Salam, akhirnya Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012) telah pun diketahui, tahniah buat Izyan yang telah berjaya merangkul juara masterchef pada musim ke 2 ini.

Tahniah Izyan – Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012)

Saya memang meminati beliau sejak awal kemunculann beliau lagi dalam Masterchef Malaysia 2 ini, beliau berani mencuba sesuatu yang baru. Plus muka Izyan macam muka Teacher Aiman heheee.

chef izyan masterchef musim ke 2

#MasterChefMY2 – Gambar Izyan selepas tamat 3 jam memasak..

Kemuncak Masterchef Malaysia Musim Ke 2 telah diadili oleh  12 orang barisan Chef Professional yang pernah hadir ke dapur MasterChef Malaysia 2.

Izyan berjaya membawa balik wang tunai RM100,000 berserta barangan elektrik Panasonic, tahniah Izyan!

22 Thoughts on “Tahniah Izyan – Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012)

  1. dulu2 masa sekolah, cikgu selalu cakap, chef hanya untuk lelaki. kini ternyata salah eh.. hahah… except dr fadzli laa menang untuk celebrity chef
    kayna recently posted..Ada apa dengan Kuantan?My Profile

  2. cayalah izyan. dah agak dia yang akan menang. tak tengok. sebab dah tak larat masa tengok bola hari tu..
    ohcikgu recently posted..Buat duit sampingan dengan Program Insentif tunai untuk setiap trafik ke MatRuncit.myMy Profile

  3. iras2 dr. ezani pun ade sy tengok ;)
    Ummi Hanie recently posted..iPhone 5 gadget impianMy Profile

  4. aishh..asyik perempuan aje menang ni..
    titan recently posted..Lu ada 1 minit untuk undi gua.My Profile

  5. salam… mana nak download ya video master chef saya tertidor tak habis nonton, ulangan pun tak sempat tengok sal ada kenduri…

  6. luwie26 on December 2, 2012 at 9:11 pm said:

    tahniah

  7. tahniah izyan
    nak akhir-akhir baru nampak skills dia
    lagi peserta wanita jadi juara
    lisa recently posted..Slot Akasia tv3: Setia Hujung NyawaMy Profile

  8. semalam tengok jugak tp tertidor terus kihkihkih
    tp macam ah boleh agak yang izyan yang akan menang malam semalam
    apa pun tahniah buat izyan ….
    namia recently posted..Klana Beach Resort Port DicksonMy Profile

  9. kurang ikut sangat mastercheft kali ni. tahniah untuk Izyan juara mastercheft 2.
    Denaihati recently posted..Malaysia vs Indonesia AFF Suzuki Cup 2012My Profile

  10. tahniah.. untung la dapat rm100K.. :)

  11. tahniah buat beliau
    Ajumohit recently posted..Saya teringin nak anak lagi ^_^My Profile

  12. wow! banyak tu, tapi tak sempat tengok rancangan ni… tulah kalau ada bakat, rezeki datang mencurah2
    lensablogger recently posted..4 Langkah Mudah Untuk Berlakon Bersama Lisa Surihani!!My Profile

  13. tahniah .. best nya izyan menang , along jd comel lak potong rambut gitu kan ?
    puanbee recently posted..Juara Masterchef Malaysia 2My Profile

  14. tahniah..
    dah agak2 dah.. dia akan menang
    awal2 x nampak tp bila dah akhir2 macam nampak kekuatan dia ada :)
    Sop recently posted..Malaysia vs Indonesia – Siapa menang?My Profile

  15. Tak dapat hendak menonton ada kenduri arwah. Tanniah buat beliau.
    akubiomed recently posted..The Grand Finale Samsung AppStar 2012My Profile

  16. tahniah kepada izyan..
    Mus recently posted..Warna-Warni Gambar Di Tamu Besar Kota Belud 2012My Profile

  17. alhamdulillah, menang jugak dia yer, nak ikutkan dia ni jenis yg mengelabah sikit orangnya, kadang2 kesian tengok, tak sangka rezeki dia malam ni, tahniah
    sweetkurma recently posted..sedikit tak semestinya deritaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation