Salam, bersempena dengan Aidilfitri tahun 2012 ini, Senheng dan senQ mengadakan Promosi Hebat Produk Kamera Digital, saya pasti promosi ini sangatlah berbaloi, nak-nak pulak kena musim raya ni, mesti ramai yang ingin merakam saat-saat manis di Aidilfitri, jadi inilah masanya untuk merebut tawaran istimewa Produk Kamera Digital Hanya Di Senheng dan senQ.

Produk Kamera Digital Hanya Di Senheng

Promosi ini berlangsung dari 1 Ogos 2012 sehingga 30 September 2012 di semua cawangan Senheng & senQ, jadi masih ada masa dan belum terlambat untuk anda merebut tawaran istimewa ini. Apa yang menariknya pembelian boleh dilakukan melalui Aeon Easy Payment (Pembelian Ansuran Mudah Aeon), hanya dengan kadar faedah terendah 1 peratus sahaja, hebat bukan??, ini memang betul-betul berbaloi!!

Promosi Hebat Produk Kamera Digital Hanya Di Senheng

Disamping itu dapat pulak Baucer Diskaun bagi pembelian sesebuah produk kamera digital, contohnya beli kamera jenama Panasonic diatas, anda akan mendapat baucer diskaun sebanyak RM300, fuhhh banyak tu diskaun, oh yea dapat pulak tu Percuma bateri spare yang bernilai RM339.00, cuba cerita kat mana ada buat promosi macam ni?? kat Senheng dan senQ aje!, phew~ best betul promosi ni!

Promosi Hebat Produk Kamera Digital Hanya Di Senheng

Oh yea dan pelan pembayaran sehingga 36 bulan hanya di senQ

Haaa lagi satukan, apa yang menarik sangat tentang produk kamera yang dijual di sini, ianya menawarkan jaminan sehingga 5 tahun, lama tu!, so tak risaulah kalau kamera ada masalah nanti boleh terus hantar aje untuk diservis, maklumlah kamera ni kita bukan nak guna sekejap kan?, dah tentu nak guna lama, so jaminan selama 5 tahun tu dah berbaloi sangat, tidak semua produk/kedai menawarkan jaminan selama 5 tahun, kalau ada pun mesti nak kena tambah duit lagi, tapi tidak disini!.

So tengok aje gambar diatas, begitu banyak tawaran istimewa yang sedang berlangsung di Senheng dan juga senQ, dan saya pasti ianya promosi yang sangat istimewa dan tiada ditempat lain, tunggu apa lagi?, kunjungi cawangan Senheng dan senQ yang berhampiran dengan anda untuk menikmati tawaran istimewa ini.

Untuk keterangan lanjut sila lawati laman web Senheng dan senQ

11 Thoughts on “Promosi Hebat Produk Kamera Digital Hanya Di Senheng Dan senQ

  1. ooo nikon tak ada yer..menarik juga camera tu..dapat satu mesti ternganga-nganga lubang hidung aku ni..hahaha
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #22 – Helmet Versi Pondok KecilMy Profile

  2. wah promosi hebat ni..
    sara recently posted..Gambar Raya Fasha Sandha Dan JejaiMy Profile

  3. Kalau perayaan cenggini memang selalu ade offer gadget dan DSLR… geram laaa….
    hazman aka species1980 recently posted..IKLAN RAYA Kementerian Kesihatan – HOSPITAL BANTINGMy Profile

  4. Saya sudah angkut kamera DSLR di SenQ tahun lepas selepas buat tinjauan harga. :-)
    akubiomed recently posted..Berbuka puasa di kampungMy Profile

  5. teringin nk angkut nikon brand. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Artwork Pilihan #16My Profile

  6. raya sakan dengan gadget la nampaknyer hehehe
    budak felda recently posted..Rancangan Menarik Sempena Aidilfitri 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation