Blog SuperMak


Salam, baru ni dapat bungkusan Pos Laju dari Ustaz Neohas, syukran Ustaz untuk Minda Aktif ini, dapat percuma masa tinggalkan komen di Group FB Denaihati, tak sangka pulak boleh dapat hadiah dengan hanya mencipta dialog dalam gambar yang di post di wall tersebut oleh Denaihati, alhamdulillah rezeki orang kata, semua yang meninggalkan komen dalam status tersebut mendapat hadiah dari Ustaz. terima kasih sekali lagi, dan terima kasih juga buat Denaihati kerana post gambar tersebut untuk kami cipta dialog heeee~

minda aktif

Sebenarnya dah lama mencari Coklat Minda Aktif ni, sebelum ni Mak mertua ada syorkan untuk mengambil Minda Aktif untuk anak-anak tapi saya asyik terlupa sahaja, syukur dapat yang ni, tak rugi sebabnya anak-anak suka makan, lepas ni bolehlah beli untuk diorang.

minda aktif

Jap..jap belek botol…”Ibu…nak lagi…” heemmmm..kalaulah boleh makan sehari banyak kali dah bagi dah hahaa, cuma 2 biji sehari yang disyorkan untuk kanak-kanak.

minda aktif

Nak satuuuuu…

m4

Yeayyyy dapat punnnn~

m5

Ceria hariku dengan Minda Aktif ^__^

Jangan risau Coklat Minda Aktif ini sesuai untuk semua golongan, nak tahu apa keistimewaan Minda Aktif ini bolehlah google, memang banyak keistimewaannya, antaranya iaitu:-

  1. Meningkatkan I.Q kanak-kanak dan dewasa
  2. Meningkatkan Imuniti, mengekalkan kecergasan
  3. Aktif sepanjang hari

Jadinya, saya memang memerlukan produk ini, kena cari ni..MESTI cari!…anak-anak bersekolah, kena aktif sepanjang hari, macam Aiman selalu tengok dia lembik bila balik dari sekolah petang, mana tidaknya pukul 5.30pagi dah bangun, pukul 11 balik dari sekolah agama, pukul 12 pulak ke sekolah rendah, balik pukul 7 petang, pukul 8 malam dah konggg (tidur), kalau ada kerja rumah memang kesian kat dia, kadang tu tak dan nak makan dah tido..ok sangat kesian, jadinya saya harus beli Minda Aktif ini, insyaALLAH kita usaha yang terbaik untuk anak-anak.

Jadinya sekiranya anda seperti saya, ingin mendapatkan Produk Minda Aktif ini, boleh menghubungi No Hotline ini 0137939005 dan boleh layari http://www.mindaaktif.com/

- Aktifkan harimu dengan Minda Aktif

26 Thoughts on “Aktifkan Harimu Dengan Minda Aktif

  1. kirain tadi harimau,,
    hehe

    sipp sippp
    gunver recently posted..Logika dan Algoritma PemrogramanMy Profile

  2. rezeki anak-anak tu…
    untuk sendiri bole je kan..
    mana tahu tetiba bole jd genius.. he he
    Datin Tyka recently posted..Terima Kasih NuffnangMy Profile

  3. bagusnyer,… sebagai supplement tuk anak2 ye
    KesumaAngsana recently posted..Jom Terjah 2 Blog Yang Best IniMy Profile

  4. Banyak kelebihan coklat Minda aktif ni… Sesuai untuk pembesaran kanak-kanak….
    Anuar recently posted..10 Blogger Terbaik MalaysiaMy Profile

  5. Kesiannya tengok budak2 sekarang..lama betul masa habis kat sekolah..balik2 dah penat..huhu…
    Puan Bardboo recently posted..Pengalaman Bersalin di Negara Orang [Part 01]My Profile

  6. Blogger2 juga harus ambil utk pastikan sentiasa aktif menulis bagi banyak idea sepanjang masa.
    Kita mesti pilih.
    ejam recently posted..Akibat Daripada Gambar Cendol di Facebook.My Profile

  7. Dulu-dulu Aya tak pernah makan makanan tambahan…hehe.. tp rasanya skang kalo otak anak-anak nak cergas kena ada makan mknn tambahan sbb terlalu banyak junk food and fast food..
    Aya recently posted..Lepas Nikah, Adat Batal Wuduk TerbaruMy Profile

  8. Ingat nak cari jugalah satu untuk anak-anak saya.
    hatiputera recently posted..Fear Factor Selebriti MalaysiaMy Profile

  9. serius baca ingatkan harimau. maklum jela harimau malaya kan tengah hot sekarang. haha
    khairul asrol recently posted..Earning Pertama Dari Forex SebenarMy Profile

  10. Makanan tambahan untuk otak. Bagus untuk kecerdasan dan pembelajaran anak-anak.
    akubiomed recently posted..Rumpai laut kalogen asli untuk wajah mudaMy Profile

  11. mcm menarik je coklat minda nie..x penah dgr pon seblum nie..produk baru ke kak?
    syu90 recently posted..Jack the Giant Slayer (2013)My Profile

  12. Saya pun dapat jugak Minda Aktif ni. Tapi belum makan lagi. Belum bukak. Terlupa nak ambil dalam beg.
    Anarm recently posted..Jemputan ke Seminar Social Media MSMW 2013My Profile

  13. wow bestnye menang… nyesal tak reka dialog ustaz… hehe

    skrg ni dah mcm2 produk minda kan… yg nis biasa bagi satu family knum Coklat Minda tu lah…

  14. Owwhh…. orang dewasa pun boleh gak…. ingatkan untuk kanak-kanak jee….
    hazman aka species1980 recently posted..HAZMAN vs FOOD – Royal Arabic Restoran Mikraj NilaiMy Profile

  15. terbaekk
    Faizalpj recently posted..Sakitnya Apabila Gusi BengkakMy Profile

  16. Gambo last tu macam tengah berangan nak jadi stokis Coklat Minda Aktif je
    Que recently posted..Team Paling Poyo Masih Kekal Dalam Fear Factor Selebriti MalaysiaMy Profile

  17. Untuk budak 20 tahun boleh dak..hehe
    afif recently posted..Bina Backlink Di Laman Forum Dan KeberkesanannyaMy Profile

  18. Sayang sekali, saya nggak sempat meninggalkan koment waktu itu.
    Bang Iwan recently posted..Harlem Shake, Fenomena Baru Dunia MayaMy Profile

  19. Pehhh ! Quality gambo memang menarik . Ni yg jadi geram nak pakai Camera DSLR. Huhu
    Aiman Aziz recently posted..Pemenang Simple Segmen | Jom Teka MenekaMy Profile

  20. Alhamdulillah, saya pun dapat. Tapi masih menunggu sampainya bungkusan dari Pos berisi Coklat Minda Aktif dari Ustadz Noehas ini ke rumah saya.
    Dawaihati recently posted..Kontes Foto Denaihati NetworkMy Profile

  21. ingatkan aktifkan harimau tadi. haha..
    titan recently posted..Winner MSMW 2013My Profile

  22. oh saya bagi jus , beli dr kawan sendiri gak ..
    puanbee recently posted..Aktiviti untuk anak-anak dan ibu bapaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation