Bantal Durian aka Durian Crepe

Salam, pernah makan tak Bantal Durian aka Durian Crepe?, ohhh boleh tahan rasanya, memang sedap, nak order senang je terjah LaMinSweetCraving, bukan bantal durian je ada, segala bantal sedap-sedap ada..ehhh?? heheee, segala makanan sedap ada kat sana, tinggal lagi korang just order aje.

bantal durian

Terima kasih Cikmin coz hidangkan bantal yang sedap ni, sedap je rasa kat tekak ni, peminat durian ler katakan, buat ler durian tu macam mana, semua boleh masuk heheee.

bantal durian

Terima kasih kak untuk Bantal Durian aka Durian Crepe ni, sayangnya tak boleh nak pos ye??, takpe terjah rumah akak je nanti kalau teringin nak makan..hahhaha boleh gituuu??

Serius sedap!!, nak tau untuk menghasilkan kulit bantal durian tu memerlukan 5 jenis tepung tau!, so rugi kalau korang tak try Bantal Durian yang empuk ni 😀

– Bantal sedap ^___^

You may also like

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge