Saya 1 Awak 1

Salam, sedar tak sedar hari ni dah pun melangkah ke 13 ramadan, aksi Saya 1 Awak 1 ni diabadikan dalam memori hidup kami semasa Percutian Ke Pulau Langkawi iaitu seminggu sebelum ramadan menjelang.

ais krim

Rindu sangat dengan moment ni dan rindu juga dengan pemilik tulang rusuk saya, perpisahan sekejap ini betul-betul menyiksakan, tanpa talian telefon dan talian internet disana (Assam, India), ok nangis sob…sob…

- Menghitung hari, 9 hari lagi insyaallah.

22 Comments on Saya 1 Awak 1

  1. Hafizul
    August 5, 2012 at 4:16 pm (2 years ago)

    semoga kak yan tabah menempuh kehidupan tanpa suami disisi…kak yan memang sorang kuat semangat……
    Hafizul recently posted..Blog Review : 1 Hari 1 BlogMy Profile

    Reply
  2. Incik RestNrilekS
    August 4, 2012 at 1:52 am (2 years ago)

    Assalammualaikum

    Patutla tadi nak mengepow Aiskrim incik Rehat. Mulai hari ni, dengan rasminya, tiada lagi aiskrim vanilla dan stroberi. Hehe. Aiskrim tak makan lagi, nak makan sahur nanti buat pencuci mulut. Ngehee
    Incik RestNrilekS recently posted..Bulan Ramadhan Hantu Kena Ikatkan?My Profile

    Reply
  3. sara
    August 3, 2012 at 9:26 am (2 years ago)

    salam ramadhan sis yan :)

    Reply
    • yanmie
      August 3, 2012 at 12:12 am (2 years ago)

      Alhamdulillah jap tadi suami call, dia dah beli no sana, so dah boleh berhubungan semula, alhamdulillah macam tau2 je bini dia tengah rindu ehehee :D
      yanmie recently posted..Saya 1 Awak 1My Profile

      Reply
      • akubiomed
        August 3, 2012 at 12:17 am (2 years ago)

        Saya percaya ada kuasa psikik yang menghubung kerinduan tersebut.

        Reply
    • yanmie
      August 2, 2012 at 11:10 pm (2 years ago)

      Takde line kat sana, nak roaming pun tak dapat, baru ni dia call bagitau dah sampai pun terpaksa pinjam telefon orang sana sob…sob…
      yanmie recently posted..Saya 1 Awak 1My Profile

      Reply
    • yanmie
      August 2, 2012 at 11:10 pm (2 years ago)

      Dah abis dah Sop, kena pi kedai beli heheee
      yanmie recently posted..Saya 1 Awak 1My Profile

      Reply
  4. syu90
    August 2, 2012 at 8:29 pm (2 years ago)

    slmt bpuasa kak yan..nmpak sedap je ais cornetto tu, dh lma x mkn..
    syu90 recently posted..murtabak sedap !My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge