(OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa

Salam, haishhhh betul-betul demam Drama Adam Dan Hawa ni, setakat ni memang kagum kat diri sendiri sebab dengan gigihnya boleh layan drama ni secara online, so far tak pernah tinggal lagi walau 1 episode pun heheee. Nak-nak pulak (OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa ni memang best-best belaka, memang mengena betul ^__^

adam dan hawa

 Tonton Online Adam Dan Hawa Full Episode

Sebenarnya selain jalan cerita yang menarik, lagu-lagu soundtrack juga memainkan peranan yang penting dalam sesebuah drama, tengok aje drama-drama yang meletup tu, OST dan lagu-lagu semuanya best-best.

So entry ini untuk diri sendiri hahahhaa, duk seronok layan lagu-lagu dalam drama adam dan hawa ni, layan~

OST Drama Adam Dan Hawa – Muara Hati
Inilah Cinta – Akim

Ratu Di Hatiku – Triad

Remuk Jantungku – Geisha

Ingkar – Bunga Citra Lestari

Yang Berlalu Biarkan Berlalu – Bunga Citra Lestary

Ehhhh ada banyak ni koleksi lagu dalam drama adam dan hawa, nak lagiiii??, layan SINI, ada banyak lagi lagu-lagu dalam drama adam dan hawa ni ^__^

13 thoughts on “(OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge