Mee Basah Sabah

Salam, hujung minggu ni korang gi mana? rasanya kami duduk rumah jelah kot, anak tak sihat, cuaca pulak tak menentu, so duduk rumah lagi best time macam ni. Layan menu breakfast kami pagi tadi, Mee Basah Sabah.

mee basah sabah

Mee Basah ni saya teringin nak makan masa mengandungkan Baby Irfan tapi tak dapat kehkehkeh, takpelah now dah dapat, baby Irfan pun menyusu, mesti ada rasa mee basah kat susu heeheee, harap-harap air liur tak menjejeh nanti kikiki.

mee basah sabah

Inilah dia rupanya Mee Basah Sabah, letak ayam, udang, fishball, fishcake, sayur. fevret kami ni sekeluarga kat kampung, makan sikit-sikit tak mau..mesti nak banyak hahahahaa.

Syukur mak perturun resepi, nampak macam biasa, tapi rasa mee basah tu yang unik, hanya boleh dapat kat sabah je rasa macam ni, bolehlah buat selalu lepas ni, suami pun nampak berselera makan ^__^

– Alhamdulillah tertunailah hasrat dihati

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

24 Comments on “Mee Basah Sabah”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge