Salam, Ya Allah sakitnya jiwa dengan line streamyx kat rumah ni, rasanya dah nak seminggu kot line jadi lambat macam siput ni, hemmm apa pun layan Adam Dan Hawa Episode 49~

Azie dan Johan pun dah kantoi dengan Ain, dan Ain pun dah berterus terang tentang status dia, Ain pun dah mula ada rasa suka dan sayang pada Am~ layan

– Tonton Online Adam Dan Hawa Full Episode

7 Thoughts on “Adam Dan Hawa Episode 49

  1. masa ni la ain hawani dan adam mukriz menceritakan perkara sebenar kepada azie dan johan… bertambah cemburu la dee..
    Wan Fauzi recently posted..Perbahasan Hukum Darah NifasMy Profile

  2. Alahai tak sempat nak cover drama ni hehe, insha Allah new drama
    Afiq Aimannaaim recently posted..Sepah The MovieMy Profile

  3. kantoi sudah. haha..
    titan recently posted..3 Blog Pilihan Terbaik.My Profile

  4. johan masih tak puas hati…
    kena tukar pakej yg laju sikit kot, unifi ke…
    Denaihati recently posted..iPhone 5 Gadget Impian Cabaran BermulaMy Profile

  5. pernah tangok sekali je….tk best sbb tak tahu jalan cerita…hehehe
    syamila recently posted..Keenakan Durian CrepeMy Profile

  6. Dah masuk episod yang ke 49.. Saya dah mengesyorkan rakan-rakan office saya utk mendapatkan koleksi episod Adam dan Hawa di blog Kak Yanmie.. ;)
    Anuar recently posted..Petronas Solar PV di KLCCMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation