Blog SuperMak


Salam, syukur masih diberi kekuatan untuk menjalani ibadah puasa walaupun dalam keadaan berbadan dua, tapi pagi ni serius rasa tak larat keluar masuk tandas dek kerana Nasi Goreng Tomyam dibawah ini.

20120801-082201.jpg

- Mujur tak makan sampai licin huhuhu~

20 Thoughts on “Nasi Goreng Tomyam

  1. jgn mkn pedas2 sgt waktu pregnant ni.
    tmbh bulan2 posa ni. saya pon jrg mkn sahur dgn menda pedas. nnt xsmpt gi kerja, dh kosong dh perot. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Nettleton 198 Oleh SAOTA: Kediaman 7 Tingkat Di Lereng Bukit Cape TownMy Profile

  2. dah berapa bulan kak yan?
    Oh! budu recently posted..tips hilangkan jerawat dan parutMy Profile

  3. Adoiii…mesti habis tenaga dibuang tu…emm kena mark dah kedai tu kak yan…haha
    Hafizul recently posted..Blog Review : 1 Hari 1 BlogMy Profile

  4. nmpk kemain sedap..heheh
    sara recently posted..Lirik Lagu Brand New Day – Cherry BelleMy Profile

  5. pedas lada hitam banyak sangat kot. bulan puasa perut sensitif sikit.
    Denaihati recently posted..Senarai Syarikat Pelaburan tidak sah di MalaysiaMy Profile

  6. kalau tomyam thai nye serbuk lagi sedap

  7. tak pernah try. tapi pernah try nasi goreng makan dengan tomyam. itu memang nyum nyum!
    titan recently posted..Berbuka puasa dengan Rojak BuahMy Profile

  8. Pedas sangat kot kak yan :)
    Myra Jay recently posted..Contest Eyriqazz Vs Denaihati – Cabaran SEOMy Profile

  9. Oh telur mata, kau menggoda ku. =.=”
    Man recently posted..Awek Aku Nak JumpaMy Profile

  10. Kalau ada depan mata sudah lama makan. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # FebrileMy Profile

  11. presentation cantik.. nampak sedap. pedas kot kak sampai sakit perut
    eiela recently posted..Giveaway Kedua Cik TomMy Profile

  12. Adess….. mesti ade sumthing yang tak kena ngan nasik nie walaupun nampak kemas jee….
    hazman aka species1980 recently posted..BLOGGER BERTUAH bawa pulang PIZZA HUT RM50My Profile

  13. tak pernah makan nasi goreng tomyam nih…blh try lpps ni :)
    Shahrul recently posted..Digg v1 Serba Baru Telah DilancarkanMy Profile

  14. sakit perut leww tuu .. sabar je lah kak
    puanbee recently posted..Ramadhan kami tanpa ayahMy Profile

  15. wah. menariknya. siap ada telur lagi =)
    nida husna recently posted..lukisan artis paling popularMy Profile

  16. kena elakkan lain kali..
    Mus recently posted..Google Maps Banyak Membantu Perjalanan Balik RayaMy Profile

  17. selamat berpuasa yan.

    napa? pedas ke nasi goreng tu?
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Wordless Wednesday : Saya Tak Kuasa (Puasa)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation