Adam Dan Hawa Episode 49

Salam, Ya Allah sakitnya jiwa dengan line streamyx kat rumah ni, rasanya dah nak seminggu kot line jadi lambat macam siput ni, hemmm apa pun layan Adam Dan Hawa Episode 49~

Azie dan Johan pun dah kantoi dengan Ain, dan Ain pun dah berterus terang tentang status dia, Ain pun dah mula ada rasa suka dan sayang pada Am~ layan

- Tonton Online Adam Dan Hawa Full Episode

7 Comments on Adam Dan Hawa Episode 49

  1. Wan Fauzi
    February 3, 2013 at 2:15 am (2 years ago)

    masa ni la ain hawani dan adam mukriz menceritakan perkara sebenar kepada azie dan johan… bertambah cemburu la dee..
    Wan Fauzi recently posted..Perbahasan Hukum Darah NifasMy Profile

    Reply
  2. Afiq Aimannaaim
    November 21, 2012 at 12:53 am (2 years ago)

    Alahai tak sempat nak cover drama ni hehe, insha Allah new drama
    Afiq Aimannaaim recently posted..Sepah The MovieMy Profile

    Reply
    • yanmie
      November 20, 2012 at 12:12 pm (2 years ago)

      Baru ni TM ada call buat promosi, tp nk pag tu xtau berapa lama diorg setelkan

      Reply
  3. syamila
    November 20, 2012 at 11:20 am (2 years ago)

    pernah tangok sekali je….tk best sbb tak tahu jalan cerita…hehehe
    syamila recently posted..Keenakan Durian CrepeMy Profile

    Reply
  4. Anuar
    November 20, 2012 at 11:01 am (2 years ago)

    Dah masuk episod yang ke 49.. Saya dah mengesyorkan rakan-rakan office saya utk mendapatkan koleksi episod Adam dan Hawa di blog Kak Yanmie.. ;)
    Anuar recently posted..Petronas Solar PV di KLCCMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge