Blog SuperMak


Salam, kan saya dah cakap yang saya kini kalau nak kemana-mana tak boleh dah pergi sensorang, kena bawa “Magnet” sekali hihihi, sabtu baru ni bawa Baby Irfan Di Event Blogger, rasanya tak pernah orang buat kot bawa baby 3 bulan pergi event hehee

irfan

Mujurlah sebelum tu dah maklumkan nak bawa “magnet” ni sama sebab dia tak boleh nak tinggal, direct feeding so kena bawa kemana-mana. Dah nak 2 bulan kot usahakan Ajar Anak Menyusu Menggunakan Botol Susu tapi tak berjaya, apa boleh buat huhuhu mujurlah saya housewife hiks!

irfan

Posing sikit…bagi makcik pakcik kat fb/instagram/twitter dan blog ibu geram hihihi

irfan

Makasih sayang tak meragam di event ni, risau juga tetiba dibuatnya melalak hahahahaa, but ok alhamdulillah Irfan ok, syukur sangat. Ayahnya pulak yang risau takut Baby Irfan menangis heheee.

ok last………

irfan

Seronok Puanbee.com dapat gomol Baby Irfan hahahaa, nanti mai curi sudu kat rumah ni, akak plak pi curi sudu kat rumah bee…kikiki

- insyaALLAH kalau event tersebut boleh bawa Baby Irfan, maka saya boleh hadirkan diri, kalau tak boleh saya minta maaflah sangat-sangat…nyawa ni tak boleh tinggal :D

37 Thoughts on “Baby Irfan Di Event Blogger

  1. tunggu dia leh berdiri. masa tu baru kejar ini budakk..
    titan recently posted..18 Teknik paling KEJI untuk dapat sales.My Profile

  2. Ada gak terselit dekat belakang tue…
    Bro Framestone recently posted..Kehidupan Dikelilingi PaparazziMy Profile

  3. Bagusnya baby Irfan tidak meragam sepanjang event berlangsung.

  4. seronokyer g event bawak baby..puan bee pun ade ye..
    mama3heroo recently posted..7 BACAAN PEMBUKA PINTU REZEKIMy Profile

  5. bia la dapat gomol baby irfan pulak ni…heee. lepas ni dah biasa, senang kerjalah ibunya.
    Denaihati recently posted..iPhone 5 Gadget Impian Baik dan BurukMy Profile

  6. Hehe..kecil2 dah pandai pergi event..irfan seronok ler tu ramai yang peminat..hehe
    Hafizul recently posted..Ulangtahun PerkahwinanMy Profile

  7. wah wah bulatnya pipi..geram tengok irfan ehh.. cepat dia membesar bagai juara..hehe.
    Mama Hanim recently posted..Lahirnya Kembar Husna Dan Hanis AlhamdulillahMy Profile

  8. pergh!
    BAM BAM nya pipi…
    geram tgk…
    fazrol recently posted..Jalan-Jalan Langkawi – Harga Skycab atau Kereta Kabel Langkawi!My Profile

  9. nasib baik dia tak meragam kak..bolehlah dibawak pergi event selalu..huhu…

    nanti bard balik malaysia nak bawak aneesa jumpa ‘kembar’ dia ni la..hehe…
    Puan Bardboo recently posted..Jom Join Segmen Aku Seorang SurirumahMy Profile

  10. alala irfan, matanya lawa. irfan faham kerjaya ibu dia.
    eiela recently posted..Personaliti Pencinta Warna MerahMy Profile

  11. lepas nie baby irfan ada blog sendiri… nak follow la…
    Wan Fauzi™ recently posted..Tenang Menghadapi CabaranMy Profile

  12. Pipi dah sama tembam macam acik Bee :)
    azman recently posted..Menembak Malam HariMy Profile

  13. rindu la baby irfan , tk puas pegang dia hari tu .. aiyooo~
    puanbee recently posted..Website rasmi GMKlang untuk mendapatkan barangan perniagaan secara borong online.My Profile

  14. mai ai badan… bertubuh sungguh…. geget skit…
    staibaqhang recently posted..Fotografi perkahwinan – Hanif dan Zubaidah (PhotoVillage Studio)My Profile

  15. hahahah.. gelak besar bab sudu.. nk curi 6t senyap2 tau.. ngeeeeeeeeee…
    Si Cantik Matahari recently posted..Semburan dari Kementrian Kesihatan MalaysiaMy Profile

  16. Irfan bakal jadi blogger cilik la lepas ni ;)
    ciklaili.com recently posted..Huggies Dry Pants : “Tukar untuk lebih senang dipakai”My Profile

  17. besar nanti ikut jejak maknya la ni..jadi blogger..hehe..
    afif recently posted..Permohanan Biasiswa Sime Darby 2013 Lepasan SPM,STPM,Matrikulasi & DiplomaMy Profile

  18. bawak je baby irfan tuh.huhu
    rozuan recently posted..TEMPAHAN BISKUT PRETZEL MINIMy Profile

  19. untung baby irfan kecil2 dah diperkealkan bagaimana bersosial, dah besar nanti tak kekok..hehe
    ejam recently posted..Baru Sehari, Ada 6 Hari Lagi.My Profile

  20. First time jumpa dia face to face..sememangnya bulat itu sebulat2 baby irfan..hehe

  21. Waálaykumussalaam,aduhai gemuknya.
    Oneblogsocial recently posted..Rich SnippetsMy Profile

  22. Baby Irfan Di Event Blogger.. tentu banyak sahabat yang gemes melihatnya.
    Bang Iwan recently posted..Asus Transformer AIO: Gabungan Tablet dan PC Dengan Dua Sistem OperasiMy Profile

  23. sure ramai yg gomol baby irfan kat event tu..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Dalam KelasMy Profile

  24. Takut2 nak mintak pegang baby Irfan.. Tak biasa pegang baby.. hee..
    Anarm recently posted..Gempak 50?My Profile

  25. anak saya kata baby Irfan mcm shinchan.. comel..
    Mus recently posted..Gambar Newborn, Nufail Berumur 1 MingguMy Profile

  26. gebunya kak baby Irfan. Bulat..eee nak gigit pipinya hehe
    wawa recently posted..Isnin pagi 18/03/2013My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation