Blog SuperMak


Salam, ehemm baru ni Mengidam nak makan Kek Red Velvet, apa lagi contact orang yang bertanggungjawab kikikiki siapa lagi kalau bukan CikMin, ini merupakan kali ke 2 saya order Red Velvet dengan beliau, kali pertama boleh baca kat SINI.

kek red velvet

Alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati nak makan Red Velvet tu, macaron pun saya order sekali, tapi tak dan nak ambil gambar, dah abis di ngaaapp oleh kami anak beranak heheee, layan Red Velvet aje ler ye.

kek red velvet

Tak reti nak deco, main hentam aje

kek red velvet

Tabur lebihan RV kat atas kek, so takdelah nampak kosong aje kan…

Siapa kata kek tak boleh dipos? kehkehkeh, saya beli kek ni delivery menggunakan kurier, cuma tinggal lagi kita cuma deco aje, tapi saya tak reti sangat deco, takpeler asal boleh makan dan sedap itu sudah memadai, alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati.

- Since Preggy ni suka sangat makan manis-manis, mujur tak kena kencing manis :P

37 Thoughts on “Mengidam Kek Red Velvet

  1. bila la dpt mkn ni..huhuh
    Sara recently posted..Jom Tengok Geng Surau 2My Profile

  2. nmpk sedap tp jauh sgt nk order..
    Sara recently posted..Boleh Ke Kenal Diri Dengan Tarikh Lahir?My Profile

  3. nyum nyum..nampak sedap. tapi mcm pelik plak kek boleh guna service delivery hihi
    dennis recently posted..KELEBIHAN DAN KEKURANGAN EBOOK ARIFF SHAHMy Profile

  4. asyik makan benda manis je kak yan skrg ni ek.. nanti baby keluar muka manisss je.. hehe..
    Suraya recently posted..Duit 50 Sen Baru Untuk Simpan BarangMy Profile

  5. Emm best nampaknya..tapi mcm mn diorang hantar tu???tak penyet ke kek tu??haiya..
    Hafizul recently posted..Wordless Wednesday #12 – Makanan Orang KampungMy Profile

  6. tergugat deria rasa tengok kek ni
    KA recently posted..Nutri M Menyelesaikan Masalah Rambut GugurMy Profile

  7. cantiknya warna kek tuh.
    eiela recently posted..Cerita Eyriqazz Vs DenaihatiMy Profile

  8. fuhh…Isteri pun mengidam red velvet ni..siap buat wish lagi birthday dia next week ni…Ummm….
    eyriqazz recently posted..Fatin Liyana Termakan Pujuk RayunyaMy Profile

  9. memang nmpk sedap lah
    Juan recently posted..Beli Samsung Galaxy S AdvanceMy Profile

  10. Cantik kek nya. Mesti sedap.
    daddydee recently posted..Eyriqazz vs Denaihati : Pengalaman adalah Guru TerbaikMy Profile

  11. saya pulak teringin nak makan pavlova. sabtu ni dapatlah merasa..aduhai lambatnya ;)
    eliss recently posted..Bayaran masuk I-City, RM10 , RM1 sebelum 6 petang !My Profile

  12. Perghh…. menggoda betul laaa…. dapat rasa sekeping pun dah mencukupi…..
    hazman aka species1980 recently posted..Tom Yam Fried Rice @ Noodle Station Mid Valley MegamallMy Profile

  13. amboi! sedap sungguh.. aik. boleh saya kira dgn jari bulan ni berapa banyak kakyan makan kek ni :D
    syahrilhafiz recently posted..Wordless Wednesday #16 : Bintang K-Pop BIGBANG Di MalaysiaMy Profile

  14. wow deko macam tu memang puas hati lah kak …

    krim tu cikmin pos sekali ke ?
    puanbee recently posted..Macam mana nak kurus ? Kira BMR , DCR , BMI , LOA ?My Profile

  15. Assalam… deco tak penting, apa yg penting perut kenyang… hahhaha….

  16. emm..sedap sangat ke kek ni?
    tak pernah makan lagi nih..
    titan recently posted..Eyriqazz vs Denaihati – Part 7My Profile

  17. owh hantar pakai pos nyer.kt tenet pun boleh jual kek.semakin maju.syabas3
    Ikhtiar Shah recently posted..Isu Hantaran Dan Kos Perbelanjaan Majlis PerkahwinanMy Profile

  18. wah ni mesti tertunai hasrat baby dalam tu nak merasa kek.. hehehe.. wah baguslah kak siap boleh pos dengan selamat tu
    myvitrd recently posted..Mendera Diri Sendiri Bukan Salah DaddyMy Profile

  19. tebal krimnya, anak2 mesti suka sangat. kalau kek tak manis, tak kick…heeee
    Denaihati recently posted..Kelajuan Mengorbankan Orang LainMy Profile

  20. Mula-mula terfikir bagaimanalah kek Red Velvet boleh diposkan tentu ketika sampai tidak ada rupa lagi. Rupanya belum deko lagi.

    Dengar kata Cikmin kawal paras gula pada ketika mengandung.
    akubiomed recently posted..Floria Putrajaya 2012 bersama famili siri akhirMy Profile

  21. memang sedap rvc ni, tapi kalau makan banyak sangat mesti rasa mual pula
    sharinginfoz recently posted..Karangan Afiqah @Darjah 2My Profile

  22. Salam, :)

    Tahniah la ye atas pregnancy tu. Ini boleh masuk kategori mengidam lah ni kan? mujur senang nak carik. Jangan sampai cari kek perasa yang bukan-bukan udah la ye.
    Faizul recently posted..Jangan ‘Pilih Bulu’ untuk letak komenMy Profile

  23. huhu biase beli kat klcc je kak, sebijik rm6
    suffer8zine recently posted..Jadikan suasana bilik anda seperti HotelMy Profile

  24. perghh sedapnya red velvet ~.~ selalu menyesal masuk blog ni.. confirm lapar punya hahaha
    topo recently posted..5 Selebriti yang Aku Rasa Sesuai Menjadi Pengacara Jalan-jalan Cari MakanMy Profile

  25. tak pernah lagi makan kek Red Velvet nih…satu hari kene cuba nih…tergoda lak dengan gambar2 tuh…
    papa mifz recently posted..Pemakaian Kulit Katak Mampu Menaikkan Seri Wajah !!My Profile

  26. Terima kasih sudi beli dan update kat sini ya yan..kawal2 sikit pemakanan manis tu..maklum yan berbadan dua..bimbang bacaan gula dalam darah tu melarat2 selepas melahirkan pulak nanti..tapi ada satu misi tu dulu pernah nasihatkan akak..tak salah nak makan manis ni..lepas tu minum air mineral/air masak banyak2..biar kerap kencing pun takpa..alhamdulillah..bacaan guna dalam darah akak tak melarat selepas lahirkan faheem..take care tau yan..jangan lupa oder kuih batang buruk istimewa puan yanmie untuk akak tu.
    cikmin recently posted..Pavlova Terlaris Di PasaranMy Profile

    • Salam kak,
      Sama2 kasih, alhamdulillah setakat ni bacaan cun, yan makan manis tak banyak kak, cuma bila teringin aje, tapi memang lepas makan mesti minum air masak banyak2, nak gi masuk tandas pun kerap, tu kalau kat rumah ok lagi, kalau dalam kereta mau kelam kabut dibuatnya mencari tandas heeee.

      Insyaallah kak, yan dah masukkan nama akak dalam list kuih batang buruk tu, makasih sudi order :D
      yanmie recently posted..Mengidam Kek Red Velvet My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation