Teknik Editing Simple – Smoothkan Surface

Salam, inilah kerja saya kalau dah bosan, suka edit-edit gambar hahaha, so terjumpa 1 tenik editing paling simple, serius simple sangat-sangat, pejam mata pun boleh buat heheee tak perlu photoshop bagai, jomm~ kali ni duk buat Teknik Editing Simple – Smoothkan Surface, contohnya gambar kat bawah ni.

haziq

 Sebelum

haziq

Selepas Smoothkan Surface, jangan terlebih smooth takut nanti gambar jadi macam alien

Nampak tak beza pada kulit muka?, nampak smooth je kan?? ni kalau gambar orang yang penuh jerawat pun boleh licin ni, hahahhaaa…Kuasa teknik editing, jangan percaya sepenuhnya pada gambar kehkehkeh.

- Nak belajar??, belanja tutti frutti dulu hehee *gurau*

23 thoughts on “Teknik Editing Simple – Smoothkan Surface

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge