Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go

Update : Sold Out!

Salam buat pembaca blog ini, saya ada 1 Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go, masih sedang elok dalam kotak, tak sempat guna sebab saya bersalin awal 3 minggu dari tarikh dijangka bersalin dan selepas itu 12 hari pulak saya berada dihospital, jadi memang tak sempat nak guna, kerana saya bersalin secara pembedahan.

set bersalin tanamera

Saya nak jual murah-murah aje, saya cuma sempat guna 2 produk sahaja dalam kotak tersebut iaitu Minyak Kelapa Dara dan Sabun, selainnya saya tak guna lagi, memang elok sangat-sangat lagi dalam kotak tu, seperti gambar diatas.

set bersalin tanamera pilihan

set bersalin tanamera pilihan

bengkung tanamera

Bengkung seperti diatas (gambar dari laman postnatal tanamera)

Sekiranya anda berminat, boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke yanmie82@gmail.com, saya jual murah-murah aje.

resit set bersalin tanamera

Saje jual RM 280.00 je termasuk postage, harga sebenar saya beli RM360, resit diatas.

- Berminat email ke yanmie82@gmail.com , Serious buyer only!!

22 Comments on Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go

  1. nadia_luffy
    June 17, 2013 at 5:16 pm (1 year ago)

    sorry sy nk tumpang iklan boleh..sy ade set tanamera mcm ni untuk di let go,coz x sempat nk pakai mse pantang..sy dah pakai satu produk shaje,sabun scrub….yg lain smua ade..sy nk let go rm300..boleh contact or email 011-11718191 nadialuffy@gmail.com.

    Reply
  2. aida
    February 5, 2013 at 12:15 pm (2 years ago)

    ada lg tak ni? kalo ada nak la!!!!

    Reply
  3. Ajumohit
    February 2, 2013 at 4:06 pm (2 years ago)

    emmm berbaloi kalau beli, murah dari harga sebenar walau pun yanmie dah pakai 2 produk darinya, sapa nak? cepat2 ye
    Ajumohit recently posted..IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013My Profile

    Reply
  4. kozumi_ro
    February 2, 2013 at 3:22 am (2 years ago)

    koz x kawin lagi, lau dh kawin leh gak li tuk isteri :P

    Reply
  5. syamila
    February 1, 2013 at 10:30 pm (2 years ago)

    Sbb tu k sya tk suka beli yg pakej….dah serik beli set bersalin masa anak first…byk tk guna…yg kedua n ketiga beli ubat yg blh guna even lepas pantang…jadi tk membazir… O(?_?)O
    syamila recently posted..Project ‘+’ PhilipsMy Profile

    Reply
  6. NORHAMIDAH
    February 1, 2013 at 9:42 pm (2 years ago)

    nak beli loose item je boleh?

    Reply
  7. Denaihati
    February 1, 2013 at 8:51 pm (2 years ago)

    rezeki orang lain la pakai nampaknya. tapi boleh simpan utk akan datang…adik baby irfan ke…heee
    Denaihati recently posted..ALLAH #SaveJejaiMy Profile

    Reply
  8. zira
    February 1, 2013 at 6:48 pm (2 years ago)

    berminat…boleh bagi no phone tak?

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge