Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go

Update : Sold Out!

Salam buat pembaca blog ini, saya ada 1 Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go, masih sedang elok dalam kotak, tak sempat guna sebab saya bersalin awal 3 minggu dari tarikh dijangka bersalin dan selepas itu 12 hari pulak saya berada dihospital, jadi memang tak sempat nak guna, kerana saya bersalin secara pembedahan.

set bersalin tanamera

Saya nak jual murah-murah aje, saya cuma sempat guna 2 produk sahaja dalam kotak tersebut iaitu Minyak Kelapa Dara dan Sabun, selainnya saya tak guna lagi, memang elok sangat-sangat lagi dalam kotak tu, seperti gambar diatas.

set bersalin tanamera pilihan

set bersalin tanamera pilihan

bengkung tanamera

Bengkung seperti diatas (gambar dari laman postnatal tanamera)

Sekiranya anda berminat, boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke yanmie82@gmail.com, saya jual murah-murah aje.

resit set bersalin tanamera

Saje jual RM 280.00 je termasuk postage, harga sebenar saya beli RM360, resit diatas.

- Berminat email ke yanmie82@gmail.com , Serious buyer only!!

22 thoughts on “Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go

  1. sorry sy nk tumpang iklan boleh..sy ade set tanamera mcm ni untuk di let go,coz x sempat nk pakai mse pantang..sy dah pakai satu produk shaje,sabun scrub….yg lain smua ade..sy nk let go rm300..boleh contact or email 011-11718191 nadialuffy@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge