image

- Alhamdulillah rezeki untuk Baby Irfan.

Sent From My iPhone 4S

12 Thoughts on “#WW – Rezeki Buat Baby Irfan

  1. Susu asli. Memang sihat anak-anak. Bagus la. Better then susu lumbu =)

  2. ramai member pakai medela ni. diorang kata, walaupun mahal, puas hati sebab tak sakit time pam. sekrang ni, memang parents dah mula sedar. breast milk is the best milk for babies
    mama adam recently posted..Pengalaman Masuk Tadika 2013My Profile

  3. burppp… kenyang baby Irfan… alhamdulillah ;)
    Ummi Hanie recently posted..Contest Top Referral Ummihanie.com dilanjutkan lagiMy Profile

  4. hehehe!! semoga cepat besar dan bertambah gebu macam auntie Liza k baby Irfan. muahahaha!!! comel macam abang2 dia ;)
    Lizz recently posted..Peluang Untuk Mereka Yang Berminat Dengan Business Online MalaysiaMy Profile

  5. wahh rezeki masih banyak utk anak seterusnya tu..
    wanmus recently posted..Buat Duit Amazon Dilancarkan! Harga Promosi!My Profile

  6. bestnya..banyak hasil tu..untung irfan..rezeki buat irfan.
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Wordless Wednesday : Ini Saya Punya!My Profile

  7. semoga makin bertambah-tambah lagi rezeki buat irfan…
    Puan Bardboo recently posted..Apa Pandangan Anda Tentang Bardboo.com?My Profile

  8. Xlama lagi, Aya pun buat macam kak Yanmie..hehe.. 5 bulan lebih akan datang.. InsyaAllah…
    Aya recently posted..Jadual Cuti Umum Tahun 2013My Profile

  9. Baby saya minum direct susu ibu dia je setakat ni .. Salam 2013
    Razif recently posted..Salam Tahun Baru 2013My Profile

  10. byk dpt tu…kak sya dlm pantang tak de la simpan stok sgt…lps pantang baru start kumpul…tu pun dpt sket je…

    tp yan surirumah….tk perlu kumpul byk2…nanti expired…

    yan…nak tanya…set bersalin tanamera tu yan beli kat mana yea…nanti bg link blh….anak saudara tgh mencari….sekitar sini tk jumpa yg jual offline…

    nanti reply yea…urgent…
    due pertengahan bulan jan 2013
    syamila recently posted..Aktiviti Wajib Hujung MingguMy Profile

  11. rezeki ye. hehe..

  12. chaiyok kak, nnti wat stok banyak2 tau, tingat masa bf anak2 dulu2, jgn lupa tepek gmbr stok ebm nnti ;)
    Ajumohit recently posted..Alhamdulillah rezeki hari JumaatMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation