Salam, sebenarnya tak abis lagi entry Percutian Ke Pulau Langkawi, hari tu demam kuskus tu yang pending aje entry cuti-cuti Malaysia ni, Ok sambung semula nngggee~, lokasi seterusnya kami ke Haji Ismail Group, Langkawi –  Syurga Pada Pencinta Coklat.

haji ismail group

Sesiapa sahaja yang bercuti ke Langkawi pasti tidak akan melepaskan peluang untuk memborong pelbagai jenis Coklat, yang penting coklat kat sini jauh lebih murah dari tempat lain, saya sendiri sedar tak sedar banyak juga yang saya beli, RM200++ juga yang dibelanjakan untuk membeli coklat ni kehkehkeh takpe ler bukan selalu kan. Tu baru saya, belum mak mertua saya lagi.

coklat

Rambang mata bila berada dalam Haji Ismail Group ni, kalau boleh segala jenis coklat nak dibeli.

coklat

Hasil pertama di Haji Ismail Group

coklat toblerone

Hasil ke 2, beli kat Coco Valley Underwater World.

Sekarang ni stok coklat ada lagi dalam peti, anak-anak dah tak larat nak makan, nasib baiklah Coklat ni tak basi, boleh simpan lama heheeee.

- Coklat Hershey’s tu sedap bangat :D