Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung

Salam, seronok pulak tengok 2 artis ni tengah berbadan dua, nampak cantik dan berseri sangat-sangat, jom tengok gambar Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung anak pertama mereka ^__^

gambar irma hasmie mengandung

Irma Hasmie Mengandung 4 bulan.

Berseri betul Irma ni, dah lah memang cantik dan ayu, berseri-seri pula time berbadan dua ni, itulah namanya seri ibu mengandung heheeee, terpancar kebahagiaan diwajahnya.

gambar iera syazira mengandung

Hahhhhh yang ni jangan tak kenal hihihi, Gambar Iera Syazira Mengandung 7 bulan, kemain comel lagi naik bulat sampai ke muka, memang lain sangatlah but still comel, Iera dah tak sabar nak jumpa anak katanya, alololooo sweetnyeee, samalah kita hikhik.

*Gambar sumber Bharian.com.my & Gua.com.my

– Tahniah pada 2 orang bakal ibu tersebut, semoga dipermudahkan segalanya, amin…, saya pun tayang perut juga kat SINI, heheee

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

12 Comments on “Gambar Irma Hasmie Dan Iera Syazira Mengandung”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge