Mengidam Kek Red Velvet

Salam, ehemm baru ni Mengidam nak makan Kek Red Velvet, apa lagi contact orang yang bertanggungjawab kikikiki siapa lagi kalau bukan CikMin, ini merupakan kali ke 2 saya order Red Velvet dengan beliau, kali pertama boleh baca kat SINI.

kek red velvet

Alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati nak makan Red Velvet tu, macaron pun saya order sekali, tapi tak dan nak ambil gambar, dah abis di ngaaapp oleh kami anak beranak heheee, layan Red Velvet aje ler ye.

kek red velvet

Tak reti nak deco, main hentam aje

kek red velvet

Tabur lebihan RV kat atas kek, so takdelah nampak kosong aje kan…

Siapa kata kek tak boleh dipos? kehkehkeh, saya beli kek ni delivery menggunakan kurier, cuma tinggal lagi kita cuma deco aje, tapi saya tak reti sangat deco, takpeler asal boleh makan dan sedap itu sudah memadai, alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati.

- Since Preggy ni suka sangat makan manis-manis, mujur tak kena kencing manis :P

37 thoughts on “Mengidam Kek Red Velvet

  1. Terima kasih sudi beli dan update kat sini ya yan..kawal2 sikit pemakanan manis tu..maklum yan berbadan dua..bimbang bacaan gula dalam darah tu melarat2 selepas melahirkan pulak nanti..tapi ada satu misi tu dulu pernah nasihatkan akak..tak salah nak makan manis ni..lepas tu minum air mineral/air masak banyak2..biar kerap kencing pun takpa..alhamdulillah..bacaan guna dalam darah akak tak melarat selepas lahirkan faheem..take care tau yan..jangan lupa oder kuih batang buruk istimewa puan yanmie untuk akak tu.
    cikmin recently posted..Pavlova Terlaris Di PasaranMy Profile

    1. Salam kak,
      Sama2 kasih, alhamdulillah setakat ni bacaan cun, yan makan manis tak banyak kak, cuma bila teringin aje, tapi memang lepas makan mesti minum air masak banyak2, nak gi masuk tandas pun kerap, tu kalau kat rumah ok lagi, kalau dalam kereta mau kelam kabut dibuatnya mencari tandas heeee.

      Insyaallah kak, yan dah masukkan nama akak dalam list kuih batang buruk tu, makasih sudi order :D
      yanmie recently posted..Mengidam Kek Red Velvet My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge