Sticky 24 Hours

Salam, baru ni saya ada mencuba 1 Produk kecantikan MoreLife, sebut sahaja tentang produk kecantikan semestinya ianya sinonim dengan kaum wanita, jadi jommm nak ajak korang try Rahsia Kecantikan Bersama MoreLife, siapa yang tak nak cantikkan? Lagi-lagi kaum wanita yang dah berumahtangga macam saya, mesti nak nampak cantik untuk suami ^__^

morelife4

Untung saya dapat berjumpa dengan Duta Produk MoreLife ni, Puan Dara Shafinaz, cantik betul dia, kulit putih licin tu, jangan tak tau dia ni Mak budak tau. Dia amalkan Produk MoreLife minuman salmon plasenta dengan kolagen ikan ni, Mak dia pun minum sekali. Tu yang saya pun mencuba produk ni hihihi.

morelife3

Inilah dia produk minuman MoreLife, minuman salmon plasenta dengan kolagen ikan. Sedap tau, ianya berperisa oren, jika diletakkan ke dalam peti sejuk, minum time sejuk-sejuk memang boleh layan lah ^__^

morelife1

Oh ye nak tau lagi best, sekarang ni ada Promosi tau, beli 1 set dapat pulak 1 set percuma, harga asal untuk 1 set adalah RM708.00 dan selepas diskaun ianya cuma hanya RM 354.00 sahaja.

Berminat untuk mendapatkan Minuman salmon plasenta dengan kolagen ikan ini, boleh terus layari laman web www.morelife.com.my ataupun menghubungi mereka seperti dibawah.

Asiamal-Mart Sdn Bhd (290014-M)
Wisma Mofaz, 2007
Jln Damansara,
60000 Kuala Lumpur, MALAYSIA

Pn. Nik Bazirah +019 223 4815
Pn. Dara +010 221 2472
atau Mofaz Careline : 1 800 888 121

T : 03 7728 1361
F : 03 7728 0734

Emel : enquiry@mofaz.com

Saya dah start mengambil produk ni, yang bestnya produk ni boleh mencerahkan kulit tanpa perlu melalui suntikan, menganjalkan kulit dan banyak lagi, nantikan entry saya yang seterusnya berserta testimoni dari saya hihihi, siapa tak nak cantik kan??

18 Thoughts on “Rahsia Kecantikan Bersama MoreLife

  1. Perempuan dan kecantikan. Memang tak boleh dipisahkan..Bagi suami sangat senang melihat isterinya cantik selalu..hehe
    Pondok Papan recently posted..Cerpen Rindu BertemuMy Profile

  2. Ada kalogen antara yang diperlukan oleh kulit muka supaya kelihatan tengang. Apabila semakin berusia jumlah kalogen berkurangan akan memberi kesan penuaan sebab itu kebanyakkan produk kecantikkan mempunyai kandungan kalogen untuk menambah jumlah yang kalogen yang kurang.
    akubiomed recently posted..Sudah cukup sudah dengan spammerMy Profile

  3. Sesuai untuk breast feeding mother juga ye kak yanmie? tengok duta produk yang cantik ni, terasa nak juga cuba..hehehe
    Aya recently posted..Temujanji Doktor dengan DoktorMy Profile

  4. model ni macam patung pulak, semua gambar samanya senyumnya…heeee
    Denaihati recently posted..ALLAH #SaveJejaiMy Profile

  5. wow..leh tahan harga 1 set tuh..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Rezeki Hari Ini (Google Adsense)My Profile

  6. kalo pregnant boleh makan? hihi
    mama adam recently posted..Tanda Rezeki Yang BerkatMy Profile

  7. kak dalam set die ade ape ek? die effect susu badan tak?
    yana recently posted..Aryan Muzaffar di wad ABCMy Profile

  8. kalo jadi duta,sesuai sgt.rupa dah ader..
    kssr recently posted..PANAS !! Tutorial cara download bahan² dari portal iniMy Profile

  9. kalau lelaki guna produk ni agaknya bleh jadi CANTIK kot..
    Anarm recently posted..Beli Barang dari Superbuy Lambat SampaiMy Profile

  10. Wah2…untuk kaum Hawa je ke kak?Kaum Adamnya xde? Lelaki pun kena gak jaga keenseman mereka juga tuk isteri…kan…kan…kan^^
    kozumi_ro recently posted..10 Blogger Terbaik Malaysia – Top BloggerMy Profile

  11. wah.. jadi duta ke kak yan?
    sop recently posted..Aplikasi Instaplace untuk AndroidMy Profile

  12. Lelaki boleh tak ambil produk ni? *soalan serius*
    ejam recently posted..Apa Rasanya.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation