Update : Sold Out!

Salam buat pembaca blog ini, saya ada 1 Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go, masih sedang elok dalam kotak, tak sempat guna sebab saya bersalin awal 3 minggu dari tarikh dijangka bersalin dan selepas itu 12 hari pulak saya berada dihospital, jadi memang tak sempat nak guna, kerana saya bersalin secara pembedahan.

set bersalin tanamera

Saya nak jual murah-murah aje, saya cuma sempat guna 2 produk sahaja dalam kotak tersebut iaitu Minyak Kelapa Dara dan Sabun, selainnya saya tak guna lagi, memang elok sangat-sangat lagi dalam kotak tu, seperti gambar diatas.

set bersalin tanamera pilihan

set bersalin tanamera pilihan

bengkung tanamera

Bengkung seperti diatas (gambar dari laman postnatal tanamera)

Sekiranya anda berminat, boleh menghubungi saya dengan menghantar email ke yanmie82@gmail.com, saya jual murah-murah aje.

resit set bersalin tanamera

Saje jual RM 280.00 je termasuk postage, harga sebenar saya beli RM360, resit diatas.

- Berminat email ke yanmie82@gmail.com , Serious buyer only!!

22 Thoughts on “Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go

  1. nadia_luffy on June 17, 2013 at 5:16 pm said:

    sorry sy nk tumpang iklan boleh..sy ade set tanamera mcm ni untuk di let go,coz x sempat nk pakai mse pantang..sy dah pakai satu produk shaje,sabun scrub….yg lain smua ade..sy nk let go rm300..boleh contact or email 011-11718191 nadialuffy@gmail.com.

  2. Tahniah dan terima kasih pada Puan Hasmah kerana sudi berkongsi pengalaman menggunakan set bersalin NR kepada kita semua.
    Carolyn N. Espinoza recently posted..No last blog posts to return.My Profile

  3. Wahhh… berbaloi2 ni… ramai yg berminat nmpknya =)
    mama adam recently posted..Mencari Barang TersembunyiMy Profile

  4. ada lg tak ni? kalo ada nak la!!!!

  5. Tak pernah cuba lagi produk ni..hehe
    Pondok Papan recently posted..Cerpen Rindu BertemuMy Profile

  6. minyak kelapa dara sesuai utk wanita yg bersalin…
    Travel-Zoom recently posted..Eat Healthier ‘On the Go’ – 3 Simple Tips to Eat Smart While TravelingMy Profile

  7. Semasa melahirkan baby Aslah telah disahkan G6PD dan doktor telah melarang mengunakan set bersalin.
    akubiomed recently posted..Corat coret Sepetang Bersama Blogger #SBB2013My Profile

  8. emmm berbaloi kalau beli, murah dari harga sebenar walau pun yanmie dah pakai 2 produk darinya, sapa nak? cepat2 ye
    Ajumohit recently posted..IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013My Profile

  9. koz x kawin lagi, lau dh kawin leh gak li tuk isteri :P

  10. Ala, lambat lagi nak bersalin kak yan.. :)
    Aya recently posted..Anugerah Blogger Popular 2013My Profile

  11. Sbb tu k sya tk suka beli yg pakej….dah serik beli set bersalin masa anak first…byk tk guna…yg kedua n ketiga beli ubat yg blh guna even lepas pantang…jadi tk membazir… O(?_?)O
    syamila recently posted..Project ‘+’ PhilipsMy Profile

  12. NORHAMIDAH on February 1, 2013 at 9:42 pm said:

    nak beli loose item je boleh?

  13. rezeki orang lain la pakai nampaknya. tapi boleh simpan utk akan datang…adik baby irfan ke…heee
    Denaihati recently posted..ALLAH #SaveJejaiMy Profile

  14. berminat…boleh bagi no phone tak?

  15. kejap………kejap….

    tunggu kak jie beranak dulu! hihihi
    Kujie recently posted..Kisah Sepetang Bersama Blogger Yang TertundaMy Profile

  16. akak, saya nak! jap lagi sy email akak k?
    zimie recently posted..Angan-angan minah jeninMy Profile

  17. Maaf saya tak ada lagi isteri. hehe
    nazray recently posted..Evasi0n | Perisian untuk untethered jailbreak iOS 6.0 dan 6.1My Profile

  18. ni utk lepas bersalin ke kak?
    wanmus recently posted..Panggilan Akhir Seminar Niaga 2013My Profile

  19. alahai…sygnya xguna ye kak….
    zie fauzi recently posted..Anak Dara Tidur Tanpa BajuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation