments on Happy 3 Months Baby Irfan

  1. cha
    March 22, 2013 at 7:23 pm (1 year ago)

    happy 3 months irfan. comelnyaaaa
    cha recently posted..Tragedy.My Profile

    Reply
  2. ejam
    March 21, 2013 at 11:20 am (1 year ago)

    walaupun irfan baru 3 bulan tapi nanti sama masuk sekolah dgn abg Haq anak uncle yer sebab sama tahun kelahiran..hehe

    cepat2 membesar dengan sihat dan jayanya, nanti boleh membuli along dan angah tu..
    ejam recently posted..Buku Merah Kedua.My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge