Salam, haishhhh betul-betul demam Drama Adam Dan Hawa ni, setakat ni memang kagum kat diri sendiri sebab dengan gigihnya boleh layan drama ni secara online, so far tak pernah tinggal lagi walau 1 episode pun heheee. Nak-nak pulak (OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa ni memang best-best belaka, memang mengena betul ^__^

adam dan hawa

 Tonton Online Adam Dan Hawa Full Episode

Sebenarnya selain jalan cerita yang menarik, lagu-lagu soundtrack juga memainkan peranan yang penting dalam sesebuah drama, tengok aje drama-drama yang meletup tu, OST dan lagu-lagu semuanya best-best.

So entry ini untuk diri sendiri hahahhaa, duk seronok layan lagu-lagu dalam drama adam dan hawa ni, layan~

OST Drama Adam Dan Hawa – Muara Hati
Inilah Cinta – Akim

Ratu Di Hatiku – Triad

Remuk Jantungku – Geisha

Ingkar – Bunga Citra Lestari

Yang Berlalu Biarkan Berlalu – Bunga Citra Lestary

Ehhhh ada banyak ni koleksi lagu dalam drama adam dan hawa, nak lagiiii??, layan SINI, ada banyak lagi lagu-lagu dalam drama adam dan hawa ni ^__^

13 Thoughts on “(OST) Lagu-lagu Dalam Drama Adam Dan Hawa

  1. lagu muara hati yg sixth sense buat memang terbaik…
    Travel Website™ recently posted..Taking Care of Your Health For Safe TravellingMy Profile

  2. pilihan lagu yg best dan sesuai dgn cerita..
    travel-zoom recently posted..Smart Travel for the Budget Weary FamilyMy Profile

  3. rindu kat cerita ni.. rasa nak ulang balik 80 episod tu…
    cerita suami isteri yg romantik…
    Wan Fauzi recently posted..Hukum Memakai Niqab Bagi WanitaMy Profile

  4. Patut la best cerita ni kan..
    pokok manggis depan rumah recently posted..Nuffnang ErrorMy Profile

  5. Best! Suke2! Donload2!

  6. semua lagu dalam adam dan hawa best
    lisa recently posted..Episode 28 Adam dan HawaMy Profile

  7. Semua lagu best2 download jgn x download
    Travel Website™ recently posted..Brochures for Travel and VacationMy Profile

  8. Lagu Yang Berlalu Biarkan Berlalu – Bunga Citra Lestary ni best sangat2

  9. Assalam, apa yg pasti semuanya memang terbaik… aku paling minat lagu Muara Hati… memang terbaik!!! ^_^

  10. mesti ramai dok cari lagu-lagu nih. hehe..

  11. Drama ni jd best gile2 sbb lagu siti ngan hafiz tu. mmg class.

  12. bard tak pernah layan cerita adan dan hawa ni…takut nak layan, kang melekat..hehe..

    p/s; kak, commentluv tak elok2 lagi ye?

  13. best2 lagu citer adam hawa ni kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation