Adam Dan Hawa Episode 32

Salam, walaupun Drama Adam Dan Hawa ni dah buat agak bosan sikit sebab jalan ceritanya yang semakin slow dan banyak sangat flashback, takpe ler layan juga sebab nak tau kesinambungannya hehee, oklah layan Adam Dan Hawa Episode 32~

.
.
.
.
.
.

– Adam Dan Hawa Full Episode

 

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 Comments

  1. Assalammualaikum …

    TQ sis sebab rajin update untuk drama ni. Tp, cam dah bosan skit kan. Sbb panjang sangat kot .. heheheee .. Walauapapun, still nak tau jugak apa jadi .. Tiap2 pagi mesti dtg blog ni nak tengok .. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge