Western Union Gold Card – Cashout Google Adsense

Salam, Macam biasa setiap hujung bulan saya akan ke Pejabat Pos untuk urusan Cashout Google Adsense menggunakan Western Union. Disebabkan setiap bulan asyik muka saya aje yang akak tu jumpa, so dia dengan baik hati kata saya layak untuk mendapatkan Western Union Gold Card, percuma je tak perlu bayar.

western union gold card

Ohhh baiknya hati akak tu kan, siap mengofferkan diri tolong buatkan, saya pun tak berapa nak tahu sangat fungsi Western Union Gold Card ni, orang nak buatkan kita ambil jeler hihihi, dan katanya lepas ni mungkin urusan Western Union akan menggunakan kad.

western union gold card

Pada rakan-rakan yang selalu berurusan menggunakan Western Union ni bolehlah mendaftar dan mendapatkan kad tersebut secara percuma, dengan adanya kad ini ianya dapat memudahkan proses transaksi.

- hemmm tapi tengah duk fikir, kalau guna kad ni, adakah semakin mudah mereka menyimpan rekod transaksi?? alamakkk hahhaaa adehhhh -..-”

39 Comments on Western Union Gold Card – Cashout Google Adsense

  1. syed
    February 14, 2013 at 1:31 am (2 years ago)

    Salam puan, kenapa saya tidak nampak iklan google adsense di blog ini ?

    Saya tengah cuba apply adsense ini

    Reply
  2. Iskandar
    February 6, 2013 at 6:58 pm (2 years ago)

    Boleh tau Western Union gold card ni gunanya utk apa ya ?

    Reply
  3. Amir
    February 5, 2013 at 10:06 pm (2 years ago)

    untung la. saya xleh dia kata web bahasa melayu

    Reply
  4. Hamdan
    February 2, 2013 at 1:34 pm (2 years ago)

    Tak pernah lagi cashout di pejabat pos, tak tahu lak adanya kad camni…

    Reply
  5. Aretikz
    February 1, 2013 at 7:11 am (2 years ago)

    Belum layak nak pakai google adsense ni.. huhu..
    Aretikz recently posted..An Owl StoryMy Profile

    Reply
  6. afif
    January 31, 2013 at 11:08 pm (2 years ago)

    ingatkan google adsense ni untuk fully english je…blog melyu boleh gak ye rupenya..
    afif recently posted..Dot My Yang Betul Bertuah!My Profile

    Reply
  7. Faiz
    January 30, 2013 at 10:34 pm (2 years ago)

    salam…saya ingin bertanya..boleh ke kita cashout google adsense pakai paypal??

    Reply
  8. sop
    January 30, 2013 at 4:16 pm (2 years ago)

    dekat borang tu mmg ada ruangan pilihan nak gold atau tak
    buat masa ni x lagi.. sbb beberapa bulan/tahun baru boleh ambil duit.. huhu
    kalau kak yan tiap2 bulan ok lah.. hehehe
    sop recently posted..Aplikasi Instaplace untuk AndroidMy Profile

    Reply
  9. ejam
    January 30, 2013 at 4:01 pm (2 years ago)

    ada pihak yang akan memantau rekod tersebut nampaknya…
    mungkin salah satu daripada prosedur pemantauan penggubahan wang haram…kot.
    ejam recently posted..Budak Ini Kena Cirit-birit Pula.My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge