Bantal Durian aka Durian Crepe

Salam, pernah makan takย Bantal Durian aka Durian Crepe?, ohhh boleh tahan rasanya, memang sedap, nak order senang je terjahย LaMinSweetCraving, bukan bantal durian je ada, segala bantal sedap-sedap ada..ehhh?? heheee, segala makanan sedap ada kat sana, tinggal lagi korang just order aje.

bantal durian

Terima kasih Cikmin coz hidangkan bantal yang sedap ni, sedap je rasa kat tekak ni, peminat durian ler katakan, buat ler durian tu macam mana, semua boleh masuk heheee.

bantal durian

Terima kasih kak untukย Bantal Durian aka Durian Crepe ni, sayangnya tak boleh nak pos ye??, takpe terjah rumah akak je nanti kalau teringin nak makan..hahhaha boleh gituuu??

Serius sedap!!, nak tau untuk menghasilkan kulit bantal durian tu memerlukan 5 jenis tepung tau!, so rugi kalau korang tak try Bantal Durian yang empuk ni ๐Ÿ˜€

– Bantal sedap ^___^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

21 thoughts on “Bantal Durian aka Durian Crepe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge