Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung

Salam, seronok pulak tengok 2 artis ni tengah berbadan dua, nampak cantik dan berseri sangat-sangat, jom tengok gambar Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung anak pertama mereka ^__^

gambar irma hasmie mengandung

Irma Hasmie Mengandung 4 bulan.

Berseri betul Irma ni, dah lah memang cantik dan ayu, berseri-seri pula time berbadan dua ni, itulah namanya seri ibu mengandung heheeee, terpancar kebahagiaan diwajahnya.

gambar iera syazira mengandung

Hahhhhh yang ni jangan tak kenal hihihi, Gambar Iera Syazira Mengandung 7 bulan, kemain comel lagi naik bulat sampai ke muka, memang lain sangatlah but still comel, Iera dah tak sabar nak jumpa anak katanya, alololooo sweetnyeee, samalah kita hikhik.

*Gambar sumber Bharian.com.my & Gua.com.my

– Tahniah pada 2 orang bakal ibu tersebut, semoga dipermudahkan segalanya, amin…, saya pun tayang perut juga kat SINI, heheee

You may also like

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge