Cute-nya!

painting

Semalam ambil “sesuatu” di 1 Utama, singgah berjalan di IPC dan The Curve juga, lalu kat gallery ni, cute pulak tengok lukisan-lukisan dibelakang Abang Ngah tu, tapi mahal ler, so tengok aje ler nngggee~

- “Sesuatu” yang BEST :D

13 Comments on Cute-nya!

  1. Hafizul
    August 29, 2012 at 4:42 pm (2 years ago)

    emm gambar simple jer tapi penuh makna kot yang jadi mahal tu..bagi yang berminat sy rasa berbaloi2 kalu harganya mahal pun..hehe..kak yan ambil susu apa tu??ooo susu dutch lady ke??patut la rakan2 komen mcm tu..hehe
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #22 – Helmet Versi Pondok KecilMy Profile

    Reply
  2. hatiputera
    August 16, 2012 at 2:53 pm (2 years ago)

    kalau dah namanya cantik pasti mahal harganya sebab yang cantik selalunya permintaan dan persaingan tinggi.
    hatiputera recently posted..Dah ada akaun PaypalMy Profile

    Reply
  3. eyriqazz
    August 15, 2012 at 10:05 am (2 years ago)

    abang ngah lagi cute..ambil susu dutch lady ke yanmie?

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge