Rahsia Kecantikan Bersama MoreLife

Sticky 24 Hours

Salam, baru ni saya ada mencuba 1 Produk kecantikan MoreLife, sebut sahaja tentang produk kecantikan semestinya ianya sinonim dengan kaum wanita, jadi jommm nak ajak korang try Rahsia Kecantikan Bersama MoreLife, siapa yang tak nak cantikkan? Lagi-lagi kaum wanita yang dah berumahtangga macam saya, mesti nak nampak cantik untuk suami ^__^

morelife4

Untung saya dapat berjumpa dengan Duta Produk MoreLife ni, Puan Dara Shafinaz, cantik betul dia, kulit putih licin tu, jangan tak tau dia ni Mak budak tau. Dia amalkan Produk MoreLife minuman salmon plasenta dengan kolagen ikan ni, Mak dia pun minum sekali. Tu yang saya pun mencuba produk ni hihihi.

morelife3

Inilah dia produk minuman MoreLife, minuman salmon plasenta dengan kolagen ikan. Sedap tau, ianya berperisa oren, jika diletakkan ke dalam peti sejuk, minum time sejuk-sejuk memang boleh layan lah ^__^

morelife1

Oh ye nak tau lagi best, sekarang ni ada Promosi tau, beli 1 set dapat pulak 1 set percuma, harga asal untuk 1 set adalah RM708.00 dan selepas diskaun ianya cuma hanya RM 354.00 sahaja.

Berminat untuk mendapatkan Minuman salmon plasenta dengan kolagen ikan ini, boleh terus layari laman web http://www.morelife.com.my ataupun menghubungi mereka seperti dibawah.

Asiamal-Mart Sdn Bhd (290014-M)
Wisma Mofaz, 2007
Jln Damansara,
60000 Kuala Lumpur, MALAYSIA

Pn. Nik Bazirah +019 223 4815
Pn. Dara +010 221 2472
atau Mofaz Careline : 1 800 888 121

T : 03 7728 1361
F : 03 7728 0734

Emel : enquiry@mofaz.com

Saya dah start mengambil produk ni, yang bestnya produk ni boleh mencerahkan kulit tanpa perlu melalui suntikan, menganjalkan kulit dan banyak lagi, nantikan entry saya yang seterusnya berserta testimoni dari saya hihihi, siapa tak nak cantik kan??

18 Comments on Rahsia Kecantikan Bersama MoreLife

  1. Pondok Papan
    February 4, 2013 at 1:54 pm (2 years ago)

    Perempuan dan kecantikan. Memang tak boleh dipisahkan..Bagi suami sangat senang melihat isterinya cantik selalu..hehe
    Pondok Papan recently posted..Cerpen Rindu BertemuMy Profile

    Reply
  2. akubiomed
    February 3, 2013 at 12:15 pm (2 years ago)

    Ada kalogen antara yang diperlukan oleh kulit muka supaya kelihatan tengang. Apabila semakin berusia jumlah kalogen berkurangan akan memberi kesan penuaan sebab itu kebanyakkan produk kecantikkan mempunyai kandungan kalogen untuk menambah jumlah yang kalogen yang kurang.
    akubiomed recently posted..Sudah cukup sudah dengan spammerMy Profile

    Reply
  3. Aya
    February 2, 2013 at 2:33 am (2 years ago)

    Sesuai untuk breast feeding mother juga ye kak yanmie? tengok duta produk yang cantik ni, terasa nak juga cuba..hehehe
    Aya recently posted..Temujanji Doktor dengan DoktorMy Profile

    Reply
  4. Denaihati
    February 1, 2013 at 2:41 pm (2 years ago)

    model ni macam patung pulak, semua gambar samanya senyumnya…heeee
    Denaihati recently posted..ALLAH #SaveJejaiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 5, 2013 at 7:37 pm (2 years ago)

      Lelaki pun boleh guna, confirm makin hensem

      Reply
  5. ejam
    January 31, 2013 at 2:14 pm (2 years ago)

    Lelaki boleh tak ambil produk ni? *soalan serius*
    ejam recently posted..Apa Rasanya.My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge