#WW – Rezeki Buat Baby Irfan

image

- Alhamdulillah rezeki untuk Baby Irfan.

Sent From My iPhone 4S

12 Comments on #WW – Rezeki Buat Baby Irfan

  1. Yana
    January 16, 2013 at 11:36 am (2 years ago)

    Susu asli. Memang sihat anak-anak. Bagus la. Better then susu lumbu =)

    Reply
  2. mama adam
    January 5, 2013 at 5:50 pm (2 years ago)

    ramai member pakai medela ni. diorang kata, walaupun mahal, puas hati sebab tak sakit time pam. sekrang ni, memang parents dah mula sedar. breast milk is the best milk for babies
    mama adam recently posted..Pengalaman Masuk Tadika 2013My Profile

    Reply
  3. Aya
    January 1, 2013 at 10:31 pm (2 years ago)

    Xlama lagi, Aya pun buat macam kak Yanmie..hehe.. 5 bulan lebih akan datang.. InsyaAllah…
    Aya recently posted..Jadual Cuti Umum Tahun 2013My Profile

    Reply
  4. Razif
    January 1, 2013 at 8:09 am (2 years ago)

    Baby saya minum direct susu ibu dia je setakat ni .. Salam 2013
    Razif recently posted..Salam Tahun Baru 2013My Profile

    Reply
  5. syamila
    December 30, 2012 at 7:55 pm (2 years ago)

    byk dpt tu…kak sya dlm pantang tak de la simpan stok sgt…lps pantang baru start kumpul…tu pun dpt sket je…

    tp yan surirumah….tk perlu kumpul byk2…nanti expired…

    yan…nak tanya…set bersalin tanamera tu yan beli kat mana yea…nanti bg link blh….anak saudara tgh mencari….sekitar sini tk jumpa yg jual offline…

    nanti reply yea…urgent…
    due pertengahan bulan jan 2013
    syamila recently posted..Aktiviti Wajib Hujung MingguMy Profile

    Reply
  6. titan
    December 29, 2012 at 1:02 pm (2 years ago)

    rezeki ye. hehe..

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge