Salam, Syukur alhamdulillah #MyIrfan dah 36 Days, cepat betul masa berlalu, moga Baby Irfan membesar dengan sihat, InsyaALLAH. Suka tengok perkembangan Baby Irfan dari hari ke hari.

irfan1

Paling best pada umurnya 29 hari, Baby Irfan dah pandai membalas senyuman, dah nampak orang dengan jelas, senyuman pertamanya masih segar dalam ingatan hihihi, bersorak mak pak, nenek dan abang-abangnya seronok tengok hahahaa, jakun betul!

irfan2

haaa kannn comel je tengok baby senyum hihihi, muka calar balar time ni, jenuh nak kerat kuku Baby Irfan, nak pakaikan mittens tu asyik tercabut je, plus basah abis dihisapnye wuwwuuu~

irfan3

Kuku dah pendek yeayyy, kena kerat time Baby Irfan tengah nyenyak tidur, kalau tak haruslah bercinta nak kerat kuku dia -..-“

irfan4

Yang bestnya Baby Irfan sangat sporting, baru ni bawa dia sekali pi meeting, saya ada meeting dengan advertiser di Damansara, perghhh Baby Irfan tak nangis, siap celik mata lagi nengok sekeliling hihihi, good boy!, lepas ni boleh ibu bawa lagi gi meeting heheee.

irfan5

Dimana ada saya, disitu ada Baby Irfan ^__^

Dah payah nak tinggal anak, kalau ada event yang boleh bawa anak baru saya dapat pergi atau terima job tersebut, kalau tak boleh terpaksa saya reject sebab saya ada anak kecil yang tak boleh ditinggalkan.

- Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh, amin….

14 Thoughts on “#MyIrfan 36 Days

  1. geram tengok baby irfan. wah dah pi meeting sekali…
    Denaihati recently posted..Sepetang Bersama Blogger 2013 Terima Kasih Semua #SBB2013My Profile

  2. comel la..tang pipi yang buat geram tu..
    BUATBEST ? recently posted..Disebalik Kisah Sedih Pemergian Siti Hajar Binti Ahmad SabirMy Profile

  3. pipi labuh la dak irfan…rasa nak gigit ja… :)
    zie fauzi recently posted..Gambar dan Sesuatu???My Profile

  4. Masa saya komen ni dah 37 hari la ye? Wah baguslah :)

    Comelnya dia…
    Filem Feed recently posted..Rindu Bertamu Di Abu DhabiMy Profile

  5. Comel nyar…
    Travel-Zoom recently posted..Three Tips for Traveling HealthyMy Profile

  6. bulatnya! berkat susu ibu =)
    mama adam recently posted..Anak Suka Makan SayurMy Profile

  7. comelnya ..bila la nak dpt peluk cium hehe ..
    puanbee recently posted..Peminat setia hingga hujung nyawaMy Profile

  8. Sekejap sahaja sudah sebulan lebih. Tak lama lagi habis berpantang.
    akubiomed recently posted..Saman trafik AES tak lena tidurMy Profile

  9. comelnya baby irfan ni.. :).. mesti boleh jadi blogger hebat bila besar nanti macam ibunya. sbb selalu pi meeting..hehehe
    Aya recently posted..Katak Paling Besar & Berat di MalaysiaMy Profile

  10. semangatnya dia.. comel. semoga cepat besar ye.
    eiela recently posted..Lima Peristiwa Penting Pada Hari JumaatMy Profile

  11. Bam Bam Baby Irfan..Semoga sentiasa sihat hendaknya..
    nUR_rOsALiNdA recently posted..uMa’s wEDDiNgMy Profile

  12. ala gebusss….

    bby Huzaifah senyum masa hari ke 35… mmg bersorak sume… la ni gelak tu dah pandai sgt lah

    good boy lah irfan ni ;)
    Ummi Hanie recently posted..Terjebak jua dengan demam Durian CrepeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation