Mana Nak Cari iPhone5 Yang Paling Murah?

Sticky Post for 24 hours

Sekarang ni tengah hangat tentang iPhone5 kan?? mesti ramai yang ingin menjadi salah seorang yang pertama untuk memiliki iPhone5 ni, so persoalannya sekarang ni Mana Nak Cari iPhone5 Yang Paling Murah?? umum yang mengetahui harga iPhone5 bukanlah murah, jadi jawapannya di Pricepanda.com.my, Pricepanda telah dilancarkan di Malaysia dan Singapura pada 18 September yang lalu.

Pricepanda

Nak tahu?, Pricepanda menyediakan perbandingan harga diantara penjual online internet yang lain, jadi kita dapat membuat perbandingan harga sebelum membuat pembelian, siapa yang tak nak dapat harga yang jauh lebih murah kan?? saya pun nak!.

Malaysia - best iPhone 5 Prices

iPhone5 Price Comparison

Sebagai contoh, bagi anda yang ingin mencari iPhone5 yang paling murah, apa lagi?? boleh gunakan perkhidmatan yang disediakan oleh Pricepanda hari ini, perkhidmatan ini adalah percuma, saya sendiri sebelum membeli apa-apa barangan terutamanya gadget dan barangan elektronik ni, saya lebih suka membuat perbandingan harga terlebih dahulu, memang menjimatkan duit dan masa.

Di Pricepanda juga terdapat banyak jenis barangan dan jenama, buat masa ini sahaja di Malaysia terdapat lebih 2000 produk berkualiti, yang mana Pricepanda juga berkerjasama dengan store terkenal seperti shashinki, Challenger, Fotokem, Mobile Megamall, Youbeli, Mobile88, Lazada dan Cresdo.

Untuk Keterangan lanjut sila layari :-

 

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 Comments

  1. saya dah selalu berlegar-legar di Price Panda ni, kaki gajet kan! anyway iPhone 5 mungkin hanya akan ada di Malaysia penghujung tahun ni pada penjualan umum fasa ketiga nanti, untuk fasa kedua yang akan dibuka pada 28 September 2012 nama Malaysia tidak dimasukkan ke dalam list 22 negara yang akan menerima iPhone 5, so nampaknya masuk ke hujung bulan 10 atau pertengahan bulan November baru iPhone dilancarkan penjualannya di Malaysia.
    iAwani recently posted..Nokia Asha 308 Telefon Bajet Rendah Dual SimMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge