Kampung Tanpa Wayar 1 Malaysia

20120823-090648.jpg

Salam, ternampak signboard Kampung Tanpa Wayar 1 Malaysia ni kat tepi rumah Tok di Kedah, serius baru tau ada Kg Tanpa Wayar 1 Malaysia ni, dalam bahasa canggihnya Kampung ada Wifi nnngggee~

- Makin canggih ^____^

Sent From My Gadget

20 Comments on Kampung Tanpa Wayar 1 Malaysia

  1. AARON KEITH
    January 30, 2013 at 6:16 pm (2 years ago)

    memang pun percuma

    Reply
  2. maria narsedez
    January 4, 2013 at 9:14 am (2 years ago)

    kami penduduk kg. bahagia sadakan amat berterima kasih kepada kerajaan kerana memberi kemudahan wireless 1Malaysia. tetapi amat malang dan berduka cita sebab kata mereka cuma sekolah pelarian yng berdekatan aitu sekolah yang di tajah oleh unicef dan petugas khas jabatan perdana menteri. jadi waktu sekolah sahaja mereka connect wireless di udara. malahan budak sekolah menengah selalu mengeluh tidak dapat mencari rujukan kerja sekolah. kekadang satu hari tidak di on… jadi ikut suka hati mereka aje, mau atau tidak mau… cuti sekolah lepas memang susah mahu on kan benda tu, terpaksalah budak-budak pergi bandar untuk mencari rujukan sekolah mereka. sayang, ada wireless tapi susah melayari… fikir-fikir dan ranung-ranungkanlah.. terima kasih!

    Reply
  3. hajiz
    December 5, 2012 at 8:49 pm (2 years ago)

    Kg sy pun ada,kg expo kamunting. Bila axses internet langsung x dpt.slow.
    Lamq2 jadi gajah putih la he he he….

    Reply
  4. topo
    August 27, 2012 at 6:17 pm (2 years ago)

    haha saya pon baru jumpa signboard macam ni semalam dekat kawasan Melaka.. adik saya dok pelik kata kampung tanpa wayar tapi banyak je wayar telefon wayar tiang letrik bagai haha
    topo recently posted..Sebab Kenapa Squash Tiada dalam Sukan OlimpikMy Profile

    Reply
  5. eiela
    August 26, 2012 at 8:49 pm (2 years ago)

    canggih.. kalau laju mesti best kan

    Reply
  6. saupz
    August 25, 2012 at 11:39 am (2 years ago)

    ada wifi cover satu kampung.. best tue. biasanya kawasan felda, p1 kasi free laptop dan coverage p1 tu satu felda dpt.. cuma hanya pada p1 member aje. tp kalau free wifi.. peh.. terbaik.. free lagi
    saupz recently posted..Streaming Kelantan vs Kedah Piala Malaysia 25 Ogos 2012My Profile

    Reply
    • AARON KEITH
      January 30, 2013 at 6:09 pm (2 years ago)

      Apa yang canggih itu zarul

      Reply
  7. nazawuj
    August 23, 2012 at 10:49 am (2 years ago)

    kampung kami pun tanpa wayar tp x bole guna pun

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge