Daging Masak Merah Untuk Si Abang

Salam,ย Daging Masak Merah Untuk Si Abang adalah menu kegemarannya, kalau gi shopping beli barang dapur, lalu kat lauk-lauk basah tu, mesti dia akan cakap “Ibu, Ayah…beli Daging..” kehkehkeh suka sangat dia makan daging tau~

daging masak merah

Dia tak kisah daging tu masak macam mana, janji sedap dan daging tu tak liat memang menambah-nambah dia makan, layankan jelah selera dia, lagi pula bukan hari-hari masak daging ni, seminggu sekali aje, oklah kot, bukan apa risau juga banyak sangat makan daging pun tak elok juga.

Daging Masak Merah Untuk Si Abang

Tapi Daging Masak Merah ni memang dia suka sangat, daging tu pulak lembut, takde lemak-lemak, masak pun kejap je, tak tau nak panggil daging jenis apa, sebab saya suka beli daging yang import tu, isi saje tapi mahal sikit ler, kecik je pun tapi rege puluh-puluh, takpe ler janji nak masak dan makan tu senang kikikiki~

– Nak resepi? nanti saya share kat blog lagi satu tuuuuuu~

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge