Salam, sedar tak sedar hari ni dah pun melangkah ke 13 ramadan, aksi Saya 1 Awak 1 ni diabadikan dalam memori hidup kami semasa Percutian Ke Pulau Langkawi iaitu seminggu sebelum ramadan menjelang.

ais krim

Rindu sangat dengan moment ni dan rindu juga dengan pemilik tulang rusuk saya, perpisahan sekejap ini betul-betul menyiksakan, tanpa talian telefon dan talian internet disana (Assam, India), ok nangis sob…sob…

- Menghitung hari, 9 hari lagi insyaallah.

22 Thoughts on “Saya 1 Awak 1

  1. wah ke assam lak suami kak yan.
    apa2 pon slmt berpuasa walaupon dh stgh jalan berpuasa. hehe
    mujur tgk gmbr eskrem ni waktu mlm.
    kalau waktu siang…..
    Ekspresi Ruang recently posted..Nettleton 198 Oleh SAOTA: Kediaman 7 Tingkat Di Lereng Bukit Cape TownMy Profile

  2. nanti lee chong wei ni menang, dpt lagi ice cream free.hahah
    Oh! budu recently posted..tips hilangkan jerawat dan parutMy Profile

  3. semoga kak yan tabah menempuh kehidupan tanpa suami disisi…kak yan memang sorang kuat semangat……
    Hafizul recently posted..Blog Review : 1 Hari 1 BlogMy Profile

  4. Assalammualaikum

    Patutla tadi nak mengepow Aiskrim incik Rehat. Mulai hari ni, dengan rasminya, tiada lagi aiskrim vanilla dan stroberi. Hehe. Aiskrim tak makan lagi, nak makan sahur nanti buat pencuci mulut. Ngehee
    Incik RestNrilekS recently posted..Bulan Ramadhan Hantu Kena Ikatkan?My Profile

  5. sob sob sob ..sedih ..
    puanbee recently posted..Teknologi dalam rumahtanggaMy Profile

  6. Mood : Rindu di kejauhan…. hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted..Kelab GOLF hidang RAMBUT dalam BUFET RAMADAN 2012My Profile

  7. alahai..sweetnya..

    bila x dapat berhubung tu mmg rs x tentu arahkan..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Awstat (Statistik Blog) @KMA Bagi Bulan April – Jun 2012My Profile

  8. salam ramadhan sis yan :)

  9. Salam Ramadhan Mbak Yanmie….sabar adalah kunci segalanya
    Dadan recently posted..Nuzuulul Quran : Bacaan dan PerkembangannyaMy Profile

  10. Terputus hubungan agaknya. Insyallah yang jauh disana pun akan ingat cik adik disini. :-)
    akubiomed recently posted..Contest CERITA PUASA RAMADHAN 2012 ShakiddoDotComMy Profile

  11. line telefon pun takde yer. sayang isteri tinggal2kan…
    Denaihati recently posted..Senarai Syarikat Pelaburan tidak sah di MalaysiaMy Profile

  12. Sop sweet :)
    1 untuk Sop? Heheheh
    Sop recently posted..Kemaskini Google PageRank sop.name.myMy Profile

  13. slmt bpuasa kak yan..nmpak sedap je ais cornetto tu, dh lma x mkn..
    syu90 recently posted..murtabak sedap !My Profile

  14. salam ramadhan… owhhh.. tgh rendu-renduan lah ni yer.. hehe…
    cikcloudy recently posted..Iftar di Hotel Renaissance Kota BharuMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation