Blog SuperMak


painting

Semalam ambil “sesuatu” di 1 Utama, singgah berjalan di IPC dan The Curve juga, lalu kat gallery ni, cute pulak tengok lukisan-lukisan dibelakang Abang Ngah tu, tapi mahal ler, so tengok aje ler nngggee~

- “Sesuatu” yang BEST :D

13 Thoughts on “Cute-nya!

  1. emm gambar simple jer tapi penuh makna kot yang jadi mahal tu..bagi yang berminat sy rasa berbaloi2 kalu harganya mahal pun..hehe..kak yan ambil susu apa tu??ooo susu dutch lady ke??patut la rakan2 komen mcm tu..hehe
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #22 – Helmet Versi Pondok KecilMy Profile

  2. comel kalau letak kat bilik anak2 lukisan macam ni
    Denaihati recently posted..Iftar Ramadhan bersama Denaihati 2012My Profile

  3. Lama tak datang komen sini… :)

    Berapa harga tu?
    Harian Post recently posted..PKR Lancar Kempen Turunkan Harga KeretaMy Profile

  4. kalau dah namanya cantik pasti mahal harganya sebab yang cantik selalunya permintaan dan persaingan tinggi.
    hatiputera recently posted..Dah ada akaun PaypalMy Profile

  5. yang cute tu mahal kak yan..hehehe..:)
    Derus recently posted..Salasilah Keturunan Nabi dan RasulMy Profile

  6. Biasalah tuh kalau yang berkenan selalunya mahal. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Salam AidilfitriMy Profile

  7. padan la dgn lukisan yg cntik…ehheheh
    sara recently posted..Lirik 1 Syawal – Johan Raja LawakMy Profile

  8. singgah IKEA ek? mmg berkenan dgn fram gambr
    sop recently posted..Baby Auni menemani Papa berblogMy Profile

  9. memang kretif
    kozumi_ro recently posted..Tempahan Header Raya Cix UmieeMy Profile

  10. cantik background kat belakang tuh
    rozuan recently posted..KEREPEK DAN BISKUT RAYAMy Profile

  11. abang ngah lagi cute..ambil susu dutch lady ke yanmie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation