Blog SuperMak


Salam, sebenarnya tak abis lagi entry Percutian Ke Pulau Langkawi, hari tu demam kuskus tu yang pending aje entry cuti-cuti Malaysia ni, Ok sambung semula nngggee~, lokasi seterusnya kami ke Haji Ismail Group, Langkawi –  Syurga Pada Pencinta Coklat.

haji ismail group

Sesiapa sahaja yang bercuti ke Langkawi pasti tidak akan melepaskan peluang untuk memborong pelbagai jenis Coklat, yang penting coklat kat sini jauh lebih murah dari tempat lain, saya sendiri sedar tak sedar banyak juga yang saya beli, RM200++ juga yang dibelanjakan untuk membeli coklat ni kehkehkeh takpe ler bukan selalu kan. Tu baru saya, belum mak mertua saya lagi.

coklat

Rambang mata bila berada dalam Haji Ismail Group ni, kalau boleh segala jenis coklat nak dibeli.

coklat

Hasil pertama di Haji Ismail Group

coklat toblerone

Hasil ke 2, beli kat Coco Valley Underwater World.

Sekarang ni stok coklat ada lagi dalam peti, anak-anak dah tak larat nak makan, nasib baiklah Coklat ni tak basi, boleh simpan lama heheeee.

- Coklat Hershey’s tu sedap bangat :D

33 Thoughts on “Haji Ismail Group, Langkawi – Syurga Pada Pencinta Coklat

  1. salm ni jual ke ape ye?? klu jual mcm mne nk order

  2. antara tempat2 yg akan disinggahi setiap kali ke langkawi..fuhhh..~

    tangkap leleh beb..haha…
    LOLA recently posted..Anak Derhaka ! Gadis Ini Tampar Dan Tendang Bapa Sendiri !My Profile

  3. Pejabat saya betul – betul kat depan kedai ni ;p
    fina fento recently posted..Kepulangan Dato’ Lee Chong Wei disambut meriah di KLIA #London2012My Profile

  4. hj ismail ni mmg diberi gelaran raja coklat kalau dlm dunia bisnes di langkawi. bangga dgn org melayu yg berjaya cm beliau
    Ekspresi Ruang recently posted..Nettleton 198 Oleh SAOTA: Kediaman 7 Tingkat Di Lereng Bukit Cape TownMy Profile

  5. terbaik la kak yan. kisses tu favorite tu
    Ax recently posted..Gambar: Hanis Zalikha Di Sebalik Tabir Gangster CelopMy Profile

  6. pergh! jelesnya.. nak2.
    Oh! budu recently posted..tips hilangkan jerawat dan parutMy Profile

  7. Kak yan banyak nya memborong coklat…bak sini satu la..haha
    Hafizul recently posted..Blog Review : 1 Hari 1 BlogMy Profile

  8. memang seronok ke langkawi, pi beberapa bulan yang lepas, kalau pi lagi tahun depan ok juga
    sharinginfoz recently posted..Lee Chong Wei dan Aiskrim Baskin Robbins @Olympics Games London 2012My Profile

  9. dain jer yg pling best!

  10. memang best lah, rasanya saya pernah ke kedai ni
    Juan recently posted..Kill the Two Birds With One StoneMy Profile

  11. woooooowwww!!!!
    sedap nya!
    murah eah?
    Ikhtiar Shah recently posted..Isu Hantaran Dan Kos Perbelanjaan Majlis PerkahwinanMy Profile

  12. koleksi coklat boleh buat kuih raya nanti.
    Denaihati recently posted..Senarai Syarikat Pelaburan tidak sah di MalaysiaMy Profile

  13. terliur pulak lah coklat daim tu.kena beli kat tesco ajer la nanti sebab entah bila nak pi langkawi..hehehe
    eliss recently posted..Caesarean 4 tahun lalu di DEMC dan 9 tahun Dating AnniversaryMy Profile

  14. Langkawi ni memang syurga coklat la kan.sedapnya DAIM tuh

  15. sedap betul!!! raya ni nak g langkawilah.. borong coklat jugak.. hahaha
    hazlin recently posted..Nasi berianiMy Profile

  16. Perniagaan kumpulan Hj. Ismail ada dimana-mana di sekitar Langkawi. Banyak barangan bebas cukai turut dijual selain cokelat.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # FebrileMy Profile

  17. pg langkawi msti beli coklat

  18. sukanya coklat daim tu…kalau g langkawi wajib beli..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Senarai 77 Syarikat Pelaburan Tidak SahMy Profile

  19. salam ramadhan.. nasib baik tgk gamba coklat tu lps berbuka.. kalau tak for sure cari coklat kat pasar ramadhan td.. hehe..
    cikcloudy recently posted..Iftar di Hotel Renaissance Kota BharuMy Profile

  20. Alamak! Meleleh air liuq nak makan toblerone!! kegemaran saya.
    LilyNrman recently posted..Orda Food Dengan Bangla & Lepak Hingga SenjaMy Profile

  21. lokasi yang WAJIB terjah kalau g langkawi….

  22. Coklat..? Saya juga sukaaaaa…
    Dadan recently posted..Kelebihan Gabung Di Grup Facebook Denaihati NetworkMy Profile

  23. pehh..ini memang namanya memborong..
    titan recently posted..Berbuka puasa dengan Rojak BuahMy Profile

  24. anggaran terbaru minggu depan haha kelmarin ckp minggu ni aisyhh

  25. sedapnya coklat , tk mo post ke sikit ? heeeee
    puanbee recently posted..Eyriqazz vs Denaihati Memberi Untuk BloggerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation