17 Thoughts on “Adam Dan Hawa Dating Di KLCC

  1. ini anak perempuan puanbee ke kak yan??hehe..cantik gambar ni..

  2. muka dua – dua macam malu – malu je…hehehe..comel kanak – kanak ini
    kimmie recently posted..Email satu bentuk cara penipuanMy Profile

  3. gayanya seperti ingin dijodohkan bila besar nanti. heh
    Een recently posted..Pierres Vives Building by Zaha HadidMy Profile

  4. ingatkan pasal cerita adam dan hawa tadi.
    hatiputera recently posted..Memancing di Tukun Parit SemerahMy Profile

  5. Hihihi ingtakan jumpa the real Adam hawa tadi

  6. Hep, tak aci sudah kenenkan dahulu. :-)
    akubiomed recently posted..Selamat Hari Lahir Abang KoningMy Profile

  7. Tak sangka makwe tu boleh lembut hati dengan pakwe tu untuk bergambar , sebab makwe ni selalunya tak suka bermesra dengan orang lain hikss
    puanbee recently posted..Kenangan Indah Buat Anak-Anak KuMy Profile

  8. Assalam, namapak cun dan cute gitu… hehehe
    Noorikmal recently posted..Izinkan Saya Berzina Dengan Anak Pak CikMy Profile

  9. whoaaaa…. ini gambar teaser je rupanya…. hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted..Jom ORDER CIKEBAB – Kebab SHAWARMA DELIVERYMy Profile

  10. kenapa hawa nampak masih sedig lagi, belum terima kenyataan…he he
    Denaihati recently posted..Manchester City vs Arsenal EPL 2012/13 Week #5My Profile

  11. Amboi-amboi Haziq, Ok jer Aka! Haziq dengan Baby Girl Puan Bee.
    Azie recently posted..Dari Blogspot.com kepada Dot.comMy Profile

  12. lama tak menjenguk KLCC..mesti KLCC rindu kan saya..hehehe
    hafizrahim recently posted..Cuti-Cuti KuantanMy Profile

  13. wewet…pakwe hencem makwe cun dating tu..
    ejam recently posted..Ujian Perintah AM Pula Bakal Dihadapi.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation