Baby Irfan Di Event Blogger

Salam, kan saya dah cakap yang saya kini kalau nak kemana-mana tak boleh dah pergi sensorang, kena bawa “Magnet” sekali hihihi, sabtu baru ni bawa Baby Irfan Di Event Blogger, rasanya tak pernah orang buat kot bawa baby 3 bulan pergi event hehee

irfan

Mujurlah sebelum tu dah maklumkan nak bawa “magnet” ni sama sebab dia tak boleh nak tinggal, direct feeding so kena bawa kemana-mana. Dah nak 2 bulan kot usahakan Ajar Anak Menyusu Menggunakan Botol Susu tapi tak berjaya, apa boleh buat huhuhu mujurlah saya housewife hiks!

irfan

Posing sikit…bagi makcik pakcik kat fb/instagram/twitter dan blog ibu geram hihihi

irfan

Makasih sayang tak meragam di event ni, risau juga tetiba dibuatnya melalak hahahahaa, but ok alhamdulillah Irfan ok, syukur sangat. Ayahnya pulak yang risau takut Baby Irfan menangis heheee.

ok last………

irfan

Seronok Puanbee.com dapat gomol Baby Irfan hahahaa, nanti mai curi sudu kat rumah ni, akak plak pi curi sudu kat rumah bee…kikiki

- insyaALLAH kalau event tersebut boleh bawa Baby Irfan, maka saya boleh hadirkan diri, kalau tak boleh saya minta maaflah sangat-sangat…nyawa ni tak boleh tinggal :D

37 Comments on Baby Irfan Di Event Blogger

  1. akubiomed
    March 21, 2013 at 1:37 pm (1 year ago)

    Bagusnya baby Irfan tidak meragam sepanjang event berlangsung.

    Reply
  2. Hafizul
    March 19, 2013 at 10:11 am (1 year ago)

    Hehe..kecil2 dah pandai pergi event..irfan seronok ler tu ramai yang peminat..hehe
    Hafizul recently posted..Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

    Reply
  3. Puan Bardboo
    March 18, 2013 at 10:12 pm (1 year ago)

    nasib baik dia tak meragam kak..bolehlah dibawak pergi event selalu..huhu…

    nanti bard balik malaysia nak bawak aneesa jumpa ‘kembar’ dia ni la..hehe…
    Puan Bardboo recently posted..Jom Join Segmen Aku Seorang SurirumahMy Profile

    Reply
  4. ejam
    March 18, 2013 at 10:49 am (1 year ago)

    untung baby irfan kecil2 dah diperkealkan bagaimana bersosial, dah besar nanti tak kekok..hehe
    ejam recently posted..Baru Sehari, Ada 6 Hari Lagi.My Profile

    Reply
  5. hafizrahim
    March 18, 2013 at 10:47 am (1 year ago)

    First time jumpa dia face to face..sememangnya bulat itu sebulat2 baby irfan..hehe

    Reply
  6. Anarm
    March 18, 2013 at 9:47 am (1 year ago)

    Takut2 nak mintak pegang baby Irfan.. Tak biasa pegang baby.. hee..
    Anarm recently posted..Gempak 50?My Profile

    Reply
  7. wawa
    March 18, 2013 at 9:29 am (1 year ago)

    gebunya kak baby Irfan. Bulat..eee nak gigit pipinya hehe
    wawa recently posted..Isnin pagi 18/03/2013My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge