Haji Ismail Group, Langkawi – Syurga Pada Pencinta Coklat

Salam, sebenarnya tak abis lagi entry Percutian Ke Pulau Langkawi, hari tu demam kuskus tu yang pending aje entry cuti-cuti Malaysia ni, Ok sambung semula nngggee~, lokasi seterusnya kami ke Haji Ismail Group, Langkawi –  Syurga Pada Pencinta Coklat.

haji ismail group

Sesiapa sahaja yang bercuti ke Langkawi pasti tidak akan melepaskan peluang untuk memborong pelbagai jenis Coklat, yang penting coklat kat sini jauh lebih murah dari tempat lain, saya sendiri sedar tak sedar banyak juga yang saya beli, RM200++ juga yang dibelanjakan untuk membeli coklat ni kehkehkeh takpe ler bukan selalu kan. Tu baru saya, belum mak mertua saya lagi.

coklat

Rambang mata bila berada dalam Haji Ismail Group ni, kalau boleh segala jenis coklat nak dibeli.

coklat

Hasil pertama di Haji Ismail Group

coklat toblerone

Hasil ke 2, beli kat Coco Valley Underwater World.

Sekarang ni stok coklat ada lagi dalam peti, anak-anak dah tak larat nak makan, nasib baiklah Coklat ni tak basi, boleh simpan lama heheeee.

- Coklat Hershey’s tu sedap bangat :D

33 Comments on Haji Ismail Group, Langkawi – Syurga Pada Pencinta Coklat

  1. yatt
    February 18, 2013 at 3:02 pm (2 years ago)

    salm ni jual ke ape ye?? klu jual mcm mne nk order

    Reply
  2. sara
    August 3, 2012 at 5:02 pm (2 years ago)

    dain jer yg pling best!

    Reply
    • sara
      August 3, 2012 at 6:10 pm (2 years ago)

      btol2..heheh

      Reply
  3. rozuan
    August 2, 2012 at 11:30 am (2 years ago)

    Langkawi ni memang syurga coklat la kan.sedapnya DAIM tuh

    Reply
  4. hazlin
    August 2, 2012 at 10:39 am (2 years ago)

    sedap betul!!! raya ni nak g langkawilah.. borong coklat jugak.. hahaha
    hazlin recently posted..Nasi berianiMy Profile

    Reply
  5. akubiomed
    August 1, 2012 at 11:29 pm (2 years ago)

    Perniagaan kumpulan Hj. Ismail ada dimana-mana di sekitar Langkawi. Banyak barangan bebas cukai turut dijual selain cokelat.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # FebrileMy Profile

    Reply
  6. ila
    August 1, 2012 at 10:02 pm (2 years ago)

    pg langkawi msti beli coklat

    Reply
  7. puanbee
    August 1, 2012 at 4:50 pm (2 years ago)

    anggaran terbaru minggu depan haha kelmarin ckp minggu ni aisyhh

    Reply
    • yanmie
      August 1, 2012 at 4:55 pm (2 years ago)

      Oh perkara biasalah tu, jangan sampai raya sudah hahaha, abang klu ikutkan blk 10hb ni, tapi tak tau ler kalau ada penambahan kerja, adoiiii risau gak ni, harap ler balik tu ngam2 10hb, kalau tak raya kat India ler dia…sob…sob….
      yanmie recently posted..Haji Ismail Group, Langkawi – Syurga Pada Pencinta CoklatMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge