Tahniah Izyan – Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012)

Salam, akhirnya Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012) telah pun diketahui, tahniah buat Izyan yang telah berjaya merangkul juara masterchef pada musim ke 2 ini.

Tahniah Izyan – Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012)

Saya memang meminati beliau sejak awal kemunculann beliau lagi dalam Masterchef Malaysia 2 ini, beliau berani mencuba sesuatu yang baru. Plus muka Izyan macam muka Teacher Aiman heheee.

chef izyan masterchef musim ke 2

#MasterChefMY2 – Gambar Izyan selepas tamat 3 jam memasak..

Kemuncak Masterchef Malaysia Musim Ke 2 telah diadili oleh  12 orang barisan Chef Professional yang pernah hadir ke dapur MasterChef Malaysia 2.

Izyan berjaya membawa balik wang tunai RM100,000 berserta barangan elektrik Panasonic, tahniah Izyan!

22 Comments on Tahniah Izyan – Juara Masterchef Malaysia Musim Ke 2 (2012)

  1. kayna
    December 8, 2012 at 5:50 pm (2 years ago)

    dulu2 masa sekolah, cikgu selalu cakap, chef hanya untuk lelaki. kini ternyata salah eh.. hahah… except dr fadzli laa menang untuk celebrity chef
    kayna recently posted..Ada apa dengan Kuantan?My Profile

    Reply
  2. zara
    December 2, 2012 at 11:41 pm (2 years ago)

    salam… mana nak download ya video master chef saya tertidor tak habis nonton, ulangan pun tak sempat tengok sal ada kenduri…

    Reply
  3. luwie26
    December 2, 2012 at 9:11 pm (2 years ago)

    tahniah

    Reply
  4. namia
    December 2, 2012 at 4:41 pm (2 years ago)

    semalam tengok jugak tp tertidor terus kihkihkih
    tp macam ah boleh agak yang izyan yang akan menang malam semalam
    apa pun tahniah buat izyan ….
    namia recently posted..Klana Beach Resort Port DicksonMy Profile

    Reply
  5. CMRatu
    December 2, 2012 at 8:09 am (2 years ago)

    tahniah.. untung la dapat rm100K.. :)

    Reply
  6. Noorikmal
    December 2, 2012 at 12:18 am (2 years ago)

    Tahniah…

    Reply
  7. sweetkurma
    December 2, 2012 at 12:02 am (2 years ago)

    alhamdulillah, menang jugak dia yer, nak ikutkan dia ni jenis yg mengelabah sikit orangnya, kadang2 kesian tengok, tak sangka rezeki dia malam ni, tahniah
    sweetkurma recently posted..sedikit tak semestinya deritaMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge