(OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa

Salam, haishhhh betul-betul demam Drama Adam Dan Hawa ni, setakat ni memang kagum kat diri sendiri sebab dengan gigihnya boleh layan drama ni secara online, so far tak pernah tinggal lagi walau 1 episode pun heheee. Nak-nak pulak (OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa ni memang best-best belaka, memang mengena betul ^__^

adam dan hawa

 Tonton Online Adam Dan Hawa Full Episode

Sebenarnya selain jalan cerita yang menarik, lagu-lagu soundtrack juga memainkan peranan yang penting dalam sesebuah drama, tengok aje drama-drama yang meletup tu, OST dan lagu-lagu semuanya best-best.

So entry ini untuk diri sendiri hahahhaa, duk seronok layan lagu-lagu dalam drama adam dan hawa ni, layan~

OST Drama Adam Dan Hawa – Muara Hati
Inilah Cinta – Akim

Ratu Di Hatiku – Triad

Remuk Jantungku – Geisha

Ingkar – Bunga Citra Lestari

Yang Berlalu Biarkan Berlalu – Bunga Citra Lestary

Ehhhh ada banyak ni koleksi lagu dalam drama adam dan hawa, nak lagiiii??, layan SINI, ada banyak lagi lagu-lagu dalam drama adam dan hawa ni ^__^

13 Comments on (OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa

  1. wazy
    October 11, 2012 at 12:16 am (2 years ago)

    Lagu Yang Berlalu Biarkan Berlalu – Bunga Citra Lestary ni best sangat2

    Reply
  2. Noorikmal
    October 10, 2012 at 11:27 pm (2 years ago)

    Assalam, apa yg pasti semuanya memang terbaik… aku paling minat lagu Muara Hati… memang terbaik!!! ^_^

    Reply
  3. titan
    October 10, 2012 at 10:49 pm (2 years ago)

    mesti ramai dok cari lagu-lagu nih. hehe..

    Reply
  4. Ekspresi Ruang
    October 10, 2012 at 10:13 pm (2 years ago)

    Drama ni jd best gile2 sbb lagu siti ngan hafiz tu. mmg class.

    Reply
  5. Puan Bardboo
    October 10, 2012 at 9:39 pm (2 years ago)

    bard tak pernah layan cerita adan dan hawa ni…takut nak layan, kang melekat..hehe..

    p/s; kak, commentluv tak elok2 lagi ye?

    Reply
  6. Sara
    October 10, 2012 at 9:29 pm (2 years ago)

    best2 lagu citer adam hawa ni kan..

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge