Baby Irfan Pun Ada HandBag

Salam, sejak ada anak kecil ni handbag maknya pun dah takde gaya handbag dah, barang Baby Irfan je duk dalam handbag tu, bukan apa leceh pulak nak bawa bag banyak-banyak, lagi kalau time shopping tu, belum beg plastik lagi, belum handbag lagi, belum nursing kit lagi heeee, banyaknya barang!!!!

handbag

So jadinya sekarang ni mudah, letak aje semua barang baby Irfan dalam beg ibu, hah..habis cerita, tapi tu ler segala barang maknya pulak tinggal hiks!

handbag

Ni sikit je sebenarnya ni, nak ikutkan lagi kembung beg ni hahaha, bawa nursing cover je, xbawa 4 in 1 Essential Nursing Kit tu, kalau tidak memanglah kembung sana sini.

handbag

kurang punya kurang hah..oklah sikit, bawa yang basic je.

Kalau dulu, dalam handbeg maknya ada :-

  • handphone
  • ipad
  • DSLR
  • makeup & minyak wangi
  • tisu

Tapi sekarang………

  • Handphone *tak boleh tinggal*
  • Nursing Cover
  • Baju Spare Baby Irfan
  • Napkin
  • Tisu Basah
  • Kasut Baby Irfan

Kalau sebelum ni minta tolong Abang Ngah galas backpack Baby Irfan, sekarang tak lagi, semua maknya kena pegang, sebab kadang bila time perlukan barang-barang tu semua, Abang Ngah dia pulak tah mana-mana, leceh nak pi cari dia lagi, coz backpack tu sentiasa melekat dengan dia, takut tertinggal katanya.

Mujurlah anak menyusu susu ibu, kalau menyusu susu formula lagi leceh agaknya, nak kena bawa botol susu, susu, flusk, air masak…banyaknyaaaa…heheheee

- Takde makna nak ber-handbag kecik cecomel tu hiks!

17 thoughts on “Baby Irfan Pun Ada HandBag

  1. ehe..dah jadi handbeg anakkan? btol la dear, dah x bole pkai beg² comel kiut2 lagi dah…tgu dia da besar sket nti bole pkaikan beg sandang dia, letak pampers, botol air, wet tisu…tp…sure maknye gak yg pegang beg tu nti..hihihi anak…anak ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge