useronline

- Amboiii ramai terus yang online bila Blogger Cilik duk depan laptop, untung ada Peneman Online hihihi

24 Thoughts on “#WW – Penangan Blogger Cilik

  1. ni tanda2 bakal blogger femes… hehe ;)
    Ummi Hanie recently posted..Laksa Cina, resepi dan cara masakMy Profile

  2. Wah ramainya org online…pendangan si kecil,
    Travel-Zoom recently posted..Eight Smart Travel Tips to Save Money and Fly SaferMy Profile

  3. wow 3oo online!byk tuh…
    Sara recently posted..Lagu Tema Sehangat Asmara Lakonan Rita dan Adi PutraMy Profile

  4. amboi!!!!

    ramainya peneman… syiokkk
    mama adam recently posted..Pesanan Dari Seorang CikguMy Profile

  5. wow..baby irfan pun dah pandai online..

    patut la sampai 300+ online..bau baby irfan kot..wangi sgt..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Selamat Tinggat Tema ‘Thesis’My Profile

  6. ala comelnya… kecik-kecik dah jadi budak IT ni..hehe
    Aya recently posted..10 Gambar Siti Nurhaliza Memakai Tudung LitupMy Profile

  7. alooooo comelnyer cara duk irfan tu….
    cikmin recently posted..Wordless Wednesday #34 Anugerah Blog Kedekut ResepiMy Profile

  8. kecik-kecik dah pandai ni. hehe
    titan recently posted..Isu dengar dan hormat.My Profile

  9. emm khusyuknya si cilik itu, mesti swonok tgk ramai users online tu ekkk ;)
    ajumohit recently posted..Semakan Tawaran Ke Tingkatan Empat (4) di Sekolah Berasrama Penuh Tahun 2013My Profile

  10. amnoi, kecik2 dah jadi blogger ye
    rozuan recently posted..TERUKIR DI BINTANG VERSI AIZATMy Profile

  11. ala comelnya irfan dok ngadap laptop.
    eiela recently posted..Seronoknya Berkenalan Dengan Rakan BakeriMy Profile

  12. peneman ibu shopping yer baby irfan…bakal berebut l/top dgn ibunya…heeee
    Denaihati recently posted..Suzuki Swift Model Baru 2013 Kereta Idaman DilancarkanMy Profile

  13. wow memang ramai tuh, hehehe
    Juan recently posted..Jana Blog Traffic Hanya Dengan Image atau GambarMy Profile

  14. Nanti dia leh tolong update blog ibunya…hihihi
    kozumi_ro recently posted..TRW – JDT sama hebatMy Profile

  15. ehem2..kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..

    P.s : excited tgk 320 online users tu…memang meriah la blog kak yan…
    eyriqazz recently posted..Pengiklan Pandang Rendah Kemampuan BloggersMy Profile

  16. Taklah sunyi apabila abang-abangnya ke sekolah. :-)
    akubiomed recently posted..Introduction to Mobile Web Technologies oleh tim Amanz EDUMy Profile

  17. Seronoknya dah ada peneman sekarang ni… Semoga lebih bermotivasi untuk menulis blog…
    Anuar recently posted..Berapa Harga Tempahan Quilling Bersaiz A4?My Profile

  18. wah kecil2 dah asah bakat.. hehehe
    Sop recently posted..Pak John – Steamboat and Yong Tao FooMy Profile

  19. untung la ada blogger cilik boleh temankan.. :)
    zie fauzi recently posted..Wordless Wednesday #8 | Gaya Paling SeksiMy Profile

  20. Baby Irfan : ” comey jugak Mak aku nih,tapi macam mana buleh ada dalam laptop? ”
    azman recently posted..Rangup!My Profile

  21. haha yo lah tu .. ehekss
    puanbee recently posted..#ww : Pokok apa biji di luar ?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation