Salam, kan saya dah cakap yang saya kini kalau nak kemana-mana tak boleh dah pergi sensorang, kena bawa “Magnet” sekali hihihi, sabtu baru ni bawa Baby Irfan Di Event Blogger, rasanya tak pernah orang buat kot bawa baby 3 bulan pergi event hehee

irfan

Mujurlah sebelum tu dah maklumkan nak bawa “magnet” ni sama sebab dia tak boleh nak tinggal, direct feeding so kena bawa kemana-mana. Dah nak 2 bulan kot usahakan Ajar Anak Menyusu Menggunakan Botol Susu tapi tak berjaya, apa boleh buat huhuhu mujurlah saya housewife hiks!

irfan

Posing sikit…bagi makcik pakcik kat fb/instagram/twitter dan blog ibu geram hihihi

irfan

Makasih sayang tak meragam di event ni, risau juga tetiba dibuatnya melalak hahahahaa, but ok alhamdulillah Irfan ok, syukur sangat. Ayahnya pulak yang risau takut Baby Irfan menangis heheee.

ok last………

irfan

Seronok Puanbee.com dapat gomol Baby Irfan hahahaa, nanti mai curi sudu kat rumah ni, akak plak pi curi sudu kat rumah bee…kikiki

- insyaALLAH kalau event tersebut boleh bawa Baby Irfan, maka saya boleh hadirkan diri, kalau tak boleh saya minta maaflah sangat-sangat…nyawa ni tak boleh tinggal :D