Salam, Macam biasa setiap hujung bulan saya akan ke Pejabat Pos untuk urusan Cashout Google Adsense menggunakan Western Union. Disebabkan setiap bulan asyik muka saya aje yang akak tu jumpa, so dia dengan baik hati kata saya layak untuk mendapatkan Western Union Gold Card, percuma je tak perlu bayar.

western union gold card

Ohhh baiknya hati akak tu kan, siap mengofferkan diri tolong buatkan, saya pun tak berapa nak tahu sangat fungsi Western Union Gold Card ni, orang nak buatkan kita ambil jeler hihihi, dan katanya lepas ni mungkin urusan Western Union akan menggunakan kad.

western union gold card

Pada rakan-rakan yang selalu berurusan menggunakan Western Union ni bolehlah mendaftar dan mendapatkan kad tersebut secara percuma, dengan adanya kad ini ianya dapat memudahkan proses transaksi.

- hemmm tapi tengah duk fikir, kalau guna kad ni, adakah semakin mudah mereka menyimpan rekod transaksi?? alamakkk hahhaaa adehhhh -..-“

39 Thoughts on “Western Union Gold Card – Cashout Google Adsense

  1. wah..bestnya dapat gaji dalam USD..hehe
    blackrosehunter recently posted..Galaxy Note III Bakal Mempunyai Skrin OLED Plastik PertamaMy Profile

  2. Salam puan, kenapa saya tidak nampak iklan google adsense di blog ini ?

    Saya tengah cuba apply adsense ini

  3. WAhh bestlah dapat income adsense ni. huhu,
    Hiburan recently posted..Pelatih Juruterbang Akademi Penerbangan Malaysia TerbabasMy Profile

  4. Boleh tau Western Union gold card ni gunanya utk apa ya ?

  5. Alhamdulillah rezeki sis..mohon perturunkan ilmu Adsense kat kami-kami ni ha..hehehe tahniah sis!
    Dr Fuh recently posted..Sepasang Anak Tiru Aksi Gila Seks Bapanya Yang BangangMy Profile

  6. bila la boleh pakai google adsense ni :)
    Wann recently posted..Sticky Post : Bloglist WannSerious 2013My Profile

  7. untung la. saya xleh dia kata web bahasa melayu

  8. tahniah :) kata kata orang google adsense ni lagi senang jana pendapatan .. betul ke ?
    Afiq recently posted..Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan CepatMy Profile

  9. Salam kyan,

    Wowww cashout tiap2 bulan tuu… Sng lah guna kad lepas2 ni kan

    Nis baru sekali je guna wetern union masa terima pmbayaran customer mat saleh beli kaftan masa nis mula2 buat biz online dolu2
    Ummi Hanie @ Nis Azmier recently posted..Antara Rania dan Iffah, yang mana jadi pilihan?My Profile

  10. Tak pernah lagi cashout di pejabat pos, tak tahu lak adanya kad camni…

  11. adsense saya sekarang dah problem.. banyak page tak keluar iklan -.-
    topo recently posted..Teka-Teki Sempena Ulang Tahun Lego yang Ke 55My Profile

  12. hehe..tahniah yan….

    gold card tu lebih memudahkan kan..x yah dah isi borang bagaikan..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Drama Rindu Bertamu Di Abu Dhabi (Slot Akasia TV3)My Profile

  13. owhh… regular customer. pandai akak tu jaga =)
    mama adam recently posted..Tanda Rezeki Yang BerkatMy Profile

  14. Belum layak nak pakai google adsense ni.. huhu..
    Aretikz recently posted..An Owl StoryMy Profile

  15. ingatkan google adsense ni untuk fully english je…blog melyu boleh gak ye rupenya..
    afif recently posted..Dot My Yang Betul Bertuah!My Profile

  16. wah best nyer… dapat free lak tu Western Union Gold Card
    Travel-Zoom recently posted..Tips For Travel Flight SavingsMy Profile

  17. wah.. mesti kak yan dapat cash banyak setiap bulan ni.. :)
    Aya recently posted..Anugerah Blogger Popular 2013My Profile

  18. Google Adsanse…teringin nk tepek kat blog, xpi apakan daya…x reti hahaha
    kozumi_ro recently posted..Budak Nakal – Blogger Terkenal MalaysiaMy Profile

  19. Lama tak komen kat sini kak. baru sempat nak ronda2.
    Masyuk yer kak Google Adsense nie? Bolehla blanjer2 sikit. hehehe
    razis recently posted..Jom Buat Duit: Income Churp Churp Dah Boleh di CashoutkanMy Profile

  20. salam…saya ingin bertanya..boleh ke kita cashout google adsense pakai paypal??

  21. hoho..sudah dapat lagi ye..hehe
    titan recently posted..Teh O Ais Laici.My Profile

  22. Bestnya dapat selalu Cashout Google Adsanse… ;)
    Anuar recently posted..One man One Dollar For Save PalestineMy Profile

  23. teringin nak pki google adsense ni. tp kne wat blog english tu yg mls
    Que recently posted..PESTA BUKU 1 MALAYSIA 2013 | 30 JAN – 3 FEB 2013 @ PWTCMy Profile

  24. waa tahniah sis..tp btol gak kate sis,mb ade sebab mereka buat camni..yg income tax tu mntk jauh la..hehehe
    Sara recently posted..Kisah Malam Pertama : Kenapa Si Dia Senyap?My Profile

  25. Saya sudah melupakan Google Adsense setelah diban oleh mereka. :-(
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – Bangau Oh BangauMy Profile

  26. dekat borang tu mmg ada ruangan pilihan nak gold atau tak
    buat masa ni x lagi.. sbb beberapa bulan/tahun baru boleh ambil duit.. huhu
    kalau kak yan tiap2 bulan ok lah.. hehehe
    sop recently posted..Aplikasi Instaplace untuk AndroidMy Profile

  27. takleh tahan yg penting free
    Faizalpj recently posted..WW : Akhirnya Hasrat TertunaiMy Profile

  28. ada pihak yang akan memantau rekod tersebut nampaknya…
    mungkin salah satu daripada prosedur pemantauan penggubahan wang haram…kot.
    ejam recently posted..Budak Ini Kena Cirit-birit Pula.My Profile

  29. bagus jugak kot. record transaksi tu untuk income tax ke…heeee
    Denaihati recently posted..Blogger Ensem Sangat #SBB2013My Profile

  30. Assalam, makin mudah tu… sapa tak nak kalau dah di bagi kan… hhahha
    Noorikmal recently posted..Semakan Keputusan Permohonan Bantuan Lesen 1Malaysia (BL1M)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation