Blog SuperMak


Salam, kecoh pagi tadi bila stesen radio HotFM menyiarkan audio lagu Ombak Rindu yang dinyanyikan oleh Shila Amzah di Youtube sambil menangis dan meluahkan rasa sedih terhadap masalah yang dihadapinya melibatkan keluarga dan kekasihnya. Sempat saya melihat sendiri Video Shila Amzah Menangis Di Youtube Menyanyikan Lagu Ombak Rindu.

Apa pun semoga permasalahan ini cepat diselesaikan dengan baik, setiap masalah ada penyelesaiannya.

15 Thoughts on “Video Shila Amzah Menangis Di Youtube Menyanyikan Lagu Ombak Rindu

  1. Menangis apa kejadah…..Kalau menangis kerana kes buang anak bolehlah jugak diterima…..

  2. entahlah. benda ni boleh settle baik sebenarnya. semua orang keras kepala termasuklah pihak media.
    jobdirumah review recently posted..Contoh Kerja JobdirumahMy Profile

  3. sama2 kita doakan ada penyelesaian yg terbaik untuk diaorang.
    Denaihati recently posted..Malaysia International Tourism Blogger Awards 2013My Profile

  4. Pendapat saya video ini tidak perlu dihasilkan. Masalah peribadi dan keluarga perlu diselesaikan dengan cara baik. Jangan sesekali membelakangi keluarga. Tentu berasa malu melihat video sendiri pada hadapan. Kecelaruan akibat cinta membuat kita mengambil langkah yang agak tergesa-gesa tanpa berfikir panjang.
    akubiomed recently posted..Wireless Trigger Yongnuo RF 603C tertunailah hasrat di hatiMy Profile

  5. semua yang berlaku pasti ada hikmah.. memang sakit kalo hadapi masalah macam ni..tapi kena banyak bersabar.. ini kira ujian untuk shila..
    Aya recently posted..Jobdirumah.com Scam?Menipu?My Profile

  6. kumbang bukan sekuntum… buat mcm tak de apa2 berlaku…
    Cahaya Purnama recently posted..Tips Awet MudaMy Profile

  7. err saya x tau nak komen apa
    Juan recently posted..Peluang Pengiklanan Terhadap BlogMy Profile

  8. (intan syahira) http://www.facebook.com/iera.nursyahira?ref=tn_tnmn on February 9, 2013 at 2:04 pm said:

    assalamualaikum kpd kaq shila,, sye mungkin xtau smue mslh yg akq hdapi sbnanye..n memang xpena pown borak face to face dngn akq shila,, tpi sye hrp akq boleyh kuatkn smngt ye.. tenangkn fkiran akq tuh.. jage diri akq wlau d mna akq brade skrg nih :) .. brdoalah kpdNya, krna hnya Dia yg Maha mngetahui sgle2nya,, mungkin ad hikhmah d sbalik dugaan yg akq hadapi skrng nih,, sy doakn akq mnjdi lbih kuat n dpt slesaikn mslh akq nih,, n sy doakn smoge allah mmbantu akq,, :) aminn

  9. intan syahira on February 9, 2013 at 2:00 pm said:

    assalamualaikum kpd kaq shila,, sye mungkin xtau smue mslh yg akq hdapi sbnanye..n memang xpena pown borak face to face dngn akq shila,, tpi sye hrp akq boleyh kuatkn smngt ye.. tenangkn fkiran akq tuh.. jage diri akq wlau d mna akq brade skrg nih :) .. brdoalah kpdNya, krna hnya Dia yg Maha mngetahui sgle2nya,, mungkin ad hikhmah d sbalik dugaan yg akq hadapi skrng nih,, sy doakn akq mnjdi lbih kuat n dpt slesaikn mslh akq nih,, n sy doakn smoge allah mmbantu akq,, :) aminn

  10. Kesian Shila Hamzah..Xpe2, wann sentiasa ada bersamamu..hik3 :)
    Wann recently posted..10 Sebab Lelaki MenangisMy Profile

  11. sabar la shila.. ini semua ujian dari Allah.. mungkin ada hikmah disebalik setiap apa yg berlaku…
    Wan Fauzi recently posted..Erti Ketenangan Yang SebenarMy Profile

  12. Kita tunggu AHAD nie sebab dia perform time sambutan CHINESE NEW YEAR kat Penang nanti….
    hazman aka species1980 recently posted..Blogger HAZMANFADZIL.COM masuk TV1 !!!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation