Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Salam, tak habis lagi entry percutian, entry kali ni kamiย Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi, kali ke dua bagi saya dan suami ke sini, dah banyak perubahan, semakin cantik dan pelbagai hidupan didalamnya.

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Kami pergi bukanlah waktu cuti umum mahupun cuti sekolah, tetapi ramai juga yang datang kesini walaupun pada hari biasa, pelancong luar memang ramai terutamanya pelancong dari Arab.

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Harga tiket, kami masuk 5 dewasa dan 2 kanak-kanak.

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Anak-anaklah yang paling gembira, seronok tengok diorang ^___^

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Aku dan dia ^___^ (gambar tak clear tempat gelap nnggge~)

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Penguin

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Ikan Yu

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Ikan Buntal, ada macam jenis rupanya

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Burung Kakak Tua

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Berangan jap gambar ni hehee~

Sebenarnya ada banyak lagi gambar, gambar kebanyakkannya snap dari DSLR oleh en.hubby, oklahkan? dia pun main petik aje, takde setting-setting hahahahaa, layan, tu pun nasib baiklah dia nak tolong snapkan kikikiki. Gambar lain upload kat fb aje, tengok sana okies.

– Tetiba rasa nak pi Aquaria KLCC ๐Ÿ˜€

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge