39 Thoughts on “Langkawi Cable Car – Gunung Mat Cincang

  1. berapa tiket ni utk dewasa? xde pakej ke?

  2. sy x pernah naik lg..cmner best tak sis?
    Sara recently posted..Jom Tengok Geng Surau 2My Profile

  3. seronoknya makan angin, ni tiket book masa zero fare air asia tu ke?
    ajumohit recently posted..Gambar Bulan Madu Irma dan Redza SyahMy Profile

  4. Saya dah naik dua kali, tapi still keseraman tu tetap tak hilang setiap kali naik kabel car ni.
    Faizul recently posted..Wordless Wednesday #6 – How To Train Your DragonMy Profile

  5. Kenapa Haziq kelihata serius sangat? Takut naik kereta kabel?
    akubiomed recently posted..Sentuhan Kasih Ramadan Kg Orang Asli Bukit KalaMy Profile

  6. sempat lagi bercuti ye kak. seronok betul jadi blogger ni. banyak masa
    Ax recently posted..Trailer Filem Kepong Gangster. Langsi!My Profile

  7. bestnya naik cable car. mesti cantik pemandangan.
    eiela recently posted..Tanggungjawab Yang Hidup Kepada Yang MatiMy Profile

  8. amboiiihh.. seronoknya naik cable car ni akak…
    KiD recently posted..Ultrasound 3DMy Profile

  9. Assalam, mcm best jer naik kereta cable tu… kalau kita menari kat dlm tu tak goyang kah ? hehheh
    Noorikmal recently posted..Keputusan Separuh Akhir Bola Sepak SUKMA XV Pahang 12 Julai 2012My Profile

  10. hehe.. saya nak pergi sekali lagi langkawi hujung minggu ni.. :)
    cmratu recently posted..Emosi faktor utama gambar hitam dan putih?My Profile

  11. tak gayat ker naik cable car ni ? Bapak mertua saya tak nk naik… saya tk try lagi…

  12. Teringin nk p menggayat kat sini hahaha
    Dennis recently posted..KELEBIHAN DAN KEKURANGAN EBOOK ARIFF SHAHMy Profile

  13. selamat bercuti kakak .. ^__^
    namia recently posted..Kisah Apa Setakat Sorang PembacaMy Profile

  14. lamanya tak pergi langkawi..
    eliss recently posted..Setelah 5 tahun, pandai lagi ke nak pegang baby?My Profile

  15. Teringin nak naik (xpenah naik cable car)
    Tp dalam masa sama takut GAYAT ;)
    Myra Jay recently posted..Contest Eyriqazz Vs Denaihati – Cabaran SEOMy Profile

  16. whoaaa….. bestnya holiday sebelum pose nie….. relax je kan
    hazman aka species1980 recently posted..Promosi Bufet Ramadhan di The Grand Dorsett SubangMy Profile

  17. wah syok nyer bercuti…selamat bercuti disamping keluarga tersayang yer…:)
    papa mifz recently posted..Wordless Wednesday : Oakley Frogskins vs Ray-Ban WayfarerMy Profile

  18. tak gayat ke kak… last naik kabel car ni masa honeymoon dulu… pastu x naik dh walaupun ke langkawi dh beberapa kali… gayat oooo…. selamat bercuti yer…
    zie fauzi recently posted..Jumpa BloggerMy Profile

  19. Kemain , selamat bercuti kak
    puanbee recently posted..ComelMy Profile

  20. wah, kak yan jauh makan angin. selamat bercuti ke Langkawi.
    Denaihati recently posted..Nuffnang Blogopolis 2012 bersama DenaihatiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation