Mengidam Kek Red Velvet

Salam, ehemm baru ni Mengidam nak makan Kek Red Velvet, apa lagi contact orang yang bertanggungjawab kikikiki siapa lagi kalau bukan CikMin, ini merupakan kali ke 2 saya order Red Velvet dengan beliau, kali pertama boleh baca kat SINI.

kek red velvet

Alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati nak makan Red Velvet tu, macaron pun saya order sekali, tapi tak dan nak ambil gambar, dah abis di ngaaapp oleh kami anak beranak heheee, layan Red Velvet aje ler ye.

kek red velvet

Tak reti nak deco, main hentam aje

kek red velvet

Tabur lebihan RV kat atas kek, so takdelah nampak kosong aje kan…

Siapa kata kek tak boleh dipos? kehkehkeh, saya beli kek ni delivery menggunakan kurier, cuma tinggal lagi kita cuma deco aje, tapi saya tak reti sangat deco, takpeler asal boleh makan dan sedap itu sudah memadai, alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati.

- Since Preggy ni suka sangat makan manis-manis, mujur tak kena kencing manis :P

37 Comments on Mengidam Kek Red Velvet

  1. Noorikmal
    July 11, 2012 at 1:34 am (2 years ago)

    Assalam… deco tak penting, apa yg penting perut kenyang… hahhaha….

    Reply
  2. akubiomed
    July 10, 2012 at 9:03 pm (2 years ago)

    Mula-mula terfikir bagaimanalah kek Red Velvet boleh diposkan tentu ketika sampai tidak ada rupa lagi. Rupanya belum deko lagi.

    Dengar kata Cikmin kawal paras gula pada ketika mengandung.
    akubiomed recently posted..Floria Putrajaya 2012 bersama famili siri akhirMy Profile

    Reply
    • cikmin
      July 11, 2012 at 1:26 pm (2 years ago)

      RVC ni ada banyak version toppingnya..ada yang mual ada yg enjoy all the time..hehehe..
      cikmin recently posted..Pavlova Terlaris Di PasaranMy Profile

      Reply
  3. Faizul
    July 10, 2012 at 8:34 pm (2 years ago)

    Salam, :)

    Tahniah la ye atas pregnancy tu. Ini boleh masuk kategori mengidam lah ni kan? mujur senang nak carik. Jangan sampai cari kek perasa yang bukan-bukan udah la ye.
    Faizul recently posted..Jangan ‘Pilih Bulu’ untuk letak komenMy Profile

    Reply
  4. cikmin
    July 10, 2012 at 5:05 pm (2 years ago)

    Terima kasih sudi beli dan update kat sini ya yan..kawal2 sikit pemakanan manis tu..maklum yan berbadan dua..bimbang bacaan gula dalam darah tu melarat2 selepas melahirkan pulak nanti..tapi ada satu misi tu dulu pernah nasihatkan akak..tak salah nak makan manis ni..lepas tu minum air mineral/air masak banyak2..biar kerap kencing pun takpa..alhamdulillah..bacaan guna dalam darah akak tak melarat selepas lahirkan faheem..take care tau yan..jangan lupa oder kuih batang buruk istimewa puan yanmie untuk akak tu.
    cikmin recently posted..Pavlova Terlaris Di PasaranMy Profile

    Reply
    • yanmie
      July 10, 2012 at 5:12 pm (2 years ago)

      Salam kak,
      Sama2 kasih, alhamdulillah setakat ni bacaan cun, yan makan manis tak banyak kak, cuma bila teringin aje, tapi memang lepas makan mesti minum air masak banyak2, nak gi masuk tandas pun kerap, tu kalau kat rumah ok lagi, kalau dalam kereta mau kelam kabut dibuatnya mencari tandas heeee.

      Insyaallah kak, yan dah masukkan nama akak dalam list kuih batang buruk tu, makasih sudi order :D
      yanmie recently posted..Mengidam Kek Red Velvet My Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge