Blog SuperMak


Salam, drama akasia yang tengah ngetop sekarang Setia Hujung Nyawa, memang best layan drama ni, lagi-lagi lagu dalam drama Setia Hujung Nyawa ni best-best belaka, layan jom OST Setia Hujung Nyawa ^__^.

Adamu – Najwa Latiff

Maafkan aku – Last Minute

Mimie Haris – Sastera Kupu-kupu

Untuk episode semalam kesian pulak kat El sob…sob…, ok tak sabar nak tengok episode petang ni, layan~

- Lama tak layan Adam dan Hawa, malam ni Adam Dan Hawa Episode Akhir kan?

7 Thoughts on “OST Setia Hujung Nyawa

  1. ni cerita dari novel setia hujung nyawa karya Fatin Nabila nii…
    Wan Fauzi recently posted..Hukum Waris Mengantikan Solat Orang MatiMy Profile

  2. drama yang menjadi perhatian saya dan keluarga.. hehehe.. =)
    melastik bintang recently posted..Pencarian Penaja ContestMy Profile

  3. Best ya cerita ni kak yanmie? kadang2 tak seronok tengok drama kalo tak tengok dari awal..huhu
    Aya recently posted..Jadual Cuti Umum Tahun 2013My Profile

  4. samalah, dah lama tak layan adam dan hawa….
    Denaihati recently posted..Wajah manusia yang menyamarMy Profile

  5. Dah lam tak dtg komen blog kak yan nie. citer ni syok jugak. sy terpaksa layan sebab wife layan. tp lama suka jugak citer nie. citer Melayu sekarang makin bermutu. terutamanya yang tv3 siarkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation