Aktifkan Harimu Dengan Minda Aktif

Salam, baru ni dapat bungkusan Pos Laju dari Ustaz Neohas, syukran Ustaz untuk Minda Aktif ini, dapat percuma masa tinggalkan komen di Group FB Denaihati, tak sangka pulak boleh dapat hadiah dengan hanya mencipta dialog dalam gambar yang di post di wall tersebut oleh Denaihati, alhamdulillah rezeki orang kata, semua yang meninggalkan komen dalam status tersebut mendapat hadiah dari Ustaz. terima kasih sekali lagi, dan terima kasih juga buat Denaihati kerana post gambar tersebut untuk kami cipta dialog heeee~

minda aktif

Sebenarnya dah lama mencari Coklat Minda Aktif ni, sebelum ni Mak mertua ada syorkan untuk mengambil Minda Aktif untuk anak-anak tapi saya asyik terlupa sahaja, syukur dapat yang ni, tak rugi sebabnya anak-anak suka makan, lepas ni bolehlah beli untuk diorang.

minda aktif

Jap..jap belek botol…”Ibu…nak lagi…” heemmmm..kalaulah boleh makan sehari banyak kali dah bagi dah hahaa, cuma 2 biji sehari yang disyorkan untuk kanak-kanak.

minda aktif

Nak satuuuuu…

m4

Yeayyyy dapat punnnn~

m5

Ceria hariku dengan Minda Aktif ^__^

Jangan risau Coklat Minda Aktif ini sesuai untuk semua golongan, nak tahu apa keistimewaan Minda Aktif ini bolehlah google, memang banyak keistimewaannya, antaranya iaitu:-

  1. Meningkatkan I.Q kanak-kanak dan dewasa
  2. Meningkatkan Imuniti, mengekalkan kecergasan
  3. Aktif sepanjang hari

Jadinya, saya memang memerlukan produk ini, kena cari ni..MESTI cari!…anak-anak bersekolah, kena aktif sepanjang hari, macam Aiman selalu tengok dia lembik bila balik dari sekolah petang, mana tidaknya pukul 5.30pagi dah bangun, pukul 11 balik dari sekolah agama, pukul 12 pulak ke sekolah rendah, balik pukul 7 petang, pukul 8 malam dah konggg (tidur), kalau ada kerja rumah memang kesian kat dia, kadang tu tak dan nak makan dah tido..ok sangat kesian, jadinya saya harus beli Minda Aktif ini, insyaALLAH kita usaha yang terbaik untuk anak-anak.

Jadinya sekiranya anda seperti saya, ingin mendapatkan Produk Minda Aktif ini, boleh menghubungi No Hotline ini 0137939005 dan boleh layari http://www.mindaaktif.com/

- Aktifkan harimu dengan Minda Aktif

26 Comments on Aktifkan Harimu Dengan Minda Aktif

  1. Datin Tyka
    March 5, 2013 at 3:41 pm (1 year ago)

    rezeki anak-anak tu…
    untuk sendiri bole je kan..
    mana tahu tetiba bole jd genius.. he he
    Datin Tyka recently posted..Terima Kasih NuffnangMy Profile

    Reply
  2. Anuar
    February 26, 2013 at 9:53 am (1 year ago)

    Banyak kelebihan coklat Minda aktif ni… Sesuai untuk pembesaran kanak-kanak….
    Anuar recently posted..10 Blogger Terbaik MalaysiaMy Profile

    Reply
  3. Aya
    February 24, 2013 at 10:00 pm (1 year ago)

    Dulu-dulu Aya tak pernah makan makanan tambahan…hehe.. tp rasanya skang kalo otak anak-anak nak cergas kena ada makan mknn tambahan sbb terlalu banyak junk food and fast food..
    Aya recently posted..Lepas Nikah, Adat Batal Wuduk TerbaruMy Profile

    Reply
  4. Ummi Hanie
    February 23, 2013 at 5:08 pm (1 year ago)

    wow bestnye menang… nyesal tak reka dialog ustaz… hehe

    skrg ni dah mcm2 produk minda kan… yg nis biasa bagi satu family knum Coklat Minda tu lah…

    Reply
  5. Dawaihati
    February 23, 2013 at 1:54 pm (1 year ago)

    Alhamdulillah, saya pun dapat. Tapi masih menunggu sampainya bungkusan dari Pos berisi Coklat Minda Aktif dari Ustadz Noehas ini ke rumah saya.
    Dawaihati recently posted..Kontes Foto Denaihati NetworkMy Profile

    Reply
  6. titan
    February 23, 2013 at 1:53 pm (1 year ago)

    ingatkan aktifkan harimau tadi. haha..
    titan recently posted..Winner MSMW 2013My Profile

    Reply
    • yanmie
      February 23, 2013 at 1:54 pm (1 year ago)

      Ada juga anak2 punya supplement lain macam fiber wise tapi akak kadang malas sbb kena shake, kalau yang macam ni senang bagi aje.
      yanmie recently posted..Aktifkan Harimu Dengan Minda AktifMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge