#MyIrfan 36 Days

Salam, Syukur alhamdulillah #MyIrfan dah 36 Days, cepat betul masa berlalu, moga Baby Irfan membesar dengan sihat, InsyaALLAH. Suka tengok perkembangan Baby Irfan dari hari ke hari.

irfan1

Paling best pada umurnya 29 hari, Baby Irfan dah pandai membalas senyuman, dah nampak orang dengan jelas, senyuman pertamanya masih segar dalam ingatan hihihi, bersorak mak pak, nenek dan abang-abangnya seronok tengok hahahaa, jakun betul!

irfan2

haaa kannn comel je tengok baby senyum hihihi, muka calar balar time ni, jenuh nak kerat kuku Baby Irfan, nak pakaikan mittens tu asyik tercabut je, plus basah abis dihisapnye wuwwuuu~

irfan3

Kuku dah pendek yeayyy, kena kerat time Baby Irfan tengah nyenyak tidur, kalau tak haruslah bercinta nak kerat kuku dia -..-“

irfan4

Yang bestnya Baby Irfan sangat sporting, baru ni bawa dia sekali pi meeting, saya ada meeting dengan advertiser di Damansara, perghhh Baby Irfan tak nangis, siap celik mata lagi nengok sekeliling hihihi, good boy!, lepas ni boleh ibu bawa lagi gi meeting heheee.

irfan5

Dimana ada saya, disitu ada Baby Irfan ^__^

Dah payah nak tinggal anak, kalau ada event yang boleh bawa anak baru saya dapat pergi atau terima job tersebut, kalau tak boleh terpaksa saya reject sebab saya ada anak kecil yang tak boleh ditinggalkan.

- Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh, amin….

14 thoughts on “#MyIrfan 36 Days

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge