Salam, tak habis lagi entry percutian, entry kali ni kami Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi, kali ke dua bagi saya dan suami ke sini, dah banyak perubahan, semakin cantik dan pelbagai hidupan didalamnya.

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Kami pergi bukanlah waktu cuti umum mahupun cuti sekolah, tetapi ramai juga yang datang kesini walaupun pada hari biasa, pelancong luar memang ramai terutamanya pelancong dari Arab.

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Harga tiket, kami masuk 5 dewasa dan 2 kanak-kanak.

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Anak-anaklah yang paling gembira, seronok tengok diorang ^___^

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Aku dan dia ^___^ (gambar tak clear tempat gelap nnggge~)

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Penguin

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Ikan Yu

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Ikan Buntal, ada macam jenis rupanya

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Burung Kakak Tua

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

Berangan jap gambar ni hehee~

Sebenarnya ada banyak lagi gambar, gambar kebanyakkannya snap dari DSLR oleh en.hubby, oklahkan? dia pun main petik aje, takde setting-setting hahahahaa, layan, tu pun nasib baiklah dia nak tolong snapkan kikikiki. Gambar lain upload kat fb aje, tengok sana okies.

- Tetiba rasa nak pi Aquaria KLCC :D

17 Thoughts on “Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

  1. Nih bawak anak2 suka sangat nih .. waaa kamera ..hikss
    puanbee recently posted..Cara bayar zakat online melalui maybank2uMy Profile

  2. macam xde orang je. hari bekerja ke ni?
    Oh! budu recently posted..cara kenal pasti kod colour HTML untuk coding dengan mudahMy Profile

  3. wahhh peguin hidup atau patung jer tu…comel dan kiut…wak peluk tidur mesti best..hehe
    Hafizul recently posted..Ragam Anak Yang SolehMy Profile

  4. penguin tuh comel
    eiela recently posted..Dokumentari 3D Pembentukan BabyMy Profile

  5. wah, mesti seronok jalan2 tgk ikan
    rozuan recently posted..HUTANG BELUM SETTLE =DMy Profile

  6. Pernah pergi Aquaria KLCC tetapi tidak puas sekejap sahaja sudah jumpa pintu keluar. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Bukan Silap MataMy Profile

  7. Bila gi nih Kak?..belum puasa lagi kan?
    azman recently posted..Wordless Wednesday # Jumpa di JalananMy Profile

  8. eh penguin tu comelah. Suka sangat.
    Man recently posted..Penjenamaan SemulaMy Profile

  9. terus sampai gunung himalaya. semakin menarik langkawi ni sekarang.
    Denaihati recently posted..5 Tips Mudah Untuk Blogger – tips dari NamiaCinta.comMy Profile

  10. Hurmmm…. Akak ada singgah kat tempat buat barangan kaca tak ? Menarik jugak….
    hazman aka species1980 recently posted..Restoran Aunty Aini’s GARDEN CAFE NILAIMy Profile

  11. huhuh.rindu nak pi langkawi lagi..InsyaAllah tahun ini…yeyyy….
    eyriqazz recently posted..Duit Raya dari NuffnangMy Profile

  12. Waaah! Bestnya pergi tempat ni. Ikan Yu nampak macam patung je. Haha.
    Kena cari masa untuk berjalan-jalan. Mungkin suatu hari nanti. :)
    Abe Mirul recently posted..Pinkmarbless – Vlogger Cute & ComelMy Profile

  13. amboi sis yan..jln2 sakan nmpk..hehehe
    sara recently posted..Gambar Hari Lahir Awal AshaariMy Profile

  14. ada peluang ke Langkawi..mmg kena terjah la sini…
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Jawatan Kosong Di Majlis Bandaraya IpohMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation