Haji Ismail Group, Langkawi – Syurga Pada Pencinta Coklat

Salam, sebenarnya tak abis lagi entry Percutian Ke Pulau Langkawi, hari tu demam kuskus tu yang pending aje entry cuti-cuti Malaysia ni, Ok sambung semula nngggee~, lokasi seterusnya kami ke Haji Ismail Group, Langkawi –  Syurga Pada Pencinta Coklat.

haji ismail group

Sesiapa sahaja yang bercuti ke Langkawi pasti tidak akan melepaskan peluang untuk memborong pelbagai jenis Coklat, yang penting coklat kat sini jauh lebih murah dari tempat lain, saya sendiri sedar tak sedar banyak juga yang saya beli, RM200++ juga yang dibelanjakan untuk membeli coklat ni kehkehkeh takpe ler bukan selalu kan. Tu baru saya, belum mak mertua saya lagi.

coklat

Rambang mata bila berada dalam Haji Ismail Group ni, kalau boleh segala jenis coklat nak dibeli.

coklat

Hasil pertama di Haji Ismail Group

coklat toblerone

Hasil ke 2, beli kat Coco Valley Underwater World.

Sekarang ni stok coklat ada lagi dalam peti, anak-anak dah tak larat nak makan, nasib baiklah Coklat ni tak basi, boleh simpan lama heheeee.

- Coklat Hershey’s tu sedap bangat :D

37 thoughts on “Haji Ismail Group, Langkawi – Syurga Pada Pencinta Coklat

  1. That is really fascinating, You are an excessively skilled blogger.
    I’ve joined your rss feed and sit up for in quest of extra
    of your excellent post. Additionally, I’ve shared your site in my
    social networks
    Stepanie recently posted..StepanieMy Profile

    1. salam fina.. betul ke opis depan hig.. saya br balik dr langkawi sabtu lepas.. bila sampai umah rasa macam tk cukup plak coklat .. bkn apa nak bg kenkawan kt opis.. kalu fina tlg belikan boleh ke?? saya bankin duit.. tq

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge