Blog SuperMak


Salam, masa cuti raya haji sempat online sekejap, dan ternampak ada yang letak gambar Kad Kahwin Farid Kamil Dan Diana Danielle di facebook, comelnyeee warna pink gitu, meh nak share ^__^

Gambar Kad Kahwin farid kamil dan diana danielle

Comel kan? simple aje design kad jemputan perkahwinan Diana Danielle dan Farid Kamil ni, tak lama dah majlis perkahwinan mereka yang bakal berlangsung di Hotel Flaminggo 3 November 2012 ini.

Gambar Kad Kahwin farid kamil dan diana danielle

Hah sekarang ni daku pulak yang tak sabar nak tengok video perkahwinan atau gambar perkahwinan Farid Kamil Dan Diana Danielle ni heeee, confirm comel keduanya.

-  Sama cantik sama padan :D

5 Thoughts on “(Gambar) Kad Kahwin Farid Kamil Dan Diana Danielle

  1. Nice design and Good information thank you closely monitor your success.
    Audio Headphone Reviews recently posted..Beats Studio™ Over-Ear Headphone (Purple)My Profile

  2. Ini betul-betul kejutan. Kad jemputan kahwin pun sudah siap.
    akubiomed recently posted..MotoGP 2012 di Litar Sepang bersama abang KoningMy Profile

  3. setuju dgn anastasyea, yg penting maklumat sampai pd jemputan
    Denaihati recently posted..Pentingnya pengurusan domain untuk para bloggerMy Profile

  4. Kad perkahwinan simple lagi bagus, tak la membazir sangat ..
    anastasyea recently posted..Video Adam Dan Hawa Episode 36My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation